PHDSTUDIES

Ökonometria Doktori Képzések Összevetése Csehországban 2020

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Ökonometria adatokat használ számos különböző formában, mint a statisztika, lineáris modellek, és az elmélet, hogy segítsen megmagyarázni, vagy megtámadja a visszatérő kapcsolatok között fennálló gazdasági változók. Közgazdászok gyakran támaszkodnak a modellek által termelt ökonometria döntéseket a gazdaságpolitika, pénzügyi, és a munkaerő-gazdaságtan.

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

A Legjobb Ökonometria PhD Diplomák Csehországban 2020

1 Találatok Ökonometria, Csehország Filter

PhD a valószínűség és statisztika, ökonometria és pénzügyi matematika

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A program matematikai háttérre épül, amely valószínűségi elméletet, sztochasztikus folyamatokat, matematikai és számítási statisztikákat, optimalizálást, ökonometriát, operatí ...

Tovább