PhD Képzések

A PhD, azaz a Doctor of Philosophy (a filozófia doktora) egy az egyetemek által nyújtott posztgraduális tudományos fokozat. A doktori fokozat a legmagasabb megszerezhető tudományos szint.

Egy PhD elvégzése jelentősen javítja karrierkilátásokat. A vezetés, a tudományos élet, a tanácsadás, a kutatás és a vállalkozások iránt érdeklődő hallgatók számára a PhD diploma különösen nagy előnyt jelenthet, esetenként pedig előírás.

Világszerte számos egyetem kínál PhD képzéseket. A hallgatók általában az alábbi tudományterületek valamelyikében specializálódnak: Üzlet, Mérnöki tanulmányok, Természettudomány, Orvostudomány, Fenntarthatóság, Művészetek, Társadalomtudomány, Bölcsészet, stb.

A különböző PhD képzések sokszínűsége zavarba ejtő lehet - ne hagyd, hogy ez kedved szegje! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb PhD diplomákkal!

Újonnan hozzáadott PhD-k

SOAS University of London

Mphil / Phd Fejlesztés Közgazdaságtan

Október 18, 2017
A Fejlesztési Gazdaságtudományi Doktori Iskola a Gazdaságtudományi Tanszék által kínált kutatási fokozat, és a Bloomsbury Doktori Képzési Partnerségen belül a "Nemzetközi Fejlesztés" PhD program része. Ez utóbbi az Egyesült Királyság Gazdasági és Szociális Kutatási Tanácsának (ESRC) által elismert néhány központ egyike, így az MSc és PhD hallgatók szá… [+]mára pénzügyi támogatást kap, és különösen az egyéni támogatásokat. Ez a doktori program nyitva áll a pályázók számára, függetlenül attól, hogy jogosultak-e az ESRC-finanszírozásra, vagy azok nem részesülnek-e az ESRC által finanszírozott diákokból, akik várhatóan összességében kis létszámú kisebbséget alkotnak. A sikeres pályázók az MPhil / PhD fejlesztési közgazdaságtan általában egy jó mesterképzés egy releváns téma, ha belép közvetlenül az MPhil / PhD utat, bár minden pályázó értékelése érdemi, beleértve a munkát és más tapasztalatokat. [-]


Institute of Development Studies

Phd Kutatással

Október 13, 2017
Az IDS világszerte vezető központja a nemzetközi fejlesztési tanulmányokban, több mint 50 kutató hallgatóval, számos kutatási témát dolgozott ki Ázsiában, Afrikában, a Balkánon, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása