Filter
PhD
Csehország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Ökonometria Doktori Képzések Összevetése Csehországban 2019/2020

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Ökonometria adatokat használ számos különböző formában, mint a statisztika, lineáris modellek, és az elmélet, hogy segítsen megmagyarázni, vagy megtámadja a visszatérő kapcsolatok között fennálló gazdasági változók. Közgazdászok gyakran támaszkodnak a modellek által termelt ökonometria döntéseket a gazdaságpolitika, pénzügyi, és a munkaerő-gazdaságtan.

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

A Legjobb Ökonometria PhD Diplomák Csehországban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc

1 Találatok Ökonometria, Csehország

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

A program matematikai háttérre épül, amely valószínűségi elméletet, sztochasztikus folyamatokat, matematikai és számítási statisztikákat, optimalizálást, ökonometriát, op ... [+]

A program matematikai háttérre épül, amely valószínűségi elméletet, sztochasztikus folyamatokat, matematikai és számítási statisztikákat, optimalizálást, ökonometriát, operatív kutatást, pénzügyi és biztosítási matematikát foglal magában. A kapcsolódó kreatív munkát különösen az alapvető matematikai kutatás, részben pedig a pénzügyi és biztosítási alkalmazások jelentik. A doktori hallgatók továbbfejlesztett tanfolyamokon és szemináriumokon fokozzák tudásukat az egyéni tanulmányi terveik szerint. Tanácsadójuk felügyelete alatt egy adott témában kutatási munkát végeznek, és eredményeiket közzéteszik és tudományos konferenciákon mutatják be. A tanulmányi ág szakértőket készít, akik a tanári professzorok utódai lehetnek, mások a matematikai gondolkodásukat a gyakorlatban hasznosítják.... [-]

Csehország Prága
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul