PHDSTUDIES

Részidős Általános mérnöki tanulmány PhD Képzések Megtekintése Csehországban 2021

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Ha egy főiskolai diplomás a polgári mérnöki, érdemes tovább tudását. Beiratkozik a PhD fokozatot mélyépítés, amely arra szolgál, mint a legnagyobb mértékben a kar. Úgy épül, hogy segítsen a szakértelem minőségi kutatás kísérleti és elemzési területei a kurzus. Válassza ki, hogy összpontosítson építési menedzsment és mérnöki, autópálya és forgalomtechnikai, illetve a városi infrastruktúra-rendszerek tervezési és irányítási, hogy csak néhány példát említsünk tudományágakban.

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Általános mérnöki tanulmány Doktori Diplomák Csehországban 2021

2 Találatok Általános mérnöki tanulmány, Csehország Filter

PhD az építőmérnöki képzésben

Brno University of Technology
PhD
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
Angol
Campus

Rövidítés: PST; A tanulmány hossza: 4 év; Program: Építőmérnöki; Kar: Építőmérnöki Kar; stb.

Tovább

Ph.D. Épületgépészet

Czech Technical University in Prague
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Az építőmérnöki szak végzettek alapos szakmai és elméleti ismereteket szereznek az építkezés tervezésének és elméletének, az épületek megbízhatóságának, tartósságának, rehabil ...

Tovább