PHDSTUDIES

4 Alkalmazott nyelvészet PhD Képzés Összevetése

PhD programok, más néven a filozófia doktora, a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza a témát mélyreható. Ők igényelnek nagy elkötelezettség a kutatás és rendszerint oktatási elemek. Ez a legmagasabb fokú szintet elérhető.

Mi a PhD Alkalmazott Nyelvészeti? A doktori program az alkalmazott nyelvészet lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg nyelven módon talán soha nem volt korábban. A programok lehetővé teszik a diákok szakosodnak egy olyan területen, a nyelvészet vagy arra, hogy egy bizonyos aspektusa nyelvet. A példák közé tartoznak olvasás, nyelvtani, nyelvi tervezés, nyelvi tesztek, számítógéppel támogatott nyelvtanulás és a nyelvi változatokat. Diákok is választhat, hogy szakosodott területeken, amelyek magukban foglalják a pragmatika, a pszicholingvisztika, kimondott diskurzus világ angol szókincs és nyelvi program értékelését. Egy program általában magában kitöltésével fejlett kutatási tanulmány projekt.

Programok általában a diákok egy jól kiegyensúlyozott oktatás a nyelvészetben.Ők is szerezzenek a tanítás, kutatás és technológia, amely segíthet nekik a jövőbeli karrierlehetőségeket.

A költségeket a program különbözik egy kicsit annak a ténynek köszönhető, hogy a hallgatók különböző mennyiségű időt vesz igénybe egy programot. A tanuló az iskola lenne a legjobb forrása a költségekre vonatkozó információkat.

A karrier-lehetőségek a diplomások egy PhD Alkalmazott Nyelvészeti középpontjában főleg a tanítás és a kutatás. Diákok szeretnék tanítani nyelvészet a főiskolai szintű, illetve a munka más területein az oktatás. Diplomások válhat nyelvtanárokat vagy tanítani a nem anyanyelvi beszélők. Ők is összpontosít területe nyelvi elemzés vagy munkahelyi nyelvi kutatás. Egyes diákok választhatnak, hogy túllépjünk az oktatási és kutatási munkát a kormányzati szervek, nonprofit gazdasági társaságok, különösen azok, amelyek részt vesznek a nyelvtechnológia.

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a nyelvészet a mélyreható kutatás, akkor érdemes befejezni a PhD Alkalmazott Nyelvészeti. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

4 Találatok Alkalmazott nyelvészet Filter

Phd alkalmazott nyelvészet

Northern Arizona University
PhD
<
Nappali
Angol
Campus

A Ph.D. program Alkalmazott Nyelvészeti Northern Arizona Egyetem célja, hogy felkészítse a jövőbeli tanárok, kutatók és oktatók tanár az önálló munkavégzésre és a vezető pozíc ...

Tovább

Strukturált phd alkalmazott nyelvészet

Mary Immaculate College
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A fő oktatási elve a program, hogy ez lesz a kutatás-vezette, és maga után vonja bocsátkozik élvonalbeli kutatás, amely számos részterületet Alkalmazott Nyelvészeti. Ez azt je ...

Tovább

PhD az alkalmazott nyelvészetben

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az alkalmazott nyelvészet és irodalomelmélet posztgraduális programja mindkét tudományterület tudásterületére támaszkodva a nyelvgyakorlatok - fordítók, tolmácsok, szövegszerk ...

Tovább

PhD a számítástechnikai nyelvészetben

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A számítástechnika egy interdiszciplináris tudományos terület, amely magában foglalja a matematikát (beleértve a diszkrét matematikát, a statisztikát és a valószínűséget), a s ...

Tovább