PHDSTUDIES

Élelmiszer tudományok Doktori Tanulmányok Összevetése Mexikóban 2020

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezéseket élelmiszer-technológia, valamint a termelés és az egészséges élelmiszer-ellátás.

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

A Legjobb Élelmiszer tudományok Doktorátusok Mexikóban 2020

1 Találatok Élelmiszer tudományok, Mexikó Filter

Élelmiszertudományok doktora

Universidad de Sonora
PhD
10 aug. 2020
<
Nappali
<
4 év
Spanyol
Campus

Általános célkitűzés: A biológiai tudományok, a kémiai biológusok, a vegyészmérnöki, az agronómusok és a kapcsolódó karrier szakemberei számára szakosított képzési keret bizto ...

Tovább