Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Ökonometria PhD Képzés Összevetése

A diákok, akik érdeklődnek megszerzése a legjobb lökést a karrier, mint lehetséges fontolóra folytat PhD. Mivel a legmagasabb formája tudományos siker a legtöbb területen, diplomások képesek ugrani haladó pályára. Három évnyi intenzív kutatás általában szükség van.

Mi a PhD ökonometria? Ez a mező a tanulmány középpontjában elsősorban a sok hasonló tudományágak, mint a hagyományos gazdasági program, bár az is magában foglalja az információs rendszerek és az adatok elemzése. A diákok tanulmányi alkalmazott mikroökonómia, számítástechnika, biztosításmatematikai tanulmányok és empirikus makroökonómia érdekében, hogy jobban ismerik a gazdaságpolitika és a gyakorlat. Ökonometria egy értékes terület, amely kiválóan alkalmazható a nagyvállalatok és kormányzati szervezetek.

Kitöltésével PhD-program, akkor készül magát, hogy sikerül a karrierje.Lehetőség van, hogy kihagyja több éves halad előre pozíciók, akkor folytassa a magasabb pozíciókban, amelyek csak a PhD fokozatot. Ezen felül, akkor lehet keresni egy sokkal magasabb fizetést.

Mielőtt beiratkozik egy ökonometriai PhD program, kutatás, amit a tandíj és díjak lesz. Sok tényező befolyásolja a költségek a program, mint például az iskola és az ország is az. Emiatt a költségek egy PhD ökonometria széles skálán változik.

Csakúgy, mint az összes tudományok közgazdaságtan, ökonometria tanulmányozása lehetővé teszi a diákok, hogy belépjen pályára a pénzügy, logisztika, nemzetközi kereskedelem, biztosítás, marketing, és a vállalati számvitel. Tanulmányozva econometrics konkrétan, de akkor különösen alkalmas arra, hogy adja meg a helyzetben, mint egy elemző vagy rendszergazda, dolgozó számítógépek és számítógépes rendszerek, hogy segítse a vállalkozások, hogy számítások és az olvasás gazdasági trendek tegyen szert a piacon.

Ha készen áll a munka felé a PhD ökonometria, először megtalálni a program. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Ökonometria

Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A program matematikai háttérre épül, amely valószínűségi elméletet, sztochasztikus folyamatokat, matematikai és számítási statisztikákat, optimalizálást, ökonometriát, op ... [+]

A program matematikai háttérre épül, amely valószínűségi elméletet, sztochasztikus folyamatokat, matematikai és számítási statisztikákat, optimalizálást, ökonometriát, operatív kutatást, pénzügyi és biztosítási matematikát foglal magában. A kapcsolódó kreatív munkát különösen az alapvető matematikai kutatás, részben pedig a pénzügyi és biztosítási alkalmazások jelentik. A doktori hallgatók továbbfejlesztett tanfolyamokon és szemináriumokon fokozzák tudásukat az egyéni tanulmányi terveik szerint. Tanácsadójuk felügyelete alatt egy adott témában kutatási munkát végeznek, és eredményeiket közzéteszik és tudományos konferenciákon mutatják be. A tanulmányi ág szakértőket készít, akik a tanári professzorok utódai lehetnek, mások a matematikai gondolkodásukat a gyakorlatban hasznosítják.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A jelöltnek fejlett kompetenciákat kell kifejlesztenie az ökonometriai technikák elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A képesítet ... [+]

A jelöltnek fejlett kompetenciákat kell kifejlesztenie az ökonometriai technikák elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A képesített jelöltnek igazolnia kell az eredeti és független tudományos munkát. A leendő hallgatóknak kutatási javaslatot kell készíteniük a Gazdaság- és Ökonometria Tanszék munkatársával konzultálva. Miután eldöntötték, hogy a javaslatot elfogadták-e, a leendő hallgatónak be kell jelentkeznie a fokozatra.

Felvételi követelmények: Az a jelölt, aki egyetemi szintű mesterképzettséggel rendelkezik az Új NQF 9. szintjén / a Régi NQF 8. szintjén, pályázhat a felvételi engedélyre. Alternatív megoldásként bármely más kapcsolódó képesítés, program-specifikus minimális kompetenciaszinttel az Új Új NQF 9. szintjén / a Régi NQF 8. szintjén, valamint a kapcsolódó tapasztalatokkal, amelyeket a Gazdaság- és Ökonometria Tanszék relevánsnak és elegendőnek tart. A program regisztrációjának (és / vagy a folyamatos regisztráció) befejezéséhez a pályázóknak meg kell felelniük az osztályokra jellemző követelményeknek. Az ilyen követelmények általában tartalmazzák az előkészítő munkát, amely egy kutatási javaslathoz vezet, amelyet az osztály jóváhagy. Az előkészítő munka lehetséges példái az előolvasás, az irodalom áttekintése, a koncepció kidolgozása és a készségek és / vagy tudás fejlesztését célzó rövid kurzusok sikeres befejezése. A jelentkezőktől azt is megkövetelhetik, hogy kutatási javaslataikat sikeresen megvédjék egy speciális beszélgetésen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul