PHDSTUDIES

2 Ökonometria PhD Képzés Összevetése

A diákok, akik érdeklődnek megszerzése a legjobb lökést a karrier, mint lehetséges fontolóra folytat PhD. Mivel a legmagasabb formája tudományos siker a legtöbb területen, diplomások képesek ugrani haladó pályára. Három évnyi intenzív kutatás általában szükség van.

Mi a PhD ökonometria? Ez a mező a tanulmány középpontjában elsősorban a sok hasonló tudományágak, mint a hagyományos gazdasági program, bár az is magában foglalja az információs rendszerek és az adatok elemzése. A diákok tanulmányi alkalmazott mikroökonómia, számítástechnika, biztosításmatematikai tanulmányok és empirikus makroökonómia érdekében, hogy jobban ismerik a gazdaságpolitika és a gyakorlat. Ökonometria egy értékes terület, amely kiválóan alkalmazható a nagyvállalatok és kormányzati szervezetek.

Kitöltésével PhD-program, akkor készül magát, hogy sikerül a karrierje.Lehetőség van, hogy kihagyja több éves halad előre pozíciók, akkor folytassa a magasabb pozíciókban, amelyek csak a PhD fokozatot. Ezen felül, akkor lehet keresni egy sokkal magasabb fizetést.

Mielőtt beiratkozik egy ökonometriai PhD program, kutatás, amit a tandíj és díjak lesz. Sok tényező befolyásolja a költségek a program, mint például az iskola és az ország is az. Emiatt a költségek egy PhD ökonometria széles skálán változik.

Csakúgy, mint az összes tudományok közgazdaságtan, ökonometria tanulmányozása lehetővé teszi a diákok, hogy belépjen pályára a pénzügy, logisztika, nemzetközi kereskedelem, biztosítás, marketing, és a vállalati számvitel. Tanulmányozva econometrics konkrétan, de akkor különösen alkalmas arra, hogy adja meg a helyzetben, mint egy elemző vagy rendszergazda, dolgozó számítógépek és számítógépes rendszerek, hogy segítse a vállalkozások, hogy számítások és az olvasás gazdasági trendek tegyen szert a piacon.

Ha készen áll a munka felé a PhD ökonometria, először megtalálni a program. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Ökonometria Filter

PhD / DCom az ökonometria területén

University of Johannesburg
PhD
jan. 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A jelöltnek fejlett kompetenciákat kell kifejlesztenie az ökonometriai technikák elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A képesített jel ...

Tovább

PhD a valószínűség és statisztika, ökonometria és pénzügyi matematika

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A program matematikai háttérre épül, amely valószínűségi elméletet, sztochasztikus folyamatokat, matematikai és számítási statisztikákat, optimalizálást, ökonometriát, operatí ...

Tovább