Hivatalos Leírás

A program célja az emberi kommunikáció széles körének feltárása olyan különböző perspektívákból, amelyek összekapcsolják a helyieket és a globálisakat, és amelyek afrikai környezetben és tapasztalatokban gyökereznek. Mint egy inherensen interdiszciplináris és rugalmas program, a Kommunikációs Tanulmányok MA metszi a mezőgazdaság és a társadalomtudományok területének és területeinek sokféleségét, és lehetőséget kínál a komplementaritás és az összekapcsolódás feltárására.

Ez a képesítés a hallgatók számára lehetővé teszi a független tanulmányok művészetének elsajátítását egy kutatói tézis megírásával egy vezető kutató felügyelete mellett. A disszertáció fókusza a hallgató által benyújtott javaslaton alapul, és a felügyelő (k) által közösen döntött.

Felvételi követelmények

A felvételi követelményeket az általános egyetemi felvételi követelmények határozzák meg, kivéve a Posztgraduális felvételi bizottság vagy a tanszékvezető mérlegelési jogkörét. A pályázatok záró dátuma az előző év október 31-e az első félévben és ugyanazon év második félévének április 30-án.

Elérhetőségeit

Név: Prof. Pier Paolo Frassinelli

Program oktatási nyelve:
Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Utoljára frissítve June 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020