close

Szűrők

Lásd a találatokat

Üzlet és gazdaságtudomány PhD Képzés Összevetése

A PhD a legfelső foka a tanulmányi eredmény nyerhető a legtöbb területen. Amellett, hogy hozzanak létre egy dolgozat, megszerezte a PhD rendszerint kiterjedt tanulmány három év alatt. Több alacsonyabb szintű fok van szükség, mielőtt a diákok beiratkozik egy PhD program. Mi a PhD in Business és Gazdaságtudományi? Ez a mező a tanulmány tárgya a pénzügyi osztály egy vállal… Tovább

A PhD a legfelső foka a tanulmányi eredmény nyerhető a legtöbb területen. Amellett, hogy hozzanak létre egy dolgozat, megszerezte a PhD rendszerint kiterjedt tanulmány három év alatt. Több alacsonyabb szintű fok van szükség, mielőtt a diákok beiratkozik egy PhD program.

Mi a PhD in Business és Gazdaságtudományi? Ez a mező a tanulmány tárgya a pénzügyi osztály egy vállalat. Míg az üzleti gyakorlatok és műveletek tanulmányozni fogják, van is a hangsúly a gazdasági következményeit és a szükséges eljárások sikere egy vállalat. A diákok általában tanulni az általános pénzügyi, gazdálkodási gyakorlat, a globális gazdaság, a beruházások és a kockázat, és a pénzforgalom értékelést.

Holding egy PhD teszi, hogy sokkal könnyebb létrehozni egy karrier lehetőség a területen az üzletből. Részletes pozíciónál, amit nem tudott belépni egyébként nyitva van, és lehet keresni egy sokkal magasabb fizetést. A szükséges idő, hogy adja meg a magasabb pozíciók jelentősen csökken is.

Mivel a költségek megszerezte a PhD in Business és Gazdaságtudományi változik egy kicsit, ez egy bölcs döntés, hogy találjon, mielőtt beiratkozott. Mindent a speciális oktatási programot az ország tanulmányi befolyásolja a tandíj, és meg kell érteni megkezdése előtt.

Mivel a PhD program üzleti és közgazdasági magában foglalja mind az üzleti és gazdasági oldalról, sok pályára, hogy el lehet érni. Az üzleti oldalon, akkor lehet, hogy lesz egy vezetője, osztályvezető, tanácsadó, felügyelő, vagy a végrehajtó. Gazdasági szempontból, mind az alacsonyabb pozíciókat, például könyvelő vagy könyvvizsgáló, és a magasabb pozíciók, mint például vezető számviteli elemző, ami elérhető. Egy másik változat szerint ez lehet tanulni, hogy adja meg az oktatás területén annak érdekében, hogy tanítani leendő hallgatók az üzleti és a közgazdaságtan.

Kezdeni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Hanken School of Economics
Helsinki, Finnország +1 Több

A Hanken PhD program négy éves teljes munkaidős tanulmánynak felel meg, melynek során doktori értekezést (180 kreditpont) és 60 ECTS kreditpontot készít a tanfolyamról. ... +

A Hanken PhD program négy éves teljes munkaidős tanulmánynak felel meg, melynek során doktori értekezést (180 kreditpont) és 60 ECTS kreditpontot készít a tanfolyamról. -
PhD
Nappali
4 év
Angol
szept. 2020
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba