close

Szűrők

Lásd a találatokat

11 Élelmiszer tudományok PhD Képzés Összevetése

A legtöbb tanulmányi területen a PhD a legmagasabb szintű tudományos eredmény. Doktori fokozat befejezése után a diplomások a világ legtehetségesebb és tapasztaltabb szakemberei közé tartoznak. A beiratkozás előtt azonban több alacsonyabb szintű programot kell elvégezniük. Mi az a PhD az Élelmiszertudományokban? Ez a tanulmányi terület több más tudományág elemeit is m… Tovább

A legtöbb tanulmányi területen a PhD a legmagasabb szintű tudományos eredmény. Doktori fokozat befejezése után a diplomások a világ legtehetségesebb és tapasztaltabb szakemberei közé tartoznak. A beiratkozás előtt azonban több alacsonyabb szintű programot kell elvégezniük.

Mi az a PhD az Élelmiszertudományokban? Ez a tanulmányi terület több más tudományág elemeit is magában foglalja, többek között a kémia, a biológia, a vegyészet, a biokémia és a mikrobiológia területén. Az élelmiszertudomány területén is számos olyan szakterületre lehet választani, amelyek közül választhat, például az élelmiszer-csomagolás és -megőrzés, az élelmiszer-technológia és az élelmiszer-kémia. A diákok ezen a területen elsajátítják az új típusú élelmiszerek megteremtését, az élelmiszerek jelenlegi típusainak kezelését és javítását, valamint az élelmiszerek egészségesebbé tételét.

A PhD programban részt vevő hallgatók egyik legfontosabb módja az, hogy fejlesszék bizonyos készségeket. Ezek a készségek mindenféle karrierlehetőséget és magasabb fizetési potenciált nyitnak. Az élelmiszertudományi hallgatók kiváló kutatási képességeket, a kémia megértését és a kritikai gondolkodási és értékelési készségeket fejlesztik.

Az élelmiszer-felvételi doktori képzésbe való felvétel költsége számos szempontból változik. Ezek magukban foglalhatnak mindent az iskolából és a programból, amelyet választottál az országnak, ahol tanulsz. Bölcs dolog alaposan megvizsgálni ezeket a tényezőket, mielőtt regisztrálnád.

Mivel az élelmiszer elengedhetetlen a társadalom számára, sokféle karrierlehetőség létezik azok számára, akik az élelmiszer-tudományokat tanulmányozzák. A pozíciók számos különböző területen állnak rendelkezésre, mindegyik saját célokkal rendelkezik. A legtöbb diák elhatározza, hogy élelmiszer-tudósok, vegyészek vagy biológusok válnak az élelmiszertermelés különböző aspektusainak kutatása és fejlesztése, valamint az emberi szervezetre gyakorolt ​​hatása érdekében.

A legjobb módja annak, hogy elkezdjük az oktatás következő lépését megtalálni a megfelelő program megtalálása. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Olaszország

A nemzetközi Ph.D. célja. A program célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját képezze, hogy a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket alkalmazza az élelmi ... +

A nemzetközi Ph.D. célja. A program célja, hogy a világszerte elismert kutatók új generációját képezze, hogy a mérnöki és biotechnológiai megközelítéseket alkalmazza az élelmiszer-feldolgozásra, biztosítva számukra a tudás átadását és cseréjét a nemzeti és nemzetközi kutatóközpontokkal és iparágakkal. -
PhD
Nappali
3 év
Angol
okt. 2021
Campus
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spanyolország

A gazdaság és az élelmiszerpiac globalizációja a technológiát és az élelmiszerbiztonságot számos tényező által befolyásolt általános érdekű kérdéssé teszi. Az élelmezésbiztons ... +

A gazdaság és az élelmiszerpiac globalizációja a technológiát és az élelmiszerbiztonságot számos tényező által befolyásolt általános érdekű kérdéssé teszi. Az élelmezésbiztonsághoz való jog hatékony védelme olyan átfogó megközelítést igényel, amely az élelemmel kapcsolatos kockázatokat a tanyától az asztalig figyelembe veszi, és minden lehetséges szempontot figyelembe vesz. Ezenkívül nagyon különös módon veszi figyelembe a táplálkozási kockázatok növekvő jelentőségét, tekintettel az elhízás aggasztó elterjedtségére napjainkban, főleg gyermekeknél és serdülőknél. -
PhD
Nappali
3 év
Spanyol
okt. 2021
10 szept. 2021
Campus
 
Queen's University Belfast
Belfast, Egyesült Királyság

Ez a program a fejlett és a feltörekvő analitikus technológiák alkalmazott szempontjaira összpontosít az élelmiszerbiztonság, a táplálkozás és az élelmiszerellátás jelenlegi k ... +

Ez a program a fejlett és a feltörekvő analitikus technológiák alkalmazott szempontjaira összpontosít az élelmiszerbiztonság, a táplálkozás és az élelmiszerellátás jelenlegi kérdéseinek kezelésére. -
PhD
Nappali
Részidős
Angol
Campus
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
University of Veterinary Sciences
Brno, Csehország

Az élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnika doktori tanulmányi program akadémiailag fókuszált tanulmányi program, amely megfelel a tudomány jelenlegi állapotának és szintjén ... +

Az élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnika doktori tanulmányi program akadémiailag fókuszált tanulmányi program, amely megfelel a tudomány jelenlegi állapotának és szintjének, valamint az európai gyakorlati igényeknek. Az Élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnika doktori tanulmány végzősei mélyreható elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket szereztek az önálló kreatív tevékenység és az új tudományos ismeretek megszerzése során a tanulmányi területen. A diplomások nemzetközi szinten és nyilvánosan is aktívan megoszthatják tudásukat a tanulmányok területén. Ezen végzettség alapján a diplomások elsősorban kutatóintézetekben és egyetemeken vannak alkalmazva. -
PhD
Nappali
Részidős
4 év
Angol
szept. 2021
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Csehország

A tanulmány célja az elméleti és a kísérleti készségek közötti egyensúly elérése, valamint a kémiai és élelmiszeripari általános eljárások alkalmazása.

A tanulmány célja az elméleti és a kísérleti készségek közötti egyensúly elérése, valamint a kémiai és élelmiszeripari általános eljárások alkalmazása. -
PhD
Nappali
Részidős
4 év
Angol
szept. 2021
Campus
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Egyesült Arab Emírségek

Ph.D. Az „Élelmiszertudomány” koncentráció célja, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára az élelmiszerminőség és -biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az élel ... +

Ph.D. Az „Élelmiszertudomány” koncentráció célja, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára az élelmiszerminőség és -biztonság, az élelmiszer-kémia és -elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és -technika, valamint az innovatív és funkcionális élelmiszerek fejlett ismereteinek megszerzéséhez. A koncentráció célja, hogy megerősítse és továbbfejlessze a hallgatók tudományos alapelveit és biztonságos és jó minőségű élelmiszerek előállításához használt folyamatokat. -
PhD
Nappali
Részidős
4 év
Angol
aug. 2022
31 dec. 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Olaszország

Ph.D. az élelmiszertudományban

Ph.D. az élelmiszertudományban -
PhD
Nappali
3 év
Olasz, Angol
okt. 2021
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexikó

Általános célkitűzés: A biológiai tudományok, a kémiai biológusok, a vegyészmérnöki, az agronómusok és a kapcsolódó karrier szakemberei számára szakosított képzési keret bizto ... +

Általános célkitűzés: A biológiai tudományok, a kémiai biológusok, a vegyészmérnöki, az agronómusok és a kapcsolódó karrier szakemberei számára szakosított képzési keret biztosítása, kiváló szintű humán erőforrások kialakítása, szilárd tudományterületek előkészítése a tudomány különböző területein. végezzen eredeti és független kutatást, amely jelentős előrelépést jelent az élelmiszer-tudomány és a technológia területén, nagyobb hangsúlyt fektetve a gabona és az akvakultúra-termékek területére. Továbbá, részletes és átfogó áttekintést adjon nekik, hogy képesek legyenek azonosítani a munkaterületükkel kapcsolatos releváns problémákat, és megfelelő ismereteket generáljanak. -
PhD
Nappali
4 év
Spanyol
10 aug. 2021
Campus
 
Selinus University of Science and Literature
London, Egyesült Királyság +1 Több

Az élelmiszertudomány e területén végzett kutatásoknak adatokkal kell szolgálniuk arról, hogyan lehet a világ lakosságának biztonságos, tápláló, étvágygerjesztő és megfizethet ... +

Az élelmiszertudomány e területén végzett kutatásoknak adatokkal kell szolgálniuk arról, hogyan lehet a világ lakosságának biztonságos, tápláló, étvágygerjesztő és megfizethető ételeket biztosítani. E cél eléréséhez az élelmiszerek feldolgozása, csomagolása, forgalmazása és értékelése mélyreható tanulmányozására van szükség. -
PhD
Nappali
Részidős
Angol, Olasz
On-line
 
Shakarim University
Semey, Kazahsztán

Oktatási program Az élelmiszeripari termékek technológiai célja magasan képzett, versenyképes személyzet képzése, a tudás minőségének javítása, a kutatási tevékenységek többsz ... +

Oktatási program Az élelmiszeripari termékek technológiai célja magasan képzett, versenyképes személyzet képzése, a tudás minőségének javítása, a kutatási tevékenységek többszintű rendszerének kialakítása a modern oktatás és tudomány sürgős szükségleteinek figyelembevételével. -
PhD
Nappali
Russian (Kazakhstan), Kazah
szept. 2021
Campus
 

Dalian Polytechnic University
Dalian, Kína

Két ajánlólevél Professzorok Átadás DPU Felvételi vizsga DPU Első osztályú ösztöndíj: 3,000RMB / év DPU másodosztályú Ösztöndíj: 2,000RMB / év DPU harmadik osztályú ösztöndíj: ... +

Két ajánlólevél Professzorok Átadás DPU Felvételi vizsga DPU Első osztályú ösztöndíj: 3,000RMB / év DPU másodosztályú Ösztöndíj: 2,000RMB / év DPU harmadik osztályú ösztöndíj: 1,000RMB / év Egyedi Ösztöndíj lehetőségek: 500RMB / év -
PhD
Nappali
3 év
Kínai
szept. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba