Hivatalos Leírás

Áttekintés

Az Ön korában eltöltött idejével szakembereink részévé válhatunk, ötleteket cserélhetünk és saját kreatív és szellemi érdekeinket fejleszthetnénk, a Tudományos Központban a zenei és audiotechnikai központon keresztül.

Az egyéni kutatói érdeklődés a zenei összetétel, a teljesítmény, az etnomuzikológia és a zenei technológia széles skálájával foglalkozik, és mindezen területeken felügyelet áll rendelkezésre. Ezekhez a programokhoz rendszeres találkozókat tartanak a felügyelővel, valamint a kutatás korai szakaszában a kutatás módszertanait. Ezen kívül rendszeresen meghívunk tudományos és szakmai szakembereket vendégelőadásokra, workshopokra és a diákok kutatása szempontjából fontos különleges eseményekre.

A Zenei és Audiotechnikai Központról

Mi található a Medway campus a University of Kent, a történelmi hajógyár Chatham. Szolgáltatásaink közé tartoznak a célra épített felvételi stúdiók, utómunka helyiségek, próbatervek, munkaállomások és szemináriumi helyiségek. Van egy professzionálisan tervezett 5.1 felvételi és kompozíciós tér és egy térbeli hangstúdió. Emellett van egy több hangszóró hangszóró rendszere a hangtechnika és az élő elektronika teljesítményéhez.

Diákjaink mind a zene, mind a kapcsolódó technológiák kreatív és technikai szempontjait tárják fel, és lehetőségük nyílik együtt dolgozni más zenész szakemberekkel.

Kutatási területek

Kent a kutatás-intenzív egyetem 20 legnagyobb egyeteme. Minden akadémiai iskolánk világszínvonalú kutatást nyújt, Kent pedig nemzetközileg kiválóan értékelt, és ez számos tanulmányi területen vezet.

A Zene és Audiotechnika Kutatóközpont három egymást keresztező tevékenységre osztható:

  • Összetétel, technológia és teljesítmény;
  • Zene, zene, egészség és jólét pszichológiája, közösségi zene és oktatás;
  • Népszerű Zene Tanult, Etnomuzikológia.

A zene kreatív gyakorlatként és kulturális iparként való alkalmazása, alkalmazása és értékelése során a Központ nyilvánosan foglalkozik, és elismeri a zene előnyeit a társadalomnak, az egészségnek és a jólétnek.

Belépési követelmények

Az első vagy a 2.1-es főiskolai diploma, általában egy releváns humán tantárgyban, valamint posztgraduális képesítést Masters szinten.

Vagy a zenei / audió művészeti szakemberek szakmai teljesítményének jelentős rekordja, valamint a posztgraduális képesítés a Masters szinten.

Mindkét esetben elfogadható kutatási javaslatra van szükség.

Bizonyos körülmények között a Központ fontolóra veszi azokat a jelölteket, akik nem követték a hagyományos oktatási pályát, de akik megfelelő tapasztalattal rendelkezhetnek az iparágban. Ezeket az eseteket egyenként a Graduate Studies igazgatója értékeli.

Minden pályázót egyedi alapon veszünk figyelembe, és további képesítéseket, szakmai képesítéseket és tapasztalatokat is figyelembe veszünk a pályázatok megvizsgálásakor.

Nemzetközi diákok

Kérjük, tekintse meg nemzetközi hallgató weboldalunkat a belépési követelmények országa és egyéb vonatkozó információk alapján.

Angol nyelvi belépési követelmények

Az egyetem megköveteli, hogy az angol nem anyanyelvi anyanyelvűek a posztgraduális diploma megszerzése előtt elérjék az írásos és beszélt angol nyelvtudás minimumszintjét. Bizonyos alanyok magasabb szintet igényelnek.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve September 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 2019
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

Május 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date