PhD számítástechnikában

Általános információk

Program leírás

131624_PhDComputationalSciences.png

A végső fokozat teljes neve Filozófiai doktor a Számítástechnikában. A program célja a hallgatók oktatása és jelentős számviteli kutatások elvégzése a számítástechnika területén, nagy szakterületre szakosodva, amelyek nagy teljesítményű számítástechnikát igényelnek, például az éghajlati modellezés, a számítógépes fizika, a gépi tanulás, a tudományos számítástechnika, a számítógépes kémia, a 3D-s megjelenítés és a számítógépes biológia területén. Pontosabban: a program a jövőbeli kutatókat oktatja a matematikai modellezés és a számítástechnikai módszerek és technikák kidolgozására, amelyekre szükség van az összetett tudományos és mérnöki problémák megoldásához, valamint az összetett adatkészletek kezeléséhez és megjelenítéséhez.

A program biztosítja a szükséges oktatási környezetet, ahol az oktatás és a kutatás kiválóságát interdiszciplináris együttműködés révén ösztönzik a globális jelentőségű regionális problémákra.

A program felépítése és követelmények

The Cyprus Institute az Európai Kreditátviteli és Felhalmozási Rendszert (ECTS) használja. Minden tanfolyam 10 ECTS-kredit értékű. A Ph.D. követelményeinek teljesítése programban a hallgató összesen 180 ECTS kreditre igényel, ebből 50 ECTS kredit a kurzusokból.

Program tanfolyamok

 • A CoS 501 határok nagy teljesítményű számítástechnikában és tudományos megjelenítésben
 • CoS 502 határok numerikus módszerekkel
 • CoS 504 számítási fizika
 • CoS 508 atomi skála-szimulációk
 • CoS 510 adatszerkezetek
 • CoS 516 számítógépes grafika és adatkutatás
 • CoS 518 Computational and Integrative Systems Biology
 • CoS 520 klímamodellezés
 • CoS 521 Lattice Quantum Chromodynamics
 • CoS 522 Numerikus technikák a turbulencia és a komplex áramlások kutatására

* A fenti tanfolyamokat a CaSToRC Központ által szervezett és kínált releváns előadások, szemináriumok és workshopok egészítik ki. A tanfolyamok workshopok formájában adhatók.

131890_131721_Quantum_Fluctuations.jpg

Általános felvételi információk és követelmények

A doktori programok rendkívül szelektívek, és kutatás-orientált hallgatók számára készültek, akik a saját tanulmányaik területén vezetőkké válnak. A programba felvett hallgatókat egy szigorú nemzetközi kutatási környezetbe merítik, amely teljes munkaidős kötelezettségvállalást igényel a program időtartamára.

A doktori fokozatba való felvétel megfontolása programban a hallgatónak a következőkkel kell rendelkeznie:

1. Mesterfokozat elismert akkreditált intézményből, erős tudományos eredményekkel a főbb tanulmányi területeken és a javasolt végzős szintű tanulmányok szempontjából releváns háttérrel.

2. Az angol nyelvtudás bizonyítása

Ha az Ön első nyelve nem angol, akkor nemrégiben kell igazolnia, hogy az angol nyelv beszélt és írásbeli ismerete megfelelő a programra, amelyre jelentkezik. Az angol nyelvtudás igazolása az alábbi bizonyítványok egyikének benyújtásával (vagy azzal egyenértékű dokumentummal, amelyet a Felvételi Bizottság megítélése szerint) benyújtható.

 • IELTS akadémiai változat: legalább 6,5 (az elmúlt 2 évben)
 • TOEFL internetes teszt: legalább 79 (az elmúlt 2 évben készült)
 • GCSE / IGCSE: C fokozat vagy annál magasabb (lehetőleg beszélővel)

Az IELTS vagy a TOEFL előnyös.

Az angol nyelvvizsga-követelmény alól el lehet tekinteni, ha olyan felsőoktatási intézményben rendelkezik / végezzen diplomát, amelyben az angol az oktatás és a kommunikáció közepe, vagy ha legalább tizennyolc hónapos szakmai tapasztalattal rendelkezik egy olyan országban, amelyet CyI úgy véli „Többségi angol nyelvű”, legfeljebb két évvel a regisztráció javasolt időpontja előtt.

3. Erős számítási készség, amely lehetővé teszi a kiválasztott tanulmányi területhez megfelelő kompetens keresést és elemzést.

131720_Dust.jpeg.jpgA doktori program áttekintési és kiválasztási folyamata

A The Cyprus Institute Felvételi Bizottsága felülvizsgálja a pályázatokat a pályázók érdeme és a diplomás munka lehetőségei alapján, valamint olyan kritériumokat tartalmaz, amelyek tartalmazzák a pályázók fokozatát, ajánlásleveleit és azt, hogy kutatási érdekeik mennyiben felelnek meg a CyI kar munkájának és szakértelmének. tagjai.

A kiválasztott jelöltek megkérhetik interjút Cipruson vagy videokonferencia-beszélgetés útján. Az interjút követően a jelentkezőknek írásbeli értesítést küldenek a pályázatok eredményéről. A sikeres pályázókat felkérjük, hogy folytassák a regisztráció alaki követelményeit.

Hogyan kell alkalmazni

The Cyprus Institute lehetőséget nyújt Ph.D. programot az online pályázati rendszerünkön keresztül.

