Hivatalos Leírás

Az elektrotechnikai és elektronikai mérnöki posztgraduális programot azzal a vízióval hozták létre, hogy az innovatív termékek bevezetése csak szakosodással érhető el, és kombinálva a kreativitást és a mérnöki tapasztalatot. Ez a program azért van szervezve, hogy a hallgatók számára lehetőséget biztosítson a jelfeldolgozásra, az energiarendszerekre, az alkalmazott elektromágnesességre, az elektromos elektronika és az ellenőrző rendszerek specializálására.

A program célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a matematika, a tudomány és a műszaki tudás fejlett ismereteinek alkalmazását, különösen szakterületük komplex problémáinak megoldására, interdiszciplináris tanulmányok végzésére és másokkal való együttműködésre, szakmai és társadalmi környezetben és hatékonyan szervezzen és vegyen részt kreatív és integrált tervezési tevékenységekben.


Programszerkezet/>


A Ph.D. első éve program áll a tanfolyam, majd egy év előkészítése a doktori képesítést. Miután sikeresen eljutott a vizsga sikeréhez, a diákok megkezdenék a disszertációik megírását, összesen kétéves kutatási időszakra./>


Belépési minősítés/>


Posztgraduális diploma (vagy magasabb) BSc és MSc (diplomával) diplomát kell szereznie az alábbi programok egyikét:/>

Elektrotechnika, elektronika, elektronika, kommunikáció és kontroll), biomedikai, biotechnológia, mechatronika, számítógép, szoftver, energia, gépészeti és egyéb mérnöki programok és fizika, kémia, biológia, biokémia, molekuláris biológia, genetika , Statisztika, matematika, számítástechnika vagy hasonló részlegek.

Min. Graduation fokozat: 3.00 / 4.00 GRE (Új): Min. 153, GRE (régi): Min. 680 vagy GMAT: Min. 500

A belépési minősítési okmányokat a következő nyelveken lehet elfogadni: angol / török.

Gyakran előfordulhat, hogy az iskolából megfelelő átirat található. Ha nem ez a helyzet, akkor az eredeti hiteles másolatokkal együtt hivatalos fordításokra lesz szükség.


Nyelvi követelmények/>


angol/>

  • TOEFL IBT: Min. 72
  • CAE, CPE: Min. C
  • PTE: Min. 55


Egyéb követelmények/>

  • Legalább 1 referenciát kell megadni.
  • A kérelemhez motivációs levelet kell adni.
Program oktatási nyelve:
Angol
Yasar University

5 további kurzus Yasar University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
12,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő