PHDSTUDIES

2 Építészmérnök PhD Képzés Összevetése

A PhD doktori filozófia fokozat, amely a legmagasabb szintű oktatás által kínált legtöbb egyetemeken. Általában három-négy év teljes munkaidős tanulmányra van szükség. A legtöbb intézmény megköveteli, hogy a jelöltek mesterfokozattal rendelkezzenek. A független kutatás a doktori programok nagy része.

Mi az építészmérnöki PhD? Hangsúlyozza az építőipari mérnöki és menedzsment koncepciókat és technikákat, valamint az építészet / mérnöki / építőipar (AEC) iparágra való alkalmazását. Egy építészmérnöki PhD program alkalmas az olyan személyek iránt, akik érdeklődnek az építőmérnöki és -gazdálkodás tudományának tanulmányozásában és fejlesztésében. A kutatás az infrastrukturális projektek tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos számos témára összpontosít. A diákok úgy dönthetnek, hogy olyan kutatási témákat keresnek, mint az emberi tényezők az építőiparban, a fejlett módszerek és anyagok, a virtuális tervezés és az építkezés vagy a vezetés tudománya.

Sok diplomás építőmérnöki PhD fokozatosan fejleszti a vezetést, a kritikai gondolkodást és a problémamegoldást. A kutatások nagy része általában arra készül, hogy a diákokat saját önindítónak szánják. Mindezek a készségek segíthetnek az egyén személyes és szakmai előmenetelének elősegítésében.

A díjak díjai változhatnak, és számos tényező befolyásolhatja az iskolázás költségeit. Ösztöndíjak, támogatások és más minősített finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik keresik őket. Részletes költségek és díjak esetén vegye fel a kapcsolatot az érdeklődési körrel.

Sok egyén a PhD számára úgy dönt, hogy pályafutást folytat az akadémián, mint professzor, de a mérnöki területen rendszerint sok lehetőséget kínálnak az építőmérnöki doktori képzésben. Az egyének találják, hogy képzettek lesznek az alkalmazott kutatóként az építőipar területén. A diplomások is fejlesztési mérnököként is részt vehetnek, ahol a hangsúly a problémák megoldására és az új technológiák kialakítására irányul.

Az építőmérnöki PhD-t számos egyetem világszerte szerezheti meg, többek között online osztályokon keresztül is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Építészmérnök Filter

EngD az építőiparban

Heriot-Watt University Dubai
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Az építőmérnöki doktori fokozat (EngD) ötvözi a fejlett műszaki és menedzsment képzést a PhD szintű kutatással, az ipari partnerrel / szponzorral együttműködve. A kutatási pro ...

Tovább

Phd építési tervezési és irányítási

中央大學
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

Graduate Institute of Építési műszaki menedzser 2001-ben alakult. Az intézet az első a maga nemében az állami egyetemeken Tajvanon. Ez volt korábban a építőmérnöki és Divízió ...

Tovább