Filter
PhD
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Alkalmazott nyelvészet PhD Képzések Keresése 2019 in Johannesburg Dél-Afrikában

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

Az elméleti nyelvészettel ellentétben, az alkalmazott nyelvészet a gyakorlati célok szolgálatába állított nyelvet vizsgálja. Fő témája a nyelv kritikai vizsgálata a nyelvtudás és a különböző nyelvi helyzetek kontextusában, de érinti a diskurzuselemzés területét is.

Dél-Afrika, hivatalosan a Dél-afrikai Köztársaság, egy olyan ország található, a déli csúcsától Afrikában. Meg van osztva kilenc tartomány. Dél-Afrika nem csak leugranak pont, ő maga egy fantasztikus hely gazdag kultúra, az állat-és növény-és történelem.

Johannesburg város legnagyobb forrása az arany és a gyémánt Dél-Afrikában. Ez az alapja a dél-afrikai alkotmánybíróság és a legnagyobb és leggazdagabb városa, a Gauteng tartományban. Ez ad otthont a University of Johannesburg.

Kérj Információt Alkalmazott nyelvészet Doktori Képzések in Johannesburg Dél-Afrikában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA | BA-k

1 Találatok Alkalmazott nyelvészet, Johannesburg

Diplomák
Helyszín
Dél-afrikai Köztársaság
Johannesburg
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA | BA-k
University of Johannesburg

... [+]

A posztgraduális program Alkalmazott Nyelvészeti és Irodalmi Tanszék, a rajz a tudás terén egyaránt tudományág, célja a speciális oktatás és képzés, a kutatás igényeit nyelvi szakemberek, mint fordító, tolmács, szövegszerkesztők, nyelvi tervezők, copywriters és nyelv tanárok.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul