Hivatalos Leírás

A Pénzügyminisztérium elfogadja az új hallgatók pályázatait 2019 őszére. A korai pályázati határidő 2019. január 15.


A pénzügyminisztérium és az ingatlanok minden évszak őszi félévében elismerik a doktoranduszok kohorsz-tételét. A tétel nagysága függ a finanszírozástól, valamint a pályázók versengő csoportjától. A hallgatók körülbelül két éven át előre meghatározott tanfolyamokat végeznek a főbb és támogató területeken, majd egy írásos és szóbeli vizsgát.

Az UTA Pénzügyi és Ingatlanügyi Minisztériuma elkötelezte magát amellett, hogy Texas egyik legmagasabb minőségű pénzügyi programját nyújtja. A Dallas / FortWorth Metroplex központjában található az UTA egy dinamikus munkaerőpiacon. Az UTA Pénzügyi és Ingatlanügyi Minisztériuma tíz főállású. A tanszék a vállalati pénzügyek, a befektetések, a pénzügyi intézmények és a tőkepiacok, valamint a nemzetközi pénzügyek teljes skáláját kínálja. Lehetőség van arra, hogy a diákok részt vegyenek a pénzügyi ágazatban szakmai és részmunkaidős foglalkoztatással, miközben folytatják üzleti oktatásukat. A pénzügyi diákok bérbeadásával foglalkozó cégek sok kérdésre összpontosítanak, beleértve a vezetői pénzügyeket, a banki tevékenységet, a befektetéseket, a közvetítést, a nemzetközi pénzpiacokat, a biztosításokat, a személyes pénzügyi tervezést és a jelzáloghiteleket. Az ingatlan-hallgatókat foglalkoztató cégek olyan témákkal foglalkoznak, mint a környezetvédelmi tanácsadás, az ingatlanadó, a befektetési tanácsadás, az ingatlanok fejlesztése és irányítása, a vagyonfinanszírozás, a jelzálogkölcsönzés, az értékelés és az értékelés, a helyszíni elemzés és a szindikálás. A megyei diákszervezetek az ország legmagasabb diákszervezetei közé tartoznak, és országos szinten versenyben vannak.

A Pénzügyi és Ingatlanügyminisztérium kiválóságot keres az oktatási, kutatási és szolgáltatási tevékenység biztosítására különféle választókerületekben. Küldetésünknek több dimenziója van: magas színvonalú hírnevük elérése és fenntartása minden okleveles programban (egyetemi, mesterképzés és doktori képzés); olyan kutatások létrehozására, amelyek elősegítik az elméletet és a valós alkalmazást; és biztosítsuk a szükséges szolgáltatásokat annak érdekében, hogy megkönnyítsük a többi résztvevő - a diákok, a vállalkozások, a kormányok és a társadalom - lehetőségeit.


Felvételi követelmények

Belépés a Ph.D. program alapja a befejezése a általános felvételi követelmények a diplomás felvételi. Ph.D. a program felvételi, a pontszám a Graduate Management felvételi tesztet (GMAT) vagy Graduate Record vizsgát (GRE), és a rekord az egyetemi és mester szintű tudományos teljesítményre van szükség. Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angol nem az anyanyelvük, legalább 550-es TOEFL pontszámot kell elérniük. A TOEFL-t nem lehet lemondani, még akkor sem, ha egy diák egy amerikai egyetemen végzett mesterképzést. A beiratkozási vizsga szóbeli részéhez tartozó minimális elfogadható szintek alá eső nemzetközi pályázók beiratkozhatnak azzal a feltétellel, hogy angol nyelvvizsgát vagy UT Arlington Graduate English Skills Programot teljesítenek a diplomás tanfolyam megkezdése előtt. A pályázókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be pályázatot, amely kiemeli a szakmai és személyes teljesítményeket, a nyelvi képességeket, a számítógépes szakértelmet és a vezetői tapasztalatokat. Célkitűzés, amely leírja a pályázó tudományos és szakmai hátterét, kutatási érdeklődését és az UTA Ph.D. A program része az alkalmazásnak.

Több kritériumot alkalmaznak a felvételi döntések meghozatalához. A kvantitatív intézkedések magukban foglalják a pályázó GMAT vagy GRE pontszámát és fokozat-pont átlagát az egyetemi és a mesterképzésben, amit a Graduate Admissions számít. Nem használunk képletet, sem súlyokat nem rendelünk ezekhez a tényezőkhöz. Nincsenek minimális pontszámok a GMAT vagy GRE számára a felvételhez szükségesek, és nincsenek vágási pontszámok a fokozatpont-átlagokban. A szabványosított vizsgálati pontszámot (GMAT vagy GRE) nem használják fel egyetlen kérelmező felvételi döntésének kritériumaként.

Ph.D. a felvételi döntéseket egy olyan bizottság végzi, amelyet a fő koordinátor lát el a pályán, amelyet a pályázó szakosodni kíván (menedzsment, pénzügy stb.). Ezek a bizottságok rendszerint számos tényezőt (oktatási célokat, ajánlóleveleket stb.) Számítanak fel a kvantitatív mérések mellett a döntés meghozatalához. Minden diák, aki erős pályázatot szeretne a Ph.D. programot arra ösztönzik, hogy kutatási tapasztalatokat nyerjen olyan tevékenységek révén, mint kutatói asszisztens a kar tagjai számára, mesterképzés és / vagy akadémiai konferenciákon való bemutatás. A kutatási módszerek és a fejlett statisztikák kurzusainak erőteljes teljesítménye szintén pozitívnak tekinthető. Azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a befogadási folyamatról az üzleti adminisztráció egy adott területére, arra bíznak, hogy vegyék fel a kapcsolatot a terület fő koordinátorával.

A felvételi döntések kategóriái

A pályázó feltétlenül be van jelentkezve, ha minden megfontolásra váró tényező igen erős potenciált jelent az egyetemi hallgatók számára. Ha több tényező jelzi a potenciális hiányt, a felvétel megtagadható. A doktori programban a doktori felvétel nem áll rendelkezésre.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Texas Arlington »

Utoljára frissítve August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 22, 2019
jan. 14, 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
okt. 15, 2019
application priority deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 22, 2019
End Date
Május 10, 2020
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
Start Date
jan. 14, 2020
End Date
dec. 12, 2020
Jelentkezési határidő
okt. 15, 2019
application priority deadline

aug. 22, 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
Május 10, 2020

jan. 14, 2020

Location
Jelentkezési határidő
okt. 15, 2019
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2020

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal