PhD pénzügyminiszter

University of Texas Arlington

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD pénzügyminiszter

University of Texas Arlington

A Pénzügyminisztérium elfogadja az új hallgatók pályázatait 2019 őszére. A korai pályázati határidő 2019. január 15.


A pénzügyminisztérium és az ingatlanok minden évszak őszi félévében elismerik a doktoranduszok kohorsz-tételét. A tétel nagysága függ a finanszírozástól, valamint a pályázók versengő csoportjától. A hallgatók körülbelül két éven át előre meghatározott tanfolyamokat végeznek a főbb és támogató területeken, majd egy írásos és szóbeli vizsgát.

Az UTA Pénzügyi és Ingatlanügyi Minisztériuma elkötelezte magát amellett, hogy Texas egyik legmagasabb minőségű pénzügyi programját nyújtja. A Dallas / FortWorth Metroplex központjában található az UTA egy dinamikus munkaerőpiacon. Az UTA Pénzügyi és Ingatlanügyi Minisztériuma tíz főállású. A tanszék a vállalati pénzügyek, a befektetések, a pénzügyi intézmények és a tőkepiacok, valamint a nemzetközi pénzügyek teljes skáláját kínálja. Lehetőség van arra, hogy a diákok részt vegyenek a pénzügyi ágazatban szakmai és részmunkaidős foglalkoztatással, miközben folytatják üzleti oktatásukat. A pénzügyi diákok bérbeadásával foglalkozó cégek sok kérdésre összpontosítanak, beleértve a vezetői pénzügyeket, a banki tevékenységet, a befektetéseket, a közvetítést, a nemzetközi pénzpiacokat, a biztosításokat, a személyes pénzügyi tervezést és a jelzáloghiteleket. Az ingatlan-hallgatókat foglalkoztató cégek olyan témákkal foglalkoznak, mint a környezetvédelmi tanácsadás, az ingatlanadó, a befektetési tanácsadás, az ingatlanok fejlesztése és irányítása, a vagyonfinanszírozás, a jelzálogkölcsönzés, az értékelés és az értékelés, a helyszíni elemzés és a szindikálás. A megyei diákszervezetek az ország legmagasabb diákszervezetei közé tartoznak, és országos szinten versenyben vannak.

A Pénzügyi és Ingatlanügyminisztérium kiválóságot keres az oktatási, kutatási és szolgáltatási tevékenység biztosítására különféle választókerületekben. Küldetésünknek több dimenziója van: magas színvonalú hírnevük elérése és fenntartása minden okleveles programban (egyetemi, mesterképzés és doktori képzés); olyan kutatások létrehozására, amelyek elősegítik az elméletet és a valós alkalmazást; és biztosítsuk a szükséges szolgáltatásokat annak érdekében, hogy megkönnyítsük a többi résztvevő - a diákok, a vállalkozások, a kormányok és a társadalom - lehetőségeit.


Felvételi követelmények

Belépés a Ph.D. program alapja a befejezése a általános felvételi követelmények a diplomás felvételi. Ph.D. a program felvételi, a pontszám a Graduate Management felvételi tesztet (GMAT) vagy Graduate Record vizsgát (GRE), és a rekord az egyetemi és mester szintű tudományos teljesítményre van szükség. Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angol nem az anyanyelvük, legalább 550-es TOEFL pontszámot kell elérniük. A TOEFL-t nem lehet lemondani, még akkor sem, ha egy diák egy amerikai egyetemen végzett mesterképzést. A beiratkozási vizsga szóbeli részéhez tartozó minimális elfogadható szintek alá eső nemzetközi pályázók beiratkozhatnak azzal a feltétellel, hogy angol nyelvvizsgát vagy UT Arlington Graduate English Skills Programot teljesítenek a diplomás tanfolyam megkezdése előtt. A pályázókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be pályázatot, amely kiemeli a szakmai és személyes teljesítményeket, a nyelvi képességeket, a számítógépes szakértelmet és a vezetői tapasztalatokat. Célkitűzés, amely leírja a pályázó tudományos és szakmai hátterét, kutatási érdeklődését és az UTA Ph.D. A program része az alkalmazásnak.

Több kritériumot alkalmaznak a felvételi döntések meghozatalához. A kvantitatív intézkedések magukban foglalják a pályázó GMAT vagy GRE pontszámát és fokozat-pont átlagát az egyetemi és a mesterképzésben, amit a Graduate Admissions számít. Nem használunk képletet, sem súlyokat nem rendelünk ezekhez a tényezőkhöz. Nincsenek minimális pontszámok a GMAT vagy GRE számára a felvételhez szükségesek, és nincsenek vágási pontszámok a fokozatpont-átlagokban. A szabványosított vizsgálati pontszámot (GMAT vagy GRE) nem használják fel egyetlen kérelmező felvételi döntésének kritériumaként.

Ph.D. a felvételi döntéseket egy olyan bizottság végzi, amelyet a fő koordinátor lát el a pályán, amelyet a pályázó szakosodni kíván (menedzsment, pénzügy stb.). Ezek a bizottságok rendszerint számos tényezőt (oktatási célokat, ajánlóleveleket stb.) Számítanak fel a kvantitatív mérések mellett a döntés meghozatalához. Minden diák, aki erős pályázatot szeretne a Ph.D. programot arra ösztönzik, hogy kutatási tapasztalatokat nyerjen olyan tevékenységek révén, mint kutatói asszisztens a kar tagjai számára, mesterképzés és / vagy akadémiai konferenciákon való bemutatás. A kutatási módszerek és a fejlett statisztikák kurzusainak erőteljes teljesítménye szintén pozitívnak tekinthető. Azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a befogadási folyamatról az üzleti adminisztráció egy adott területére, arra bíznak, hogy vegyék fel a kapcsolatot a terület fő koordinátorával.

A felvételi döntések kategóriái

A pályázó feltétlenül be van jelentkezve, ha minden megfontolásra váró tényező igen erős potenciált jelent az egyetemi hallgatók számára. Ha több tényező jelzi a potenciális hiányt, a felvétel megtagadható. A doktori programban a doktori felvétel nem áll rendelkezésre.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve August 29, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 22, 2019
jan. 14, 2020
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Information
Deadline
márc. 15, 2019
application priority deadline
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Kezdet : aug. 22, 2019
Jelentkezési határidő márc. 15, 2019
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2020
Kezdet : jan. 14, 2020
Jelentkezési határidő okt. 15, 2019
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2020
Dates
aug. 22, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő márc. 15, 2019
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2020
jan. 14, 2020
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő okt. 15, 2019
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2020
Videók

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal