close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Élelmiszer-biztonság Doktori Diplomák 2021 Megtekintése

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk. Az egyre növekvő fontosságú a táplálkozási tudomány, élelmiszer-biztonság tekintetében a megfelelő kezelése, tárolása és előkészítése, az élelmi… Tovább

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Az egyre növekvő fontosságú a táplálkozási tudomány, élelmiszer-biztonság tekintetében a megfelelő kezelése, tárolása és előkészítése, az élelmiszerek és italok előállítása, hogy megvédje a lakosságot élelmiszerrel kapcsolatos betegségek és fertőzések. Karrier az e területen megtalálhatók a köz- és a magánszektor.

Kérj Információt Részidős Élelmiszer-biztonság PhD-k 2021

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Queen's University Belfast
Belfast, Egyesült Királyság

Ez a program a fejlett és a feltörekvő analitikus technológiák alkalmazott szempontjaira összpontosít az élelmiszerbiztonság, a táplálkozás és az élelmiszerellátás jelenlegi k ... +

Ez a program a fejlett és a feltörekvő analitikus technológiák alkalmazott szempontjaira összpontosít az élelmiszerbiztonság, a táplálkozás és az élelmiszerellátás jelenlegi kérdéseinek kezelésére. -
PhD
Nappali
Részidős
Angol
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Csehország

Az élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnika doktori tanulmányi program akadémiailag fókuszált tanulmányi program, amely megfelel a tudomány jelenlegi állapotának és szintjén ... +

Az élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnika doktori tanulmányi program akadémiailag fókuszált tanulmányi program, amely megfelel a tudomány jelenlegi állapotának és szintjének, valamint az európai gyakorlati igényeknek. Az Élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnika doktori tanulmány végzősei mélyreható elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket szereztek az önálló kreatív tevékenység és az új tudományos ismeretek megszerzése során a tanulmányi területen. A diplomások nemzetközi szinten és nyilvánosan is aktívan megoszthatják tudásukat a tanulmányok területén. Ezen végzettség alapján a diplomások elsősorban kutatóintézetekben és egyetemeken vannak alkalmazva. -
PhD
Nappali
Részidős
4 év
Angol
szept. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba