PhD hallgatók információs rendszerekben

Kadir Has University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD hallgatók információs rendszerekben

Kadir Has University

PhD a menedzsment információs rendszerekben (MIS)

A Kadir Has University Műszaki és Természettudományi Karának Menedzsment Információs Rendszerek Tanszéke most kínálja Törökország második menedzsment információs rendszerének PhD programját, amely 2014 őszétől kezdődik. A program az első fajta, amelyet egy mérnöki kollégium kínál mint egy üzleti vállalkozás.

Miért az MIS?

"Tekintsünk egy pillanatra néhány újonnan alapított IT-alapú vállalatról: Google, Facebook, Yahoo !, YouTube, Twitter, Amazon, eBay, LinkedIn, FourSquare, Alibaba stb.". Mindegyik vállalat piaci értékét milliárd dollárban mérik. Véletlen vagy ez az új üzleti mód? Hisszük, hogy a későbbi válasz. Ahogy haladunk az új technológiai korszakban, az életünkre vonatkozó sok dolog megváltoztatja drasztikusan, tetszik-e vagy sem. Néhány ilyen változás: a vállalkozás, a társadalmi élet, a szórakozás, a kommunikáció, a kereskedelem, az orvostudomány, a kábítószer-tervezés, az oktatás, az ügyfélkapcsolatok, az erőforrás-tervezés, a logisztika stb.

Így "ha Ön az információtechnológia (IT) és annak szervezetekben való alkalmazása iránt érdeklődik, és érdeklődik a kutatások elvégzésétől, a kiváló tanítás elvégzésétől és az IT alkalmazását célzó jövő felkutatásában", akkor van egy közös szenvedély velünk. Csak menj le, és beszéljünk. Ez lehet az első lépés egy izgalmas és ígéretes karrier felé!

Mi a Management Information Systems?

A MIS kar tanítja és kutatja a szervezetek információs rendszereinek alkalmazását, fejlesztését és kezelését. Ez magában foglalja a szociális hálózatok, a számítási felhő, az informatikai fogyasztás, a virtuális valóság, a tárgyalási rendszerek, az együttműködési technológiák, az irodai automatizálás, az elektronikus fizetések, a stratégiai információs rendszerek, az elektronikus kereskedelem, a kollektív intelligencia, a távorvoslás, az elektronikus piacok, a közösségi média, az információs követelmények elemzését , rendszerfejlesztési módszerek, vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, rendszerek bevezetése, elfogadása és diffúziója, mobil számítástechnika és még sok más. Az információs technológiák és rendszerek, amelyeket tanítunk és kutatunk, átalakítják az emberek életét, munkahelyeit, és az ipar számára az ipar, az üzleti modellek, a termékek, az ellátási láncok és az értékesítési csatornák után.

Arra is törekszünk, hogy ezek a technológiák az emberekre és a társadalomra gyakorolhassák hatásukat; a személyes titoktartás, az infrastrukturális függőség, a biztonság, a szellemi tulajdon megőrzése és az informatikai stressz mind a MIS karának érdekeit tartja szem előtt. Az internet politikai megvalósításai, a tér fejlődése és az informatika is a fejlődő nemzeteken belül valósul meg. És ez csak ma! A miénk az egyik legdinamikusabb terület; az a terület, amelyet a disszertáció több éve fog összpontosítani, talán még ma sem született meg.

Néhány ok a doktori fokozat megszerzésére a MIS-ben a Kadir Has University

 • Az országos mérnöki egyetem által kínált első MIS PhD program,
 • Aktív kutatási projektek az egészségügyi információs rendszerek, a szociális média, az innováció menedzsment, a vállalati rendszerek, a technológia elfogadása, a nagy adatok és a számítógépes infrastruktúra, valamint a számítási felhő
 • Számos hagyományon alapuló kutatási tapasztalat, mint például kísérleti módszerek, formatervezés, adatbányászat és alkalmazások, ökonometriai elemzés, minőségi esettanulmányozás, szociális média, mobil rendszerek, adatkezelés, valamint információs rendszerek tervezése és kezelése
 • Közlemények a vezető folyóiratokban több tudományágban, beleértve az összes fontosabb információs rendszer folyóiratot
 • A kar nemzetközi hálózatának nemzetközi tudósai, köztük az észak-amerikai és az európai országok karai hálózatai.

A cél

Az informatikai rendszerekkel kapcsolatos ismereteinek bővítése mellett lehetőséget kap arra is, hogy fejlessze a kutatói készségeket és a gondolkodásmódot ahhoz, hogy sikeres tudós legyen a vezető egyetemeken és kutatóintézeteken, valamint kormányzati vagy üzleti szervezeteken. A szemináriumainkban, valamint azokban, amelyeket más tudományágakban fogsz tanulni, megismerkedhet a kutatási módszerekkel, az adatok elemzésével kapcsolatos megközelítésekkel és elméletekkel. Ön is megkapja a szükséges tanári szaktudást és tapasztalatot.

A vizsgálatok időtartama

A legtöbb hallgatónak legalább négy évig meg kell tennie a doktori fokozatot, beleértve a téziselőkészítést és a védelmet. Normális esetben kétéves formális tanfolyamra lesz szükséged. Miután elvégezte a tanfolyamot, elvárható, hogy elhaladt az átfogó vizsgán, és benyújtott egy értekezés javaslatot három év végére. Az egyetem hat éves általános korlátot vár el tőled a doktori fokozat összes követelményének befejezéséig.

Graduation követelmények

Ahhoz, hogy megkapja a KHAS PhD-t a MIS-ben, akkor:

 • teljes tanfolyamok az alapvető tudományágakban (21 kredit)
 • kielégítik a szakterületen megkövetelt területkövetelményeket (9 kredit)
 • átfogó vizsgálatokat végeznek a specializáció területén
 • javasoljon és végezzen el egy disszertációt, amely elfogadható a hallgatói értekezést végző bizottság számára
 • megvédeni az értekezést egy egyetem vizsgálóbizottsága előtt.

Mit tehetek a vezetői információs rendszerekkel?

A MIS-ben szerzett PhD hallgatók rendszerint elemzőkként vagy műszaki főnökökként munkát találnak; a fő információs tisztek pozíciói, más néven számítógépes és informatikai rendszerek vezetői, egy másik lehetőség. Ezek a vezetői pozíciók szakemberei együtt dolgoznak annak biztosítására, hogy az üzlet a megfelelő feladatokhoz igazodjon, és hogy a leghatékonyabb módon használja azokat. Egy másik lehetőség a PhD diplomások számára, hogy a MIS-t a posztgraduális szinten tanítsa, vagy kutatást végezzen az új információs rendszerek tervezésében. Összesen 19 egyetem van MIS-ban és üzleti informatikai kurzusokon Törökországban. A MIS-akadémiai pozíciókban nagy számban vannak állásajánlatok. Nagyon valószínű, hogy az érettségi után, vagy ahhoz közeledve akadémiai pozíció ajánlatot kap.

Néhány tanulmányi terület a MIS számára

Rendszerfejlesztés, informatikai stratégiai alkalmazások, elektronikus kereskedelem, viselkedésbeli döntéshozatal, adatbázis modellezés, információs követelmények meghatározása, telekommunikáció és hálózati tervezés, adaptív tudásalapú rendszerek és az informatika gazdasági kérdései.

A MIS doktori program célja, hogy maximálisan rugalmas legyen a PhD hallgatók számára a kutatási érdeklődésük folytatása érdekében. A tanfolyam magában foglalja a PhD szemináriumokat, a kutatási módszereket és az adatelemző tanfolyamokat, a tanfolyamokat támogató tanfolyamokat, valamint a MIS vagy az üzleti háttér, az alapítvány MIS és az üzleti kurzusok nélkül.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve May 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
20,000 USD
Doktori programok - Fizetés 3 részletben: 20.000 $
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2022
Dates
szept. 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2022