PhD vezetés és irányítás területén

Általános információk

Program leírás

Ez a program hangsúlyt fektet a vezetés és a kormányzás filozófiájának, elméletének és gyakorlatának kutatására, a vezetői (ellentétben a menedzsmenttel) összefüggésben történő elemzésre. A program előírja a vezetési és irányítási gyakorlatok megvizsgálását, beleértve a vezetői követői kontextusdinamikát, az adaptív vezetést és a pénzügyi, anyagi és emberi erőforrások kezelését. A következő koncentrációkkal rendelkezik:

 1. Vállalati vezetés és irányítás,
 2. Vezetési Pszichológia,
 3. Közigazgatás,
 4. Polgári vezetés,
 5. Vallási szektor vezetése és
 6. Irányítás, államvezetés és politikai vezetés.

Ph.D. Programok A tantárgy időszakának tanulási lehetőségei:

 • Esti órák - hétfő-csütörtök
 • Hétvégi órák - pénteken és szombaton
 • Moduláris osztályok - félévenként 2 hét

130892_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgIrányba / Unsplash

Felvételi követelmények

 • Az AIU doktori programba való felvételhez a jelentkezőnek diplomával kell rendelkeznie AIU vagy az AIU Szenátus által elismert intézményben. A diploma megszerzésén túlmenően a jelentkezőnek legalább B fokozatú kumulatív átlaggal kell rendelkeznie mesterképzésében, és bizonyítania kell tudását az akadémiai kutatásban. Az egyedi programra vonatkozó minimumkövetelmények vonatkoznak.
 • Kivételes esetekben a szenátus bármely iskola ajánlása alapján felveheti a doktori képzésbe azokat a pályázókat, akiknek magisztrégük van, feltéve, hogy ezek a jelöltek az elvégzett kutatási, szakmai és tudományos munka alapján bizonyítani tudja, hogy megfelelő képzettséggel rendelkezik doktori munka elvégzéséhez.

Mikor kell alkalmazni

A rendszeres programok iránti pályázatok általában december 15-én zárulnak le a januári bevitelre, április 15-ig a májusi bevitelre és augusztus 15-re a szeptemberi bevitelre.

Ahhoz, hogy a nemzetközi hallgatókat felvegyék a szeptemberi felvételi jelentkezésbe, a jelentkezési lapot áprilisig kellett elküldeni, a januári felvételt pedig szeptemberig el kellett volna küldenie, és az áprilisi felvételi kérelmet januárig el kellett volna küldenie.

Az iskolai alapú programok esetében jelentkezésének legkésőbb március 10-ig kell érkeznie az áprilisi ünnepekre, július 10-ig az augusztusi ünnepekre és november 10-ig a decemberi ünnepekre.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Tovább

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Kevesebb