PhD kémiai tudomány

Általános információk

Program leírás

A tanszékről

www.phdstudies.com/universities/USA/Tulane-University-Department-of-Chemical-and-Biomolecular-Engineering/

Filozófiai doktor fokozat

Ph.D. A fokozat megköveteli a hallgatótól, hogy elérje az érdeklődési területük alapjául szolgáló tudományos és mérnöki alapelvek kritikus megértését. Ezen túlmenően a hallgatónak igazolnia kell egy intenzív kutatási projekt önálló végrehajtásának képességét, és eredményeit dokumentálni kell hivatkozott publikációk, prezentációk és záró dolgozat formájában.

Fokozat követelmények

Jelöltek a Ph.D. fokozatnak:

 • Töltse le legalább 48 kredit órát jóváhagyott kurzusmunkát, beleértve három alaptanfolyamot;
 • Sikeres vizsga;
 • Bemutatjon egy elfogadható disszertációt a disszertációs bizottságnak;
 • Elsőként járuljon hozzá a vegyipar területéhez publikációra alkalmas disszertáció formájában; és
 • A disszertációt nyilvános prezentáció során védje meg.

Ph.D. A jelölteknek 25 független tanulmányi kredit is engedélyezett a 48 kreditkövetelmény teljesítése érdekében. Ph.D. Azoknak a jelölteknek, akik egy másik intézményben diplomát szereztek, lehetőségük van arra, hogy kevesebb számú óraszámot folytassanak a doktori fokozat felé.

Gyakran az egyetemi vegyészmérnöki végzettség nélküli hallgatók beiratkoznak a posztgraduális programra. Annak biztosítása érdekében, hogy minden hallgató megismerje a vegyészmérnököktől megkövetelt alapelveket, a vegyészmérnöktől eltérő területen alapképzettséggel rendelkező hallgatóknak négy alapképző tanfolyamot kell elvégezniük - I., II. És III. az egyik a reaktor tervezése, a folyamatirányítás vagy a folyamat tervezése. A diplomás bizottság javaslatára ezeket a követelményeket az egyes hallgatók sajátos háttere alapján lehet módosítani. Ezek az egyetemi kurzusok nem számítanak bele a felsőfokú végzettség teljes hitelkövetelményébe. A végzős hallgatók e követelményeket a sorrendből és / vagy egyidejűleg vehetik ki e követelmény teljesítésének felgyorsítása érdekében.

Ph.D. befejezése A követelmények általában négy-öt éves nappali tagozatos tanulmányt igényelnek, amely meghaladja a BS fokozatot. A vegyészmérnöki diplomával rendelkező hallgatók általában egy évvel kevesebb időt igényelnek. Pénzügyi támogatást kapnak a doktori fokozatban dolgozó összes nappali tagozatos hallgatók.

Pénzügyi segély

 • A doktori programba felvett hallgatóknak teljes pénzügyi támogatást (tandíjat) kapnak.
 • Nemzetközi hallgatók, akik a Ph.D.-re jelentkeznek program támogatható. A hallgató befogadása esetén a fentiek szerint oktatási vagy kutatási asszisztenst, tandíjmentességet és egészségbiztosítási kiegészítőt kap.
 • A kötelező díjak listája itt található: https://studentaccounts.tulane.edu/sites/studentaccounts.tulane.edu/files/2019-2020_Grad_Sci_Engineering_Tuition-Fees_20

Doktori felvétel

Erős tudományos háttérrel és a tudományos kutatás iránti komoly érdeklődésre számot tartó hallgatókat arra ösztönözzük, hogy jelentkezzenek a hallgatókra. Más mérnöki tudományok vagy tudományok (pl. Kémia, fizika, matematika) egyetemi végzettséggel rendelkező hallgatókat gyakran fogadnak el, ezért ösztönzik őket arra, hogy jelentkezzenek. (Ilyen esetekben a hiányosságok kiküszöböléséhez általában további kémiai mérnöki kurzusokra van szükség.) Minden jelentkezőtől elvárják a GRE általános teszt elvégzését. A TOEFL vizsga azon hallgatók számára szükséges, akiknek anyanyelve nem angol.

A tanszék célja a legtehetségesebb hallgatók toborzása a posztgraduális programjára. A doktori programba felvett hallgatóknak teljes pénzügyi támogatást (tandíjat és ösztöndíjat) kapnak. A magasan képzett hallgatókat erősen ösztönzik a jelentkezésre. A leendő pályázókat arra ösztönzik, hogy írjanak a posztgraduális koordinátorra.

Felvételi jelentkezések

A 2020 őszi pályázatokat most elfogadják. A felvétel rendkívül szelektív és versenyképes. A pályázóknak meg kell felelniük a végzős nyilvántartási vizsga általános tesztjét (GRE), és a 6173 iskolai kód használatával be kell nyújtaniuk a GRE vizsga eredményét.

A nemzetközi jelentkezőknek bizonyítaniuk kell az angol nyelvtudást is, általában az angol nyelv idegen nyelvvizsgáján (TOEFL) vagy a nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszerben (IELTS) alapítva. A TOEFL hivatalos teszteredményei a 6173 osztály 64-es kódját használják.

Minden olyan nemzetközi hallgató, aki doktori iskolába kerül. A programnak júliusban el kell végeznie egy online nyári ESL értékelő tanfolyamot. A tíz órás (2 hét) értékelési tanfolyam meghatározza, hogy mely hallgatóknak kell folytatniuk további ESL kurzusokat a posztgraduális tanulmányaik első éve alatt.

Jelentkezz most!

Az érdeklődő hallgatókat arra ösztönzik, hogy jelentkezzenek az ingyenes online alkalmazás kitöltésével a https://applygrad.tulane.edu/apply/ oldalon.

Jelentkezéséhez a következőkre lesz szükség:

 1. Minden résztvevő intézmény hivatalos átiratai.
 2. Három ajánlási levél küldhető elektronikusan az online rendszeren keresztül, vagy lepecsételt és aláírt papír példányok küldhetők az osztálynak.
 3. Hivatalos posztgraduális vizsga (GRE), amelyet az Oktatási Tesztelő Szolgálat (ETS) küldött az osztálynak. Intézménykód: 6173, tanszékkód: 1001, vegyipar.
 4. Az angol mint idegen nyelv hivatalos vizsgálata (TOEFL), amelyet az Oktatási Tesztelési Szolgálat (ETS) küldött az osztálynak. Intézménykód 6173, osztálykód 64.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Tulane University School of Science and Engineering combines the very best of a top tier research university with a strong commitment to high-quality undergraduate education. Our faculty, who cond ... Tovább

The Tulane University School of Science and Engineering combines the very best of a top tier research university with a strong commitment to high-quality undergraduate education. Our faculty, who conducts research at the forefront of their disciplines, offers outstanding degree programs at the undergraduate and graduate levels. Kevesebb