PhD program

NHH Norwegian School of Economics

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD program

NHH Norwegian School of Economics

PhD az NHH

Az NHH doktori programját olyan személyek számára tervezték, akik a közgazdaságtan és az üzleti adminisztráció területén keresik a magán- és a közszférában megvalósuló munkahelyek kihívását. Bár a doktori fokozatok többsége egyetemi intézetekben dolgozik, egyre több diplomás vesz fel pozíciókat a vezetésben, a tanácsadásban és a nagyobb szervezetekben.

Az NHH PhD program hat különböző területen kínál szakirányokat:

  • Számvitel, könyvvizsgálat és törvény
  • Üzleti és menedzsment tudomány
  • Közgazdaságtan
  • Pénzügy
  • Stratégia és menedzsment
  • Szakmai és interkulturális kommunikáció

Mint fiatal kutató az NHH , szorosan együttműködik az Ön által választott területen működő vezető professzorokkal, hozzáférve a kifinomult kutatási erőforrásokhoz és a virágzó szellemi közösséghez, amely segíteni fog az Ön akadémiai érdekeinek fejlesztésében.

Az NHHs PhD program minden évben augusztusban kezdődik. NHH PhD kutatási ösztöndíjak négy évig teljesen versenyképes feltételek mellett finanszírozásra kerülnek.

A PhD kutatási ösztöndíjak magukban foglalják azt a kötelezettségvállalást, hogy 25% -ot tanítanak és / vagy kutatási asszisztensként az iskolába, miközben beiratkoznak a PhD programba. A PhD Research ösztöndíjak éves fizetése jelenleg 53 400 USD. Az NHH nagyvonalú kutatási forrásokat nyújt az utazási és konferencia-részvételért, valamint a legjobb nemzetközi folyóiratokban megjelent kiadványok bónuszrendszerének.

"Soha nem vagyok veszteséges az inspirációért és a motivációért, minden nap kollégáimmal és a munkakörnyezetemmel, kutatási erőforrásokkal, kutatási asszisztensként dolgozom, érdeklődésem szabadsága és természetesen maga Bergen és a környező természet. Mint PhD hallgató, úgy kezelik, mint a tanárok, és tényleg úgy érzed, hogy hozzájárulásaidat üdvözöljük és értékeljük. "
YUN TANG, PhD hallgató az NHH

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve August 7, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Nappali
Information
Deadline
feb. 1, 2019
Locations
Norvégia - Bergen, Hordaland
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő feb. 1, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Norvégia - Bergen, Hordaland
Jelentkezési határidő feb. 1, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

NHH Norwegian School of Economics

PhD at NHH - Unique Opportunities