PhD Képzések

A PhD, azaz a Doctor of Philosophy (a filozófia doktora) egy az egyetemek által nyújtott posztgraduális tudományos fokozat. A doktori fokozat a legmagasabb megszerezhető tudományos szint.

Egy PhD elvégzése jelentősen javítja karrierkilátásokat. A vezetés, a tudományos élet, a tanácsadás, a kutatás és a vállalkozások iránt érdeklődő hallgatók számára a PhD diploma különösen nagy előnyt jelenthet, esetenként pedig előírás.

Világszerte számos egyetem kínál PhD képzéseket. A hallgatók általában az alábbi tudományterületek valamelyikében specializálódnak: Üzlet, Mérnöki tanulmányok, Természettudomány, Orvostudomány, Fenntarthatóság, Művészetek, Társadalomtudomány, Bölcsészet, stb.

A különböző PhD képzések sokszínűsége zavarba ejtő lehet - ne hagyd, hogy ez kedved szegje! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb PhD diplomákkal!

Újonnan hozzáadott PhD-k

Regent’s University London

DPsych Tanácsadás Pszichológia

Május 11, 2018
A DPsych program célja, hogy magasan képzett, reflexív gyakorlati pszichológusokat és kutatókat fejlesszen ki, akik értékes hozzájárulást nyújtanak a szakmához, mind a tanácsadón belül, mind a kívül.

Concordia University Chicago

Illinois Főfelügyelői Jóváhagyás

Május 3, 2018
A szuperintendens jóváhagyási program hét tanfolyamból áll (8 hét hosszúságú és szemtől-szembe) és három gyakorlati tapasztalattal (tizenhat hét mindegyik hosszúságú), amelyek megfelelnek az Illetoni Állam követelményeinek az IL Superintendent Endorsement-hez.

Rocky Mountain College

Foglalkozási Terápiás Doktori Program

Április 30, 2018
A Rocky Mountain College Foglalkozás Doktori Program az egyik első Montana alapú foglalkozási terápia doktori programok Montana államban. A post-érettségi, belépő szintű szakmai doktori fokozat, pályázóknak meg kell felelniük az összes követelménynek a bachelor fokozatot, mielőtt a matriculation a programba. A program teljes időtartama 115 óra, 3,0 év (9 … [+]félév). A tanterv tartalmaz két 12 hetes terepmunka tapasztalatot és egy 16 hetes doktori tapasztalatot. [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása