Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Amerikanisztika PhD Képzés Összevetése

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

Az amerikai tanulmányok az egyetemek egy része, amely az amerikai kultúrára, történelemre és társadalmakra összpontosít. Az ezen a területen szerzett diplomákat leginkább a diákok törekszenek arra, hogy tovább ismerjék tudásukat az amerikai és lakói témákról.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Amerikanisztika Doktori Képzés Összevetése 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Amerikanisztika

UCD Clinton Institute for American Studies

Magas színvonalú doktori jelöltekre törekszünk, bizonyított tudományos kiválósággal, és olyan doktori projekteket várunk, ahol az Intézet szakértői felügyeletet nyújt a m ... [+]

Az UCD Clinton Intézet PhD-programjait kéri. Magas színvonalú doktorjelölteket keresünk bizonyított tudományos kiválósággal, és olyan doktori projekteket várunk, ahol az Intézet szakértői felügyeletet nyújt:

Média és konfliktusAmerikai tanulmányokAmerikai-ír kapcsolatokAmerikai külpolitikaCyber Security - Ez a kutatás és felügyelet új szakasza, amely az információs és kommunikációs technológiák (IKT) fejlődésének hatását vizsgálja az amerikai nemzetbiztonságra, különösen a belbiztonság, a védelem és a külpolitika területén. Minél számítógépesebbé válik az életünk, annál nagyobb szükség lesz arra, hogy ne csak a számítógépes interakciók technikai, hanem társadalmi, gazdasági, politikai és kulturális aspektusait is megértsük.... [-]
Írország Dublin
May 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul