PhD vizuális tanulmányok

Lingnan University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD vizuális tanulmányok

Lingnan University

PhD vizuális tanulmányok

Normál időtartam: 3 vagy 4 év (teljes munkaidős)

Helyszín: Hong Kong

A Lingnan Vizuális Tanulmányok egy önálló osztály, amely a következő alaptudományokra összpontosít: művészettörténet, filmkutatás és filozófiai esztétika. A filozófiai esztétika hangsúlyozása a Lingnan vizuális tanulmányait egyedülálló profillal látja el, ugyanúgy, mint a film, a múzeumi tanulmányok, a művészet és a jó közérzet kognitív megközelítéseire és a kínai művészetre vonatkozó globális kontextusban. A részlegünkre vonatkozó további információkért látogasson el a http://www.ln.edu.hk/visual/ címre.

Alkalmazási módszerek

A pályázók a PhD programba kétféle módon vehetnek részt:

 1. A Lingnan egyike azon egyetemeknek, amelyek brilliáns pályázókat nevezhetnek ki az ösztöndíjra, amelyet a Research Grants Council (RGC) a HKPFS-en keresztül nyújt. Minden egyes ösztöndíjas számára 301.200 dollár / év (HK $ 25.100 / hó) HK $ és legfeljebb HK $ 12.600 * / év / konferencia / kutatói utazási támogatás maximum 3 évig. (US $ 1 = HK $ 7,8).

  (* 2018-19-ig, éves felülvizsgálat tárgyát képezve)

A rendszeren keresztül történő felvételi kérelmeket meghívják. A felvételi kérelem benyújtásához kérjük, készítsen kezdeti pályázatot az RGC felvételi rendszeréről a www.rgc.edu.hk/hkphd címen a 2018. szeptember 1. és 2018. december 1. közötti időszakban (Hong Kong Time 12:00 noon) . Mindegyik kérelmező számára hivatkozási számot rendelünk. A kérelmezőnek ezután be kell nyújtania a teljes kérelmet közvetlenül a Lingnan elektronikus rendszerére a www.ln.edu.hk/admissions/applyonline címen , 2018. december 2-án vagy azt megelőzően (Hong Kong Time 11:59) . A későbbi alkalmazások NEM veszik figyelembe.

2. Kérjen PhD programokat közvetlenül

A pályázók a PhD programba való felvételt közvetlenül az egyetemre is igénybe vehetik. A nappali tagozatos hallgatókat rendszerint a posztgraduális hallgatóságok biztosítják. A posztgraduális hallgatói PhD hallgató lesz HK $ 16.720 / hó *
* A jelentkezés visszaigazolását követően 17 050 Ft / hóra kell emelni. (2018-19-ig, évente felülvizsgálható)

Az Egyetem 2018. november 1-jétől 2019. január 25-ig pályázik . A pályázók online jelentkezhetnek a www.ln.edu.hk/admissions/applyonline címen. További részletekért látogasson el a www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad címre.

Általános felvételi követelmények

 1. A PhD fokozatra történő pályázásra való pályázónak rendszerint:
  a. az Egyetem által erre a célra elismert felsőoktatási intézmény által kiállított mesterképzés; vagy
  b. rendelkezik az első vagy második osztályú kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű standarddal rendelkező megfelelő főiskolai végzettséggel, és egy elismert felsőoktatási intézményben legalább egyéves mesterképzésben nyilvántartott, és bizonyítékokkal rendelkezik a kutatási eredményekre; vagy
  c. a fenti a) vagy b) pont szerinti megfelelő képesítést kaptak; vagy
  d. kielégítő bizonyítékot szolgáltattak az egyetemi és szakmai végzettségre.
  Megjegyzés: Az elismert kutatói végzettséggel rendelkező vagy a tapasztalattal rendelkező első fokú hallgatók közvetlenül a PhD tanulmányokra vehetnek részt, KIZÁRÓLAGOS KÜLÖNFÉLE KÖRÜLMÉNYEK ALKALMAZÁSÁBAN. Általában a mesterképzés nélküli jelöltet nem fogadták el PhD tanulmányokra, és első ízben MPhil diákként kell regisztrálnia.
 2. A fentiek mellett egy olyan kérelmezőnek, aki diplomáját nem Hong Kong-i felsőoktatási intézményből vagy egy angol nyelvű országból szerzett diplomát, legalább 550 (papír alapú teszt) vagy 213 (számítógépes teszt) vagy 79 (internet (TOEFL), vagy legalább 6,5-es sávszélességet a Nemzetközi Angol Vizsgálati Rendszerben (IELTS) vagy ezzel egyenértékű pontszámot egy elismert tesztben, vagy ezzel egyenértékű képesítést nyelvi jártasságát igazolja, amelyet eseti alapon kell megvizsgálni. A pályázóknak meg kell felelniük a további felvételi követelményeknek, amennyiben vannak olyan programok, amelyekre pályázni kívánnak.
 3. A HKPFS-en keresztül a Lingnan PhD programba való felvételhez az RGC előírta, hogy egy nem angol nyelvű egyetem kérelmezője, hacsak nem igazolja, hogy az angol a tanítási nyelv, minden kurzus számára a belépési minősítés (ek) re / pályázott doktori programja (i), akkor a TOEFL vagy az IELTS eredményeket kell csatolni a PhD programban. Ez a követelmény (a TOEFL / IELTS pontszámok kötelező benyújtása) mentesül azoknak a pályázóknak, akiknek a javasolt PhD-tanulmányai kifejezetten nem angol nyelvűek, pl. Kínaiak. Mindazonáltal a pályázóknak meg kell felelniük az Egyetem nyelvi követelményeinek, amint azt a fenti 2. bekezdés előírja.

A program konkrét felvételi követelményei

Az angol mint idegen nyelv (TOEFL) / Nemzetközi angol nyelvvizsga-rendszer (IELTS) eredményeinek helyett a kérelmező a Cambridge-i angol nyelvvizsga-teszten C vagy annál magasabb fokozatot kaphat; vagy a C. osztályú vagy annál magasabb fokozatú angol nyelvű nyelvvizsga a tengerentúli általános oktatási bizonyítványon (GCE).

A pályázónak meg kell követelni az angol és / vagy a kínai képességét egy interjú során.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve November 12, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
30 - 72 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
42,100 HKD
a 2018-2019-es évek oktatását felülvizsgálják.
Information
Deadline
dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
Locations
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Jelentkezési határidő dec. 1, 2018
Deadline for application via HKPFS. 26/01/2019: Deadline for application directly.
A befejezés dátuma Kérj Információt