close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer-technológia Doktori Képzések Összevetése Olaszországban 2021

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, h… Tovább

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A Legjobb Élelmiszer-technológia Doktori Diplomák Olaszországban 2021

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Olaszország

A nemzetközi Ph.D. célja. A program célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját képezze, hogy a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket alkalmazza az élelmi ... +

A nemzetközi Ph.D. célja. A program célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját képezze, hogy a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket alkalmazza az élelmiszer-feldolgozásra, biztosítva számukra a tudás átadását és cseréjét a nemzeti és nemzetközi kutatóközpontokkal és iparágakkal. -
PhD
Nappali
3 év
Angol
okt. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba