PhD Képzések

A PhD, azaz a Doctor of Philosophy (a filozófia doktora) egy az egyetemek által nyújtott posztgraduális tudományos fokozat. A doktori fokozat a legmagasabb megszerezhető tudományos szint.

Egy PhD elvégzése jelentősen javítja karrierkilátásokat. A vezetés, a tudományos élet, a tanácsadás, a kutatás és a vállalkozások iránt érdeklődő hallgatók számára a PhD diploma különösen nagy előnyt jelenthet, esetenként pedig előírás.

Világszerte számos egyetem kínál PhD képzéseket. A hallgatók általában az alábbi tudományterületek valamelyikében specializálódnak: Üzlet, Mérnöki tanulmányok, Természettudomány, Orvostudomány, Fenntarthatóság, Művészetek, Társadalomtudomány, Bölcsészet, stb.

A különböző PhD képzések sokszínűsége zavarba ejtő lehet - ne hagyd, hogy ez kedved szegje! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb PhD diplomákkal!

Újonnan hozzáadott PhD-k

University of South Florida

PhD az üzleti adminisztrációban

Október 22, 2018
A doktori program által kínált Muma College of Business biztosítja a diplomások a felkészülés a pályára, mint főiskolai és egyetemi tanárok, valamint a kutatás és a személyzet az ipar és a kormány. A hallgatók szellemi növekedését elősegíti a szemináriumokon, a kutatási projekteken és a kutatási és oktatási készségeket fejlesztő egyéb feladatokon ker… [+]esztül. [-]

Heriot Watt Unviersity Dubai

PhD matematika és számítástechnika

Október 19, 2018
A Matematikai és Számítástechnikai Iskola örömmel kínálja a számítástudományi doktori képzést a Dubai egyetemista hallgatóinak kutatásával.

Long Island University

PHD a klinikai fikológiában

Október 15, 2018
A Ph.D. A Program és a Pszichológia Tanszék a Brooklyn-i Campus Humanities Building 8. emeletén helyezkednek el irodák, konferenciatermek és hallgatók között.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása