PhD in Transformative Studies (Online Program)

Általános információk

Program leírás

Transzformatív Tanulmányok PhD

A transzformatív tanulmányok doktori programjának célja olyan gondolkodói vezetők fejlesztése, akik elkötelezettek az élvonalbeli kérdések feltárása iránt innovatív módon, amelyek ötvözik az ösztöndíjat, a kreativitást és az önvizsgálatot.

A program arra ösztönzi a tanulókat, hogy folytassanak olyan kutatási témákat, amelyek szenvedélyesek, és támogatják a tudományos diskurzuson való részvételt a kiadványon keresztül. Az akadémiai vizsgálatot a személyes és társadalmi átalakulás lehetőségének tekinti, amely a transzformatív folyamatokat megalapozza az akadémiai mélységben, a szigorban és a képzeletben.

A programról

A Transformative Studies program résztvevői:

  • Eredeti transzdiszciplináris kutatási hozzájárulás létrehozása a választott kutatási területen

  • A kutatás mint kreatív és átalakító folyamat a tanulók közösségének összefüggésében

  • Alkalmazzuk a kutatásokat a valós problémákra, az elméletet a gyakorlatba.

A Transformative Studies programot online formában kínálják. A diákok a CIIS virtuális osztályterem online környezetében dolgoznak, és évente kétszer találkoznak a kari és diákok ötven-hét napos tartózkodási intenzitásaival a Bay Area-ban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Kevesebb