PhD Képzések

A PhD, azaz a Doctor of Philosophy (a filozófia doktora) egy az egyetemek által nyújtott posztgraduális tudományos fokozat. A doktori fokozat a legmagasabb megszerezhető tudományos szint.

Egy PhD elvégzése jelentősen javítja karrierkilátásokat. A vezetés, a tudományos élet, a tanácsadás, a kutatás és a vállalkozások iránt érdeklődő hallgatók számára a PhD diploma különösen nagy előnyt jelenthet, esetenként pedig előírás.

Világszerte számos egyetem kínál PhD képzéseket. A hallgatók általában az alábbi tudományterületek valamelyikében specializálódnak: Üzlet, Mérnöki tanulmányok, Természettudomány, Orvostudomány, Fenntarthatóság, Művészetek, Társadalomtudomány, Bölcsészet, stb.

A különböző PhD képzések sokszínűsége zavarba ejtő lehet - ne hagyd, hogy ez kedved szegje! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb PhD diplomákkal!

Újonnan hozzáadott PhD-k

Taylor’s University

PhD (mérnöki)

Március 20, 2018
A doktori képzést folytató pályázóknak önálló gondolkodási megközelítést kell kifejleszteniük, és egyedülálló szakértelmüket saját kutatási érdekükben. A független kutatások gondos és alapos vizsgálatot igényelnek a témában, új és eredeti ötletek, eredmények és elméletek megfogalmazása érdekében.

Masaryk University Faculty of Arts

PhD Az Irodalomban Angolul

Március 14, 2018
Ez a díjfizető teljes munkaidős módú program nyitva áll azoknak az egyéneknek, akik mesterképzést szereznek az angol filológia (irodalom és / vagy nyelvészet) területén, vagy angol felsőoktatási intézmény (vagy első vagy második nyelv) Csehországban vagy külföldön.

UNITAR

Filozófia Doktora A Vezetésben

Március 7, 2018
A doktori filozófia (PhD) a vezetés, hogy felkészítse jelöltek célja, hogy lehetővé tegye a jelentkezők számára a tudás és készségek szükséges működéséhez a legmagasabb tudományos és szakmai szinten. A program célja, hogy olyan hallgatókat állítson elő, akiknek képesnek kell lenniük arra, hogy a vezetés területén szisztematikus megértést és alapos ismereteket … [+]szerezzenek. A diplomások képesek írásban és szóbeli előadásokon kritikusan és hatékonyan kifejteni az ötleteket és véleményeket, valamint felismerni az új megközelítéseket a menedzsment alapú kutatási eredmények biztosításában. [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása