PHDSTUDIES

Élelmiszer-technológia Doktori Képzések Összevetése Olaszországban 2020

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A Legjobb Élelmiszer-technológia Doktori Diplomák Olaszországban 2020

1 Találatok Élelmiszer-technológia, Olaszország Filter

Nemzetközi PhD az élelmiszer-technika és a biotechnológia területén

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
okt. 2020
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Ennek a nemzetközi PhD programnak az a célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját kiképezze, hogy alkalmazza a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket az é ...

Tovább