PHDSTUDIES.HU

Alkalmazott nyelvészet PhD Képzések Keresése 2019/2020 in Limerick Írországban

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

Az alkalmazott nyelvészet egyaránt vizsgálja a nyelvtanulás folyamatát és a nyelvhasználatot. A tudományterület egyik kiemelt témája a többnyelvűség. Az alkalmazott nyelvészeti képzésen szerzett ismereteknek a nyelvtanárok és a fordítók is hasznát veszik a pályafutásuk során.

Írország az utóbbi időben végre a törvényt, amely felhatalmazta az összes hallgatók egyetemi oktatás kérni állami hitelek, hogy nekik elérni a nagyobb egyetemi álmok. Első hivatalos nyelv az ír, vagy más néven az ír gael, de az angol (a második hivatalos nyelv), szélesebb körben használják. A nemzeti tőke Dublin. Írország híres ünnepli Szent Patrik napja (március 17.), a világ minden tájáról.

Limerick város híres a jó lakosság a hallgatók, akik folytatják a posztgraduális és PhD fokozatot Bölcsészettudományi és Művészeti. UL University of Limerick egyik legjobb egyetemek Írország.

Kérj Információt Alkalmazott nyelvészet A Filozófia Doktorai in Limerick Írországban 2019/2020

1 Találatok Alkalmazott nyelvészet, Limerick Filter

Strukturált phd alkalmazott nyelvészet

Mary Immaculate College
Campus Nappali 4 - 4 év Szeptember 2019 Írország Limerick

A fő oktatási elve a program, hogy ez lesz a kutatás-vezette, és maga után vonja bocsátkozik élvonalbeli kutatás, amely számos részterületet Alkalmazott Nyelvészeti. Ez azt jelenti, ösztönzése kutatás alapú tanulás jelentő valós problémák kapcsolódó nyelvhasználat és megszerzése.