Filter
PhD
Afrika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Alkalmazott nyelvészet PhD Képzések Keresése Afrika 2019

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

Az alkalmazott nyelvészet egyaránt vizsgálja a nyelvtanulás folyamatát és a nyelvhasználatot. A tudományterület egyik kiemelt témája a többnyelvűség. Az alkalmazott nyelvészeti képzésen szerzett ismereteknek a nyelvtanárok és a fordítók is hasznát veszik a pályafutásuk során.

Lehet bármilyen más terület sem felel meg a fajta és dimenziója Afrikában? A másolható történelem, a táj és a kulturális járulék, alig régiók kínálnak a külföldi tanulmányi találkozik, hogy sokkal nagyobb kihívást jelent, vagy kielégítő tekintetében tanulás.

Alkalmazott nyelvészet Doktori Képzések Áttekintése Afrika 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Alkalmazott nyelvészet, Afrika

Diplomák
Helyszín
Afrika
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Johannesburg

... [+]

A posztgraduális program Alkalmazott Nyelvészeti és Irodalmi Tanszék, a rajz a tudás terén egyaránt tudományág, célja a speciális oktatás és képzés, a kutatás igényeit nyelvi szakemberek, mint fordító, tolmács, szövegszerkesztők, nyelvi tervezők, copywriters és nyelv tanárok.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul