$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Ökonometria PhD Képzés Összevetése

A diákok, akik érdeklődnek megszerzése a legjobb lökést a karrier, mint lehetséges fontolóra folytat PhD. Mivel a legmagasabb formája tudományos siker a legtöbb területen, diplomások képesek ugrani haladó pályára. Három évnyi intenzív kutatás általában szükség van. Mi a PhD ökonometria? Ez a mező a tanulmány középpontjában elsősorban a sok hasonló tudományágak,… Tovább

A diákok, akik érdeklődnek megszerzése a legjobb lökést a karrier, mint lehetséges fontolóra folytat PhD. Mivel a legmagasabb formája tudományos siker a legtöbb területen, diplomások képesek ugrani haladó pályára. Három évnyi intenzív kutatás általában szükség van.

Mi a PhD ökonometria? Ez a mező a tanulmány középpontjában elsősorban a sok hasonló tudományágak, mint a hagyományos gazdasági program, bár az is magában foglalja az információs rendszerek és az adatok elemzése. A diákok tanulmányi alkalmazott mikroökonómia, számítástechnika, biztosításmatematikai tanulmányok és empirikus makroökonómia érdekében, hogy jobban ismerik a gazdaságpolitika és a gyakorlat. Ökonometria egy értékes terület, amely kiválóan alkalmazható a nagyvállalatok és kormányzati szervezetek.

Kitöltésével PhD-program, akkor készül magát, hogy sikerül a karrierje.Lehetőség van, hogy kihagyja több éves halad előre pozíciók, akkor folytassa a magasabb pozíciókban, amelyek csak a PhD fokozatot. Ezen felül, akkor lehet keresni egy sokkal magasabb fizetést.

Mielőtt beiratkozik egy ökonometriai PhD program, kutatás, amit a tandíj és díjak lesz. Sok tényező befolyásolja a költségek a program, mint például az iskola és az ország is az. Emiatt a költségek egy PhD ökonometria széles skálán változik.

Csakúgy, mint az összes tudományok közgazdaságtan, ökonometria tanulmányozása lehetővé teszi a diákok, hogy belépjen pályára a pénzügy, logisztika, nemzetközi kereskedelem, biztosítás, marketing, és a vállalati számvitel. Tanulmányozva econometrics konkrétan, de akkor különösen alkalmas arra, hogy adja meg a helyzetben, mint egy elemző vagy rendszergazda, dolgozó számítógépek és számítógépes rendszerek, hogy segítse a vállalkozások, hogy számítások és az olvasás gazdasági trendek tegyen szert a piacon.

Ha készen áll a munka felé a PhD ökonometria, először megtalálni a program. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
University of Johannesburg
Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

A jelöltnek fejlett kompetenciákat kell kifejlesztenie az ökonometriai technikák elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A képesített jel ... +

A jelöltnek fejlett kompetenciákat kell kifejlesztenie az ökonometriai technikák elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A képesített jelöltnek igazolnia kell az eredeti és független tudományos munkát. -
PhD
Nappali
Részidős
2 - 4 év
Angol
feb. 2023
31 okt. 2022
Campus