Az online jelentkezéshez benyújtandó dokumentumok

1. Önéletrajz

2. Felsőoktatási bizonyítványok és átiratok

Szükséges a mesterképzés és a korábbi tudományos munkák és tanulmányok hivatalos másolata (i) átvétele. Az átiratnak tartalmaznia kell a lefolytatott tanfolyamok / szemináriumok részletes listáját, az egyes kurzusokon elért pontszámokat és a GPA-t. Az Intézet elfogad egy elismert akkreditált intézménytől szerzett magiszteri fokozatot, amelynek GPA-ja legalább 3,5 (4,0 skálán) vagy azzal egyenértékű. Ha a pályázó még nem fejezte be a mesterfokozatot, be kell nyújtani az átiratot, amelyben eddig felsorolták a tanfolyamokat és az osztályzatokat, valamint a mesterképzés várható teljesítésének dátumát.

Az átiratoknak angol nyelven kell lenniük: vagy a felsőoktatási intézmény angolul állítja ki, vagy ha a felsőoktatási intézmény nem tud angolul átiratot kiadni, akkor be kell nyújtania egy megfelelően hitelesített hivatalos angol fordítást.

3. Angol nyelv tanúsítványok

Ha az Ön első nyelve nem angol, akkor nemrégiben kell igazolnia, hogy az angol nyelv beszélt és írásbeli ismerete megfelelő a programra, amelyre jelentkezik. Az angol nyelvtudás igazolása az alábbi bizonyítványok egyikének benyújtásával (vagy azzal egyenértékű dokumentummal, amelyet a Felvételi Bizottság megítélése szerint) benyújtható.

4. GRE eredményjelentés az általános GRE-tesztért (opcionális)

5. Szándéknyilatkozat

Nyilatkozat, amely leírja a jelenlegi tudományos munkát és a jövőbeli szakmai terveket a The Cyprus Institute egyik kutatási központjában és doktori programjában, amelyre a hallgató jelentkezik. Arra kell mutatnia az oktatási, kutatási és személyes tapasztalatokra, amelyek formálták a hallgató érdeklődését a javasolt tanulmányi terület iránt. Vázolja a kutatási területet, amelyben a kérelmező érdekli, és a tervezett kutatási témákat megvizsgálja, miközben a CyI-ban tartózkodik. Röviden fel kell tüntetnie a pályázó munkájának olyan példáit, amelyek magyarázatot adnak a tudományos érettségre és a The Cyprus Institute intenzív posztgraduális képzési programjának elvárásainak való megfelelés lehetőségeire. Röviden el kell magyaráznia, hogy a munka miként lehet innovatív és hasznos a többi kutató számára a térségben. Az állítás nem haladhatja meg az 1500 szót, és angol nyelven kell írni

6. Hivatkozások

A jelentkezőket felkérjük, hogy adja meg legalább két oktató vagy más szakember elérhetőségét, akik jól ismerik a jelentkező tudományos, kutatási és szakmai munkáját, és hajlandóak referenciákat nyújtani.

Felvételi idővonal a doktori programhoz

A hallgatókat évente kétszer lehet felvenni, ősszel (október) és tavasszal (február). A félév kezdetének pontos dátumát az Akadémiai Bizottság határozza meg, és megjeleníti a weboldalon és a tájékoztatóban.

Jelentkezési határidő

Őszi szemeszter

Korai
Felvételi

Szabályos
Felvételi

Késő
Felvételi

Nyílt EU és nemzetközi hallgatók számára.


Nyílt EU és nemzetközi hallgatók számára.


Nyílt uniós és nemzetközi hallgatók számára, akik nem igényelnek vízumot

A pályázók prioritást élveznek a 3 dékán kitüntetett ösztöndíja és korlátozott számú kutatói hallgatói ösztöndíj szempontjából.

A jelentkezőket korlátozott számú kutatói hallgatói létszámra veszik figyelembe (rendelkezésre állás függvényében).


A jelentkezőket korlátozott számú kutatói hallgatói létszámra veszik figyelembe (rendelkezésre állás függvényében).


Alkalmazás
Határidő

Január 31

Április 15

Július 15

Tavaszi félév

Szabályos
Felvételi

Késő
Felvételi

Nyílt EU és nemzetközi hallgatók számára.

Nyílt uniós és nemzetközi hallgatók számára, akik nem igényelnek vízumot

A pályázók prioritást élveznek a 3 dékán kitüntetett ösztöndíja és korlátozott számú kutatói hallgatói ösztöndíj szempontjából.

A jelentkezőket korlátozott számú kutatói hallgatói létszámra veszik figyelembe (rendelkezésre állás függvényében).

Alkalmazás
Határidő

Szeptember 15

December 1

 • A nemzetközi hallgatóknak korán kell jelentkezniük, hogy elkerüljék a csalódást a migrációs határidők miatt.
 • A pályázókat körülbelül hat héttel a megfelelő pályázati határidő után értesítik.
 • A fenti szakaszokban felsorolt dátumok tájékoztató jellegűek és változhatnak.

131722_Yuri1.jpeg.jpg

kép jóvoltából a The Cyprus Institute

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Cyprus Institute is an international research organization located in Nicosia, the capital of Cyprus. It operates under the umbrella of the Cyprus Research and Educational Foundation, governed by ... Tovább

The Cyprus Institute is an international research organization located in Nicosia, the capital of Cyprus. It operates under the umbrella of the Cyprus Research and Educational Foundation, governed by an internationally acclaimed Board of Trustees. Its mission is to serve as a science, technology and innovation hub for the Eastern Mediterranean and Middle East region addressing issues of regional relevance and global significance. Kevesebb