Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

7 Élelmiszer tudományok PhD Képzés Összevetése

A legtöbb tanulmányi területen a PhD a legmagasabb szintű tudományos eredmény. Doktori fokozat befejezése után a diplomások a világ legtehetségesebb és tapasztaltabb szakemberei közé tartoznak. A beiratkozás előtt azonban több alacsonyabb szintű programot kell elvégezniük.

Mi az a PhD az Élelmiszertudományokban? Ez a tanulmányi terület több más tudományág elemeit is magában foglalja, többek között a kémia, a biológia, a vegyészet, a biokémia és a mikrobiológia területén. Az élelmiszertudomány területén is számos olyan szakterületre lehet választani, amelyek közül választhat, például az élelmiszer-csomagolás és -megőrzés, az élelmiszer-technológia és az élelmiszer-kémia. A diákok ezen a területen elsajátítják az új típusú élelmiszerek megteremtését, az élelmiszerek jelenlegi típusainak kezelését és javítását, valamint az élelmiszerek egészségesebbé tételét.

A PhD programban részt vevő hallgatók egyik legfontosabb módja az, hogy fejlesszék bizonyos készségeket. Ezek a készségek mindenféle karrierlehetőséget és magasabb fizetési potenciált nyitnak. Az élelmiszertudományi hallgatók kiváló kutatási képességeket, a kémia megértését és a kritikai gondolkodási és értékelési készségeket fejlesztik.

Az élelmiszer-felvételi doktori képzésbe való felvétel költsége számos szempontból változik. Ezek magukban foglalhatnak mindent az iskolából és a programból, amelyet választottál az országnak, ahol tanulsz. Bölcs dolog alaposan megvizsgálni ezeket a tényezőket, mielőtt regisztrálnád.

Mivel az élelmiszer elengedhetetlen a társadalom számára, sokféle karrierlehetőség létezik azok számára, akik az élelmiszer-tudományokat tanulmányozzák. A pozíciók számos különböző területen állnak rendelkezésre, mindegyik saját célokkal rendelkezik. A legtöbb diák elhatározza, hogy élelmiszer-tudósok, vegyészek vagy biológusok válnak az élelmiszertermelés különböző aspektusainak kutatása és fejlesztése, valamint az emberi szervezetre gyakorolt ​​hatása érdekében.

A legjobb módja annak, hogy elkezdjük az oktatás következő lépését megtalálni a megfelelő program megtalálása. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

7 Találatok Élelmiszer tudományok

Dalian Polytechnic University

Két ajánlólevél Professzorok Átadás DPU Felvételi vizsga DPU Első osztályú ösztöndíj: 3,000RMB / év DPU másodosztályú Ösztöndíj: 2,000RMB / év DPU ... [+]

Élelmiszer tudományok PhD-k. Két ajánlólevél Professzorok Átadás DPU Felvételi vizsga DPU Első osztályú ösztöndíj: 3,000RMB / év DPU másodosztályú Ösztöndíj: 2,000RMB / év DPU harmadik osztályú ösztöndíj: 1,000RMB / év Egyedi Ösztöndíj lehetőségek: 500RMB / év [-]
Kína Dalian
Szeptember 2019
Kínai
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad de Sonora

Általános célkitűzés: A biológiai tudományok, a kémiai biológusok, a vegyészmérnöki, az agronómusok és a kapcsolódó karrier szakemberei számára szakosított képzési keret ... [+]

A program neve: Élelmiszertudományok doktora DGP kód: 506628 A végzős hallgatók rendes ideje: 6 félév Kreditek: 210 Fokozati fokozat: Élelmiszertudományok doktora Campus, ahol felajánlják: Hermosillo

ProgramleírásÁltalános cél

A biológiai tudományok, kémiai-biológusok, vegyészmérnöki, agronómiai és hasonló versenyek szakirányú szakembereinek keretét kínálják, kiváló szintű humán erőforrásokat alkotva, szilárd előkészítéssel a tudomány különböző területein, amelyek képesek eredeti vizsgálatot megvalósítani és független, amely jelentős előrelépést jelent az élelmiszer-tudomány és a technológia területén, nagyobb hangsúlyt fektetve a gabona és az akvakultúra-termékek területére. Továbbá, részletes és átfogó áttekintést adjon nekik, hogy képesek legyenek azonosítani a munkaterületükkel kapcsolatos releváns problémákat, és megfelelő ismereteket generáljanak.... [-]

Mexikó Hermosillo
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Parma

PhD az Élelmiszertudományban ... [+]

Felvételi 2019/2020

A kurzusok listája - Parma közigazgatási központja

Evolúciós biológia és ökológia (egyetértésben a Ferrara és Firenze Univével)Biotechnológia és élettudományFizikaÉpítészet és építészetIpari mérnökségMatematika (egyetértésben a Modena e Reggio Emilia és Ferrara Egyetemével)Molekuláris orvostudományNeurosciencePszichológiaAnyagtudomány és technológia (a CNR és a Cape Town - Dél-Afrika egyetértésével)Kémiai tudományokÉtel tudományGyógyszertanFöldtudományokFilológiai-irodalmi, történelmi-filozófiai és művészeti tanulmányokTranszlációs orvosi és sebészeti tudományokÁllatorvos-tudományokInformációs technológiák... [-]
Olaszország Parma
Október 2019
Olasz,Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A tanulmány célja az elméleti és a kísérleti készségek közötti egyensúly elérése, valamint a kémiai és élelmiszeripari általános eljárások alkalmazása. ... [+]

Élelmiszerek kémiai és technológiája

Rövidítés: DKAP_CHTP

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Kémiai Kar

Akadémiai év: 2019/2020

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. az "Élelmiszerek kémiai és technológiai területén"

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Különleges felvételi követelmények:

Az egyetemi karokon, az IKT Prágában vagy a mezőgazdasági egyetemeken szerzett kémiai mérnöki, élelmiszer-kémiai vagy egyéb kémiai szakoktatást végzett.

Kulcsfontosságú tanulási eredmények:

A Ph.D. A tanulmányi és tanulmányi kutatások középpontjában az elméleti ismeretek és a kísérleti készségek megszerzése és fejlesztése áll az élelmiszer-kémia és az élelmiszergyártás, az alkalmazott analitikai és fizikai kémia, a mikrobiológia, a biokémia és a molekuláris biotechnológia területén. A tanulmány az élelmiszer-tudomány és az élelmiszer-technológiák, valamint egyéb alap- és alkalmazott szakirányok fejlesztésével összhangban zajlik.... [-]

Csehország Brno
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. Az „Élelmiszertudomány” koncentráció célja, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára az élelmiszerminőség és -biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az ... [+]

Filozófiai doktor (Ph.D.) Koncentráció: Élelmiszertudomány

Ph.D. Az „Élelmiszertudomány” koncentráció célja, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára az élelmiszerminőség és -biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és -technika, valamint az innovatív és funkcionális élelmiszerek fejlett ismereteinek megszerzéséhez. A koncentráció célja, hogy megerősítse és továbbfejlessze a hallgatók tudományos alapelveit és biztonságos és jó minőségű élelmiszerek előállításához használt folyamatokat. Ezenkívül a koncentráció tudományos alapú szakképzést nyújt, amely magában foglalja az elméletet, a gyakorlati kutatást, valamint a tudomány és a technológia alkalmazását a hagyományos és új élelmiszerekre. Ezen túlmenően, ez a program célja, hogy készítsen szakértő élelmiszer-tudományi posztgraduális tudás és készségek fejleszteni és tovább fejleszteni a szakmai világban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Free University of Bozen-Bolzano

A nemzetközi Ph.D. célja. A program célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját képezze, hogy a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket alkalmazza az é ... [+]

A nemzetközi Ph.D. célja. A program célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját képezze, hogy a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket alkalmazza az élelmiszer-feldolgozásra, biztosítva számukra a tudás átadását és cseréjét a nemzeti és nemzetközi kutatóközpontokkal és iparágakkal.

A kurzus leírása

A hároméves program főként az elsődleges élelmiszer-előállításra, a felállításra és a gazdálkodásra, valamint az élelmiszer-folyamatok validálására, valamint az élelmiszer-feldolgozás és élelmiszertermékek kondicionálására és jellemzésére szolgáló omics technikák alkalmazásának kutatására összpontosít. az erjesztett élelmiszereken. A Ph.D. főbb jellemzői interdiszciplináris tudományos megközelítés és a nemzetközileg elismert tudósok részvétele a tudományos bizottságban.... [-]

Olaszország Bolzano
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

Ez a program a fejlett és a feltörekvő analitikus technológiák alkalmazott szempontjaira összpontosít az élelmiszerbiztonság, a táplálkozás és az élelmiszerellátás jelenl ... [+]

PhD Élelmiszerbiztonság és biotechnológia

Kutatási stratégiák

Ez a program a fejlett és a feltörekvő analitikus technológiák alkalmazott szempontjaira összpontosít az élelmiszerbiztonság, a táplálkozás és az élelmiszerellátás jelenlegi kérdéseinek kezelésére. A teljes élelmiszerláncot lefedi a gazdaságról a villára, és nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonság és a táplálkozás javulása és a közegészségügy javítása között.

Kutatási erősségek

Fejlett és feltörekvő technológiai és analitikai platformok (bioszenzorok, izotópok és képregények)Állateledel és takarmánybiztonságÁllat-egészségügyi és betegségdiagnosztikaGlobális élelmezésbiztonságÉlelmiszer és táplálkozás metabolomikájaÉlelmiszerek és táplálkozás minőségének méréseÉlelmiszer-kémiaÉlelmiszerbiztonsági felismerési módszerAz élelmiszerek nyomonkövethetősége és hitelességeImmunodiagnosztika az élelmiszer-szennyeződés és a toxin kimutatásáraTermészetes vegyületek és azok egészségügyi alkalmazásaÚj és funkcionális élelmiszerekTerápiás biomolekulákBELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul