PhD vizuális tanulmányok

Általános információk

Program leírás

PhD vizuális tanulmányok

Normál időtartam: 3 vagy 4 év (teljes munkaidős)

Helyszín: Hong Kong

A Lingnan University Vizuális Tanulmányi Tanszéke (VS) a képzőművészet integrált tantervét kínálja, ideértve a művészetet és az elméletet, a filmet, a művészeti gyakorlatot és a kurátort. Az osztályunkkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a http://www.ln.edu.hk/visual/ oldalra.

Alkalmazási módszerek

A pályázók a PhD programba kétféle módon vehetnek részt:

1. Kérjen PhD programokat a Hong Kong PhD ösztöndíjprogram (HKPFS)

A kiemelkedő és ragyogó jelentkezők 2019. december 2-ig (hongkongi idő szerint 12:00 óráig) kérhetnek felvételt a HKPFS-en keresztül. A ösztöndíjasoknak ösztöndíjban részesülnek, amelynek havi ösztöndíja 25 000 HK * *, és lemondtak a teljes tandíjról az első tanévéért. Azokat a hallgatókat, akik jelentkeznek és nem kapnak ösztöndíjat, továbbra is fontolóra lehet venni a Lingnanban tartott szokásos PhD helyekre.

(US $ 1 = HK $ 7,8).

(* kamatláb a 2019–2020-as évre, felülvizsgálva)


A belépés iránti kérelemhez kérjük, tegyen egy első jelentkezést az RGC felvételi rendszerén a www.rgc.edu.hk/hkphd címen, 2019. szeptember 1. és december 2. között (hongkongi idő 12:00) . Minden pályázónak hivatkozási számot kell adni. A kérelmezőnek ezután 2019. december 2-án vagy azt megelőzően (Hongkong idő szerint 11:59) teljes benyújtási kérelmet kell benyújtania közvetlenül a Lingnan elektronikus rendszerébe a www.ln.edu.hk/admissions/applyonline oldalon . A késedelmes kérelmeket NEM veszik figyelembe.

2. Kérjen PhD programokat közvetlenül

A pályázók kérhetik felvételt a PhD programokba, közvetlenül az egyetemre jelentkezve. A nappali tagozatos hallgatóknak általában posztgraduális hallgatói képesítést kell biztosítaniuk. A doktorandusz posztgraduális hallgatói képessége HK $ 17,390 / hónap *.
* A pályázat megerősítését követően havonta 17 730 HK dollárra emelik. (arány 2019-20-ig, éves felülvizsgálat tárgyát képezi)

Az egyetem 2019. november 1-jétől2020 . Január 24-ig pályázik . A pályázók online jelentkezhetnek a www.ln.edu.hk/admissions/applyonline oldalon. További részletek a www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad webhelyen találhatók.

Általános felvételi követelmények

(1) A PhD fokozatra történő jelölésre jelentkezőnek általában:
a. rendelkezik egyetemi diplomával, amelyet az egyetem erre a célra elismert felsőoktatási intézménye adott ki; vagy
b. rendelkezzen releváns alapképzéssel az első vagy a második osztály kitüntetésével vagy azzal egyenértékű színvonalon, és legalább egy évig regisztrált legyen egy elismert felsőfokú oktatási intézmény mesterfokozatára, és bizonyítsa a kutatás eredményességét; vagy
c. a fenti a) vagy b) ponttal egyenértékű képesítéssel rendelkezik; vagy
d. kielégítő bizonyítékokat szolgáltattak a tudományos és szakmai végzettségről.
Megjegyzés: Bizonyított kutatói képesítéssel vagy tapasztalattal rendelkező első fokú diplomások csak doktori tanulmányokhoz vehetők be, CSAK KORLÁTOZOTT KÖRNYEZETBEN. Általában a mesterképzettséggel nem rendelkező jelöltet nem fogadják el doktori képzésbe, és először MPhil hallgatónak kell regisztrálnia.

(2) A fentieken túl azon pályázóknak, akiknek a diplomája nem Hongkongban vagy angolul beszélő országbeli felsőoktatási intézményből származik, legalább 550 pontot (papír alapú teszt) vagy 79 pontot (internetes teszt) kell szerezniük a Angol mint idegen nyelv vizsgálata (TOEFL), vagy legalább 6,5-es sávszáma a Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszerben (IELTS), vagy ezzel egyenértékű eredmény egy elismert tesztben, vagy ezzel egyenértékű képesítés a nyelvtudás bizonyítására. amelyet eseti alapon kell megvizsgálni. A jelentkezőknek meg kell felelniük a program által felveendő további követelményeknek, ha vannak ilyenek

[Megjegyzés: Az IELTS és a TOEFL képesítések esetében a 2020–21-es felvételi és későbbi beutazáshoz az Egyetem csak az érvényességi időszakon belüli eredményeket fogadja el, azaz: 2 év, a felvételi kérelem benyújtásának időpontjától kezdve a meghatározott beviteli kohortra.]

3.A HKPFS-en belüli Lingnan PhD-programokba való felvételhez az RGC kikötötte, hogy egy nem angolul beszélõ egyetemi hallgató számára, kivéve, ha igazolja, hogy az angol az oktatás nyelve a felvételi képesítés (ek) minden kurzusán. Javasolt doktori programjának (programjainak) vonatkozásában köteles csatolnia a TOEFL vagy IELTS pontszámait a PhD alkalmazáshoz. Ez a követelmény (a TOEFL / IELTS pontszámainak kötelező benyújtása) mentesíthető azon pályázók számára, akiknek javasolt doktori tanulmányai kifejezetten nem angol nyelven készülnek, például kínai nyelven. A pályázóknak azonban továbbra is teljesíteniük kell az egyetem fenti 2. bekezdésben meghatározott nyelvi követelményeit.

A program konkrét felvételi követelményei

Az angol mint idegen nyelv (TOEFL) / Nemzetközi angol nyelvvizsga-rendszer (IELTS) eredményeinek helyett a kérelmező a Cambridge-i angol nyelvvizsga-teszten C vagy annál magasabb fokozatot kaphat; vagy a C. osztályú vagy annál magasabb fokozatú angol nyelvű nyelvvizsga a tengerentúli általános oktatási bizonyítványon (GCE).

A pályázónak meg kell követelni az angol és / vagy a kínai képességét egy interjú során.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Tovább

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Kevesebb