PhD program a fizikában

Általános információk

Program leírás

  • Helyszín: National Chung Hsing University (Cím: 145 Xingda Rd., South Dist., Taichung City 402.)
  • A tanulmány időtartama: 4-5 év
  • A szemeszter kezdete: szeptember
  • Jelentkezés határideje: Információ kérése
  • Angol nyelv
  • Tandíj (félévenként): 53 946 TWD

Noha az 1987-ben alapított National Chung Hsing University Fizikai Tanszéke nagyon fiatal, összehasonlítva a tajvani többi fizikai tanszékkel, régóta fennálló hagyománya a kiválóság folytatása az oktatásban és a kutatásban, amely a mai napjaiban nyúlik vissza. Az Alkalmazott Matematika Tanszék Fizika osztálya. Manapság az Osztály a tajvani közép-európai legjobb és legfontosabb fizikai osztálytá vált.

Huszonöt teljes munkaidős tanár és két tanári asszisztens szentelte magát a fizika széles skálájának oktatására, az előrehaladástól az alapoktól kezdve az interdiszciplinárisig, a tanszék felbecsülhetetlen lehetőségeket kínál az NCHU hallgatói, valamint a közeli egyetemek és iskolák hallgatói számára.

Több mint 90 végzős és 240 egyetemi hallgató iratkozik be a tanszékre. A kar gondozásában a kortárs fizika élére kerülnek. A Fizikai Tanszéken végzett kutatás a fizika szinte minden reprezentatív határát feltárja, beleértve a nanoszkópú szerkezeteket és eszközöket, újszerű mágneses és szupravezető anyagokat, kvantumszámítást, vékonyfilm-eszközöket, pásztázó szondamikroszkópiát, a biomolekulák és biomembránok statisztikai mechanikáját, újszerű amorf anyagokat, egyes elektronika, biofizika, a baktériumok cirkadián ritmusának fejlődése és az atomfizika. A legmodernebb eszközökkel, kiváló fizikai könyvtárral és a Mérnöki és Élettudományi Iskolák, a tanszék karának kiemelkedő oktatóival és a hallgatókkal folytatott szoros együttműködéssel továbbra is gyakran izgalmasan haladnak.

Fokozat követelmény

A Fizikai Tanszék alapképzést, mestert és Ph.D. fok. A Ph.D. szakot angol nyelven oktatják. A nemzetközi hallgatóktól elvárható, hogy jól tudják az angolt, hogy részt vegyenek a Ph.D. diplomaprogramok. Ph.D. a hallgatóknak 30 tantárgyi kredit és két, nemzetközi folyóiratokban megjelent tanulmány (SCI dolgozat) szükséges, mielőtt a disszertáció megvédésére pályáznak. Átlagosan 4-5 évig tart a Ph.D. megszerzése. fokozat az osztályunkon.

A legtöbb Ph.D. a hallgatók ösztöndíjat kapnak az NCHU-tól és kutatási asszisztenseket tanácsadóik kutatási finanszírozásából. Az első kétéves időszakon belül a hallgatónak meg kell felelnie a Ph.D. képesítési vizsga Ph.D. jelölt. Azok a hallgatók, akik Ph.D. program jó eséllyel egy vagy két évig posztdoktorként dolgozhat osztályunkban vagy más tajvani intézményekben. A mesterképzéshez a hallgatóknak 30 tanfolyam kreditet is meg kell szerezniük (ebből 6 kredit a diplomamunkához). Van egy szóbeli vizsga a diplomamunkához.

Ösztöndíj

Tehetséges, nagyon motivált és szorgalmas Ph.D.-t keresünk. diákok csatlakozzanak családunkhoz (Fizikai Intézet vagy Nanotudományi Intézet, a National Chung Hsing University ).

Jellemzően Ph.D. a diákok havonta 10 000-14 000 NT támogatást kapnak. Ezenkívül a sikeres pályázók az NCHU által nyújtott vonzó ellentételezésben és juttatási csomagokban is részesülnek.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Entering its centennial year, NCHU is the oldest and the third biggest comprehensive research-based national university in Taiwan. Consisting of nine colleges with complete departments, NCHU cultivate ... Tovább

Entering its centennial year, NCHU is the oldest and the third biggest comprehensive research-based national university in Taiwan. Consisting of nine colleges with complete departments, NCHU cultivates its students' basic skills and core competencies such as professional knowledge and skills, reflection and innovation, teamwork, local concern, and global thinking. Using top research centers as the platform, NCHU integrates external and internal research resources to plan the cultivation of talented individuals in cross-disciplinary fields, promote international exchanges, enhance global reputation, promote university-industry collaboration, and establish a cooperative relationship between global top universities by forming a multinational research team, driving the entire school's overall improvement. Kevesebb