Üzleti Menedzsment Doktori Képzések

7 Üzleti Menedzsment PhD Képzés Összevetése

Üzleti Menedzsment

A PhD a legmagasabb tudományos fokozatot lehet elérni. Ez nem olyan, mint más programokat, mert ez egy tiszta kutatási mértékben. Akkor várható, hogy csinál egy irodalmi áttekintés, végre eredeti kutatás és eredményekhez, és termel és megvédeni a dolgozat saját.

Mi a PhD in Business Management? Ez a program megadja a készségek van szüksége a sikerhez az üzleti menedzsment. Az első két évben az iskola, akkor számíthat arra, hogy válasszon a különböző területek koncentrációja, mint a döntés a tudomány, a marketing, a stratégiai menedzsment, szervezeti magatartás, nemzetközi üzleti, számviteli és informatikai. A fennmaradó program kell összpontosítani kitöltésével oktatási feladat, és dolgozik a dolgozat.

Ahogy keresni a PhD, akkor készségek és ismeretek, amelyek lehetővé teszik, hogy forduljon, tanítani, vagy vezetni egy magabiztos és sikeres módon. Meg kell hagyni a program teljes mértékben képes, hogy a vezető szerepet, mint egy működő üzleti szakember.A menedzsment és a vezetői készségek tanult ezekben az években segít vezetővé váljon a személyes életében is.

Tandíj és költségek eltérőek attól függően, hogy milyen iskolába részt veszel. Mi országban az iskola található is meghatározza, hogy mennyit fog fizetni. Ezek azok a dolgok, hogy nézd meg, ha kiválaszt egy iskolában.

Sok haszna a kereső ezt legrangosabb tudományos fokozat. A legjobb dolog az, hogy ez valószínűleg megnyitja kapuit az új karrier nem lehetett volna tekinteni anélkül, hogy PhD. Néhány pályaválasztás magukban foglalják a pénzügyi menedzsment, reklám, promóció, marketing, vagy az emberi erőforrás menedzsment. A munka, mint egy felső vezetői, képzési és fejlesztési vezetője, postsecondary oktatás rendszergazda, üzleti elemző, pénzügyi elemző, értékesítési vezető, könyvelő, értékesítési támogatás, stb.

Ha kapok a PhD, először válassza ki az iskola szeretne részt venni, és akkor eldöntheti, hogy beiratkozik egy online program, vagy vigye az osztályban. Ha többet szeretne megtudni erről a képzés lehetőséget, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Saját ütemezésű PhD Nemzetközi üzleti Menedzsment

ISM - International School of Management
Campus Nappali Részidős 4 év September 2018 Franciaország Paris Brazília Sao Paulo Kína Shanghai + 5 további

Az ISM PhD International Business Management készít a tapasztalt és motivált üzleti szakemberek, hogy kezdjék el karrierjük a részt utasítás és eredeti kutatás az egyetemek [+]

Saját ütemezésű PhD Nemzetközi Üzleti Menedzsment

A Doctor of Philosophy (PhD) program célja a kétféle jelöltek: tapasztalt üzleti vezetők, akik szeretnének ", hogy valamit vissza", és segítséget nyújt a jövőbeli üzleti vezetők által vált hatályossá oktatók; és innovatív tanárok és / vagy kutatók meghatározták, hogy hatást azáltal, hogy hozzájárul a test ismeretek az általuk választott tudományág. PhD tanulni különbséget tenni az írás, beszéd, tanítás, kutatja, tanácsadás, és a vállalkozás vállalkozói vállalatok.

A program nagy hangsúlyt fektet ismernie a vezetés, mint azt gyakorolják, és értelmezni az egész szervezet, az ágazatok és kultúrák. Minden jelölt fejleszti a kutatás és az oktatás készségek kialakítására és ösztönzik az új távlatokat vezetési gyakorlat. Úgy tervezték, hogy hangsúlyozzák tantervi vezetés és összpontosítani az alkalmazott és az elméleti kutatás, amely javítja utasítás és az oktatási eredmények.... [-]


Phd üzleti Gazdaságtan és Menedzsment (angol)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Campus Nappali Részidős 3 év September 2018 Csehország Prága + 1 további

Az ága Business Economics és a menedzsment, a kutatási tevékenység a PhD hallgatók középpontjában olyan témákban, mint az új elméletek a gazdasági szervezet; Új irányok a [+]

PhD üzleti gazdaságtan és menedzsment (angol)

Az ága Business Economics és a menedzsment, a kutatási tevékenység a PhD hallgatók középpontjában olyan témákban, mint az új elméletek a gazdasági szervezet; Új irányok a mérési üzleti teljesítmény; üzleti stratégia európai kontextusban; A globalizáció hatása az üzletviteli; szerkezetátalakítására és revitalizációja társaságok; innováció és a pénzügyi stratégia multinacionális cégek; együttműködési formák a nemzetközi üzleti környezetben; közös multinacionális vállalatok; menedzsment vállalatok; és egyéb, ezzel kapcsolatos kérdéseket. A szerkezet a program a következő:

... [-]

Phd üzleti Menedzsment

University of Johannesburg
Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek elsajátítása, az értelmezés, a megértés és alkalmazása üzleti elvek, amelynek végén a független és eredeti tudományos munka. [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek elsajátítása, az értelmezés, a megértés és alkalmazása üzleti elvek, amelynek végén a független és eredeti tudományos munka. Kötelezett diákok megjelenítéséhez kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és szóbeli kommunikáció, a kutatási folyamat és megállapításait. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás és betekintést adott szaktárgy, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy az tükrözze a kutatás területén.

Felvételi követelmények

A diák, aki birtokában van egy mester képesítést Business Management NKK Level 8 vagy 9 lehet alkalmazni a felvételi ezt a képesítést. Átlagosan 65% kell beszerezni a Master selejtező. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a doktori képesítés, ha az a véleménye, hogy a hallgató tanulmányi háttér nem elegendő a javasolt vizsgálatok.... [-]


üzleti Menedzsment Szakirányok - MPhil / PhD

University of Bolton
Campus Nappali 3 - 7 év August 2018 Egyesült Királyság Bolton

Üzleti és menedzsment szakemberek, akik a PhD a Business, vezetés, az innováció és a Systems (BLIS) Research Centre, hogy vissza a szervezet a nagyobb tudás és a magasabb szintű megértést a mai összetett üzleti világban. Lehet, hogy már dolgozik szakmailag a kívánt mezőt, találjon. Lehet, hogy már széles körű ismeretekkel a területen. Lehet, hogy egy üzleti szakember alapján a kutatás ... [+]

Business Management szakirányok - MPhil / PhD

Üzleti és menedzsment szakemberek, akik a PhD a Business, vezetés, az innováció és a Systems (BLIS) Research Centre, hogy vissza a szervezet a nagyobb tudás és a magasabb szintű megértést a mai összetett üzleti világban.

Lehet, hogy már dolgozik szakmailag a kívánt mezőt, találjon. Lehet, hogy már széles körű ismeretekkel a területen. Lehet, hogy egy üzleti szakember alapján a kutatás előtt tartva, keresi a módját, hogy hivatalossá és kiterjeszti a tudást és készségeket keretében a kutatási mértékben.

A díjat egy brit doktori alapja kizárólag a egyéni kutatás, formájában mutatják be egy értekezés.... [-]


Phd Vállalati Menedzsment és A Közgazdaságtan

Brno University of Technology
Campus Nappali 4 év September 2018 Csehország Brno

Doktori képzés biztosítja, hogy a hallgatókat a mesterképzésre terén cégvezetés és a gazdaság magasabb szintű oktatás mélyülő elméleti tudás. [+]

Cégvezetés és Gazdaságtudományi

Rövidítés: DSP-REP-E

Képzési idő: 4 év

Program: Közgazdasági és menedzsment

Kar: Kar Gazdálkodási és Menedzsment

Tanév: 2017/2018

Akkreditált ig: 2019/01/11

Profil az ág:

Doktori képzés biztosítja, hogy a hallgatókat a mesterképzésre terén cégvezetés és a gazdaság magasabb szintű oktatás mélyülő elméleti tudás. A cél a doktori tanulmányi ág tanítani módszerek tudományos munka.

Key tanulási eredmények:

A végzős doktori tanulmányokat is képes az önálló tudományos, kutatási és az irányelv munkát. Ő készen áll, hogy kezeljék kihívást fogalmi, kutatási és fejlesztési problémákat menedzsment és a közgazdaságtan. Ő képes végezni a kutatás, fejlesztés és gyártás függetlenül a gyakorlatban.... [-]


Phd Az üzleti Menedzsment és Adminisztráció

University of Stellenbosch Business School (USB)
Campus February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Fokváros Bellville

USB nemzetközileg elismert PhD in Business Management és Adminisztráció fejlesztésére összpontosít alkalmazható szakértelem révén mélyreható kutatás. [+]

USB nemzetközileg elismert PhD in Business Management és Adminisztráció fejlesztésére összpontosít alkalmazható szakértelem révén mélyreható kutatás.

Kombinációja a tudományos szigor és vezetői vonatkozású

A végrehajtó PhD lehet leírni, mint a gyakorlat-alapú program, hiszen a tudás fejlett részben útján szakszerű alkalmazása a fegyelem. Egyesíti a tudományos szigor és vezetői vonatkozású, ezért PhD hallgatók képesnek kell lennie annak bizonyítására, hogy van egy elméleti és gyakorlati elismerését és megértését kutatási terület.

"Arról van szó, a fejlődő alkalmazható tudás"

Fejleszteni alkalmazható tudás alátámasztott elmélet és a gyakorlat, PhD hallgatók kell:... [-]


Doctor Of Philosophy

Amity University in London
Campus Nappali 3 - 3 év August 2018 Egyesült Királyság London

Együttműködve a University of Bolton, barátsági kínál a doktori programok kutatási az üzleti menedzsment és az információs technológia. [+]

Együttműködve a University of Bolton, barátsági kínál a doktori programok kutatási az üzleti menedzsment és az információs technológia.

Doktori hallgató, akkor várható, hogy hozzájáruljon az ismeretek a választott tudományterületen. Ez egy kihívásokkal teli törekvés, de kifizetődő egyet, és sikeres kutatás arra szolgál, hogy segítse a munkáját nemzetközi közösség többi kutatók és szakemberek.

A diákok vállalják, képzés kutatási módszerek, a kutatásban részt vevő szemináriumok és valósítanak meg saját kutatási lehetővé teszi számukra, hogy jelentős új tudást.

Alkalmazása doktori tanulmányokra pályázóknak be kell nyújtaniuk egy részletes kutatási javaslat, amely meghatározza az általános kutatási területe, a tervezett hozzájárulása a tanulmányok, jelezve a kutatási módszerek kell követni, és egy teljes bibliográfiát. Pályázatát elfogadták az erejét a kutatási javaslatot, valamint a kérelmező motiváció és előzetes tudományos végzettség, mint a fő tényező, ami bizalmat esélyüket befejezését.... [-]