PhD a kémia didaktikájában

Charles University Faculty of Education

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a kémia didaktikájában

Charles University Faculty of Education

A tanulmányok jellemzői

A kémiai didaktika doktori program célja, hogy szakembereket készítsen a kémiai oktatás minőségének javítására a Cseh Köztársaságban a jelenlegi társadalmi igényeknek megfelelően és a fejlett európai országok oktatási programjainak megfelelően, tudományos kutatási eredmények alapján. A doktori program a kémiai oktatás elmélete szakembereinek felkészítésére összpontosít, összhangban a kémia, a pedagógia, a pszichológia, a szociológia, az informatika és más tudományágak jelenlegi ismereteivel. Ez egy specializáció nélküli program.


Az ellenőrzési és értékelési kritériumok leírása

Szóbeli megbeszélés az írásbeli munkáról és a kutatási projekthez benyújtott kérelemmel együtt. A felvételi vizsga során a pályázónak bizonyítania kell a kémiai didaktika, a kémia és a pedagógiai-pszichológiai tudományok, az információ és a nyelvtudás (az angol vagy más világnyelv ismereteinek ellenőrzése) és a kutatási munka előfeltételeit (a téma mélyebb ismeretének ellenőrzése) , amelyet a jelölt doktori tanulmányokban kíván tanulni).

Értékelési kritériumok: A pályázó legfeljebb tíz pontot kaphat, a tanulmányi felvételhez szükséges pontok száma legalább hét pontot kap.


A felvétel feltételei

A doktori tanulmányokba való felvételt a mesterképzési program sikeres befejezése határozza meg.

Ellenőrzési módszer:


Karrier prospektus

A Ph.D. A tanulmány integrált oktatást biztosít, amely lehetővé teszi a diplomásoknak, hogy a magas erudíciónak köszönhetően fogalmi és kutatási tevékenységeket végeznek a kémiai oktatás területén. A Ph.D. a tanulmányi diplomások készek lesznek az e területen végzett független tudományos, pedagógiai és menedzsment munkára. Képesek lesznek érvényesíteni magukat a főiskolák didaktikai munkahelyein, az oktatási minisztérium kutatóintézeteiben, amelyek a kémiai oktatás problémájával foglalkoznak, a középiskolákban, mint magasan képzett kémiai tanárok, a további tanárokkal foglalkozó munkahelyeken. a nemzetközi és európai intézményekben és szervezetekben, amelyek a kémia vagy a tudományoktatás területén az országos és nemzetközi kutatásra összpontosítanak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve January 9, 2019
Időtartam és Ár
This course is
Nappali bejárós
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
2,000 CZK
tanévenként. Online pályázati díj: 540 CZK. Papír pályázati díj: 590 CZK.
Information
Deadline
ápr. 30, 2019
Locations
Csehország - Prague, Prague
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő ápr. 30, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Csehország - Prague, Prague
Jelentkezési határidő ápr. 30, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt