PhD program

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Doktori fokozat üzleti és közgazdaságtanban

Legyen a holnap és azon túl tudásgyártó

Van neked:

 • A közönség iránti érdeklődés az üzlet és a gazdaság iránt?
 • Mesterképzés és szenvedély a tudás megteremtésére?
 • A vágy, hogy olyan dolgokkal dolgozzunk, amelyek fontosak mind magadnak, mind a társadalomnak?
 • Szeretnénk megvédeni foglalkoztathatóságát a holnap és azon túl a globális gazdaságban?

Hanken minden új doktori hallgatóval munkaszerződést köt. A munkaszerződések 12 hónapra szólnak, további 12 hónapos lehetőséggel, feltéve, hogy a tanulmányi előrehaladás jó.

Programszerkezet

A Hanken PhD program négy éves teljes munkaidős tanulmánynak felel meg, melynek során doktori értekezést (180 kreditpont) és 60 ECTS kreditpontot készít a tanfolyamról.

A Hanken PhD program négy éves teljes munkaidős tanulmánynak felel meg, amelynek során doktori értekezést (180 ECTS) készít, és 60 ECTS kreditpontot teljesít a tanfolyamról . A tanfolyamok általában befejeződnek a tanulmány első 12-18 hónapjában. Ezek 44 főből állnak a főbb és a kapcsolódó témákban , és 16 kredit általános módszertan, tudományfilozófia, vagy hasonló módszertani jellegű kurzusok .

A tanulmányok vége felé lehetősége lesz arra, hogy tanítson és szerezzen más, a sikeres posztdoktori karrier szempontjából fontos kompetenciákat.

Az éves regisztráció fontos folyamat, ahol jelentést készít az elért eredményeiről, terveket készít az elkövetkező évre vonatkozóan, és frissítse kutatási tervét a fokozatvezetővel együttműködve.

Hanken számos különböző folyamaton keresztül támogatja a doktori tanulmányait, a felügyelet és a tanulmányi adminisztrációtól a teljesítményfigyelésig, valamint a tanulmányok finanszírozásában. Hanken támogatást nyújt a posztdoktori kutatás finanszírozására.

Hanken PhD- Hanken Ön is tagja a Hanken alumni közösségnek, mindez a fontos hálózatokhoz és érdekes eseményekhez való hozzáféréssel jár.

Tanfolyamok

A Hanken PhD-hallgatójaként számos kurzus, konferencia és workshop is elérhető, mind Finnországban, mind külföldön. Tanulmányai során Önnek jó lehetősége van arra, hogy kövesse és hozzájáruljon a tudásfejlesztéshez a kutatási területen. A Hanken jóváhagyásától függően a Hanken saját doktori kurzusait, valamint más egyetemek és doktori programokat kínálhat Finnországban és külföldön , mint például a KATAJA és az FDPE Finnországban vagy az EIASM Európában.

A tanfolyamoknak nem kell közvetlenül az értekezés témájára összpontosítania. Lehet, hogy kiterjedtebb témát fedeznek fel a kiválasztott főcsoporton belül, vagy a kutatási terület bizonyos sajátosságaihoz kapcsolódnak.

A Hanken PhD program egyes főbb témái tanfolyamokat vagy Hanken állítottak elő, amelyek kötelezőek a főiskolai hallgatók számára, függetlenül a doktori értekezés témájától. A cél az, hogy biztosítsuk, hogy a főbb diákok mindegyike szilárdan megértse a fegyelmet.

Főbb és felügyelők

Doktori képzés Hanken

Hanken doktori oktatást kínál az alábbi főbb cégeknél:

 • Számvitel (Helsinki és Vaasa)
 • Kereskedelmi jog (Helsinki és Vaasa)
 • Közgazdaságtan (csak Helsinki)
 • Vállalkozás, menedzsment és szervezet (Helsinki és Vaasa)
 • Pénzügy, lehetséges szakosodás a statisztikában (Helsinki és Vaasa)
 • Menedzsment és szervezet (csak Helsinki)
 • Marketing (Helsinki és Vaasa)
 • Ellátási lánc menedzsment és társadalmi felelősségvállalás (csak Helsinki)

Fokozat felügyelet

Az egyes tantárgyakon belül a doktori tanulmányok fokozatos felügyelői vannak, akik tájékoztatják a diákokat arról, hogyan állítják össze és szervezik meg a tanulmányokat.

Az újonnan felvett hallgatóknak kapcsolatba kell lépniük a diplomával foglalkozó szakembereikkel, hogy megvitassák tanulmányaikat. A fokozatfelügyelő segít a tanulóknak abban, hogy megtalálják azokat a tanfolyamokat, amelyeket be kell vonni a fokozatba. A fokozatvezető évente frissíti a hallgatók tanulmányi terveit, és a disszertáció témakörének elkészítésekor javaslatot tesz a témavezetőre. Azoknak a diákoknak, akik egy másik egyetemen vagy egy posztgraduális iskolában fognak tanfolyamot tartaniuk, meg kell kérniük a fokozatfelügyelőjüket annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a kurzus belefér-e a fokozatba. A tanfolyamot a regisztráció előtt jóvá kell hagynia. Amikor eljön az idő, a fokozatfelügyelő a hallgató nyilvános disszertációjának védelmét irányítja, és a védelem Custos (elnök).

PhD Karrier kilátások

Egy akkreditált, kutatás-intenzív és nemzetközileg elismert üzleti iskola doktora vonzó eszköze a nemzetközi munkaerőpiacnak.

 • A magas színvonalú doktori felügyelet a posztdoktori karrier jó kezdetét biztosítja. A Hanken felügyelet személyes és személyre szabott, a legjobb északi hagyományokkal. Minden doktori felügyelőnk tapasztalt, nemzetközileg aktív kutató a kutatási területük élvonalában.
 • A Hanken doktori alumíniumának kétharmada akadémiai pályára lép. Az üzleti iskolák számára a munkaerőpiac teljes mértékben nemzetközi, és izgalmas lehetőségeket kínál a világ bármely pontján történő munkára.
 • Doktori öregdiákunk egyharmada az iparágban vagy a harmadik szektorban dolgozik. A szakterületek széles skáláján elért sikereik azt mutatják, hogy a PhD a valutákon kívül is kemény valuta. Fejleszti azokat a készségeket, amelyek segítenek előrelépni a különböző utakon.

Hogyan kell alkalmazni?

A Hanken PhD programnak évente két pályázati fordulója van.

A pályázati fordulók mindig láthatóak honlapunkon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At Hanken you as a student are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year some 350 students enrol and in total we have some 2300 st ... Tovább

At Hanken you as a student are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year some 350 students enrol and in total we have some 2300 students on our campuses in Helsinki and Vaasa. The size of the School makes close interaction between students and personnel on all levels possible. The atmosphere at the School is international, reflected by our numerous international partners and the exchange programme the School runs in addition to the high share of international students enrolled. Kevesebb