Doktori fokozat üzleti és közgazdaságtanban

Legyen a holnap és azon túl tudásgyártó

Van neked:

 • A közönség iránti érdeklődés az üzlet és a gazdaság iránt?
 • Mesterképzés és szenvedély a tudás megteremtésére?
 • A vágy, hogy olyan dolgokkal dolgozzunk, amelyek fontosak mind magadnak, mind a társadalomnak?
 • Szeretnénk megvédeni foglalkoztathatóságát a holnap és azon túl a globális gazdaságban?

Hanken minden új doktori hallgatóval munkaszerződést köt. A munkaszerződések 12 hónapra szólnak, további 12 hónapos lehetőséggel, feltéve, hogy a tanulmányi előrehaladás jó.

Programszerkezet

A Hanken PhD program négy éves teljes munkaidős tanulmánynak felel meg, melynek során doktori értekezést (180 kreditpont) és 60 ECTS kreditpontot készít a tanfolyamról.

A Hanken PhD program négy éves teljes munkaidős tanulmánynak felel meg, amelynek során doktori értekezést (180 ECTS) készít, és 60 ECTS kreditpontot teljesít a tanfolyamról . A tanfolyamok általában befejeződnek a tanulmány első 12-18 hónapjában. Ezek 44 főből állnak a főbb és a kapcsolódó témákban , és 16 kredit általános módszertan, tudományfilozófia, vagy hasonló módszertani jellegű kurzusok .

A tanulmányok vége felé lehetősége lesz arra, hogy tanítson és szerezzen más, a sikeres posztdoktori karrier szempontjából fontos kompetenciákat.

Az éves regisztráció fontos folyamat, ahol jelentést készít az elért eredményeiről, terveket készít az elkövetkező évre vonatkozóan, és frissítse kutatási tervét a fokozatvezetővel együttműködve.

Hanken számos különböző folyamaton keresztül támogatja a doktori tanulmányait, a felügyelet és a tanulmányi adminisztrációtól a teljesítményfigyelésig, valamint a tanulmányok finanszírozásában. Hanken támogatást nyújt a posztdoktori kutatás finanszírozására.

Hanken PhD- Hanken Ön is tagja a Hanken alumni közösségnek, mindez a fontos hálózatokhoz és érdekes eseményekhez való hozzáféréssel jár.

Tanfolyamok

A Hanken PhD-hallgatójaként számos kurzus, konferencia és workshop is elérhető, mind Finnországban, mind külföldön. Tanulmányai során Önnek jó lehetősége van arra, hogy kövesse és hozzájáruljon a tudásfejlesztéshez a kutatási területen. A Hanken jóváhagyásától függően a Hanken saját doktori kurzusait, valamint más egyetemek és doktori programokat kínálhat Finnországban és külföldön , mint például a KATAJA és az FDPE Finnországban vagy az EIASM Európában.

A tanfolyamoknak nem kell közvetlenül az értekezés témájára összpontosítania. Lehet, hogy kiterjedtebb témát fedeznek fel a kiválasztott főcsoporton belül, vagy a kutatási terület bizonyos sajátosságaihoz kapcsolódnak.

A Hanken PhD program egyes főbb témái tanfolyamokat vagy Hanken állítottak elő, amelyek kötelezőek a főiskolai hallgatók számára, függetlenül a doktori értekezés témájától. A cél az, hogy biztosítsuk, hogy a főbb diákok mindegyike szilárdan megértse a fegyelmet.

Főbb és felügyelők

Doktori képzés Hanken

Hanken doktori oktatást kínál az alábbi főbb cégeknél:

 • Számvitel (Helsinki és Vaasa)
 • Kereskedelmi jog (Helsinki és Vaasa)
 • Közgazdaságtan (csak Helsinki)
 • Vállalkozás, menedzsment és szervezet (Helsinki és Vaasa)
 • Pénzügy, lehetséges szakosodás a statisztikában (Helsinki és Vaasa)
 • Menedzsment és szervezet (csak Helsinki)
 • Marketing (Helsinki és Vaasa)
 • Ellátási lánc menedzsment és társadalmi felelősségvállalás (csak Helsinki)

Fokozat felügyelet

Az egyes tantárgyakon belül a doktori tanulmányok fokozatos felügyelői vannak, akik tájékoztatják a diákokat arról, hogyan állítják össze és szervezik meg a tanulmányokat.

Az újonnan felvett hallgatóknak kapcsolatba kell lépniük a diplomával foglalkozó szakembereikkel, hogy megvitassák tanulmányaikat. A fokozatfelügyelő segít a tanulóknak abban, hogy megtalálják azokat a tanfolyamokat, amelyeket be kell vonni a fokozatba. A fokozatvezető évente frissíti a hallgatók tanulmányi terveit, és a disszertáció témakörének elkészítésekor javaslatot tesz a témavezetőre. Azoknak a diákoknak, akik egy másik egyetemen vagy egy posztgraduális iskolában fognak tanfolyamot tartaniuk, meg kell kérniük a fokozatfelügyelőjüket annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a kurzus belefér-e a fokozatba. A tanfolyamot a regisztráció előtt jóvá kell hagynia. Amikor eljön az idő, a fokozatfelügyelő a hallgató nyilvános disszertációjának védelmét irányítja, és a védelem Custos (elnök).

PhD Karrier kilátások

Egy akkreditált, kutatás-intenzív és nemzetközileg elismert üzleti iskola doktora vonzó eszköze a nemzetközi munkaerőpiacnak.

 • A magas színvonalú doktori felügyelet a posztdoktori karrier jó kezdetét biztosítja. A Hanken felügyelet személyes és személyre szabott, a legjobb északi hagyományokkal. Minden doktori felügyelőnk tapasztalt, nemzetközileg aktív kutató a kutatási területük élvonalában.
 • A Hanken doktori alumíniumának kétharmada akadémiai pályára lép. Az üzleti iskolák számára a munkaerőpiac teljes mértékben nemzetközi, és izgalmas lehetőségeket kínál a világ bármely pontján történő munkára.
 • Doktori öregdiákunk egyharmada az iparágban vagy a harmadik szektorban dolgozik. A szakterületek széles skáláján elért sikereik azt mutatják, hogy a PhD a valutákon kívül is kemény valuta. Fejleszti azokat a készségeket, amelyek segítenek előrelépni a különböző utakon.

Hogyan kell alkalmazni?

A Hanken PhD programnak évente két pályázati fordulója van.

A pályázati forduló mindig látható a honlapunkon.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Hanken School of Economics
Utoljára frissítve December 25, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

PhD Programme