PHDSTUDIES.HU

4 Angol irodalom PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb iskolai végzettséget képviseli a legtöbb területen. A PhD időtartamát és követelményeit országonként különbözteti meg, de a legtöbben egy nagyméretű kutatási projekt befejezéséig kötődnek, amelyet disszertációnak vagy disszertációnak neveznek. A PhD-t befejezõk a választott területen szakértõk.

Mi az angol irodalom doktora? Ez az oklevél magában foglalja az angol irodalom történetének, kulturális kontextusának és jelentésének tanulmányozását, valamint a diákok tanulmányozását és feldolgozását. A program résztvevői gyakran kiválasztanak egy adott területet a területen belül. A specializáció lehet egy bizonyos régió irodalmában, például az Egyesült Államokban vagy Nagy-Britanniában, vagy egy adott időszakra, például a reneszánszra koncentrálhat.

Azok, akik ezt a fokozatot keresik, általában erős íráskészséggel rendelkeznek, amelyek sok munkakörre alkalmazhatók. A tudósok szintén fejlesztik kutatási készségüket, képesek erõs érvekre és történelmi és kulturális ismeretekre támaszkodni.

A költség fontos tényező a legtöbb hallgató számára a PhD program kiválasztásakor, de ezek a költségek a különböző országok és programok között nagymértékben eltérhetnek. Az érdekelt feleknek biztosítaniuk kell az egyes iskolák pénzügyi szükségleteinek és finanszírozási lehetőségeinek tényét, mielőtt elköteleznék egy programot.

Sok hallgató az angol irodalomban PhD-t folytat, mert egyetemi tanárként kíván lenni, lehetővé téve számukra, hogy folytassák kutatásukat, és tudásukat továbbadják a következő generációnak. Mások továbbra is folytathatják a felsőoktatásban való munkát, hanem inkább a nem kari beosztású feladatokat vehetik igénybe, mint tanácsadók vagy adminisztrátorok. Azonban sok karrier áll rendelkezésre az egyetemeken kívül is. A diplomások is válhatnak irodalmi kritikusokká, szerzők, szerkesztők vagy irodalmi ügynökök, vagy olyan más munkákban dolgozhatnak, ahol erős íráskészségekre van szükség.

Az angol irodalom népszerű területe, ezért sok egyetem van a világon, amely PhD programokat kínál e témában. Egyesek számára a távoktatási program kiválasztása megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a hitelesítő adatokat. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

4 Találatok Angol irodalom Filter

PhD az irodalomban angolul

Masaryk University Faculty of Arts
Campus Nappali 4 találd meg a neked való juris doctor képzést Kérj Információt Csehország Brno

Ez a díjfizető teljes munkaidős módú program nyitva áll azoknak az egyéneknek, akik mesterképzést szereznek az angol filológia (irodalom és / vagy nyelvészet) területén, vagy angol felsőoktatási intézmény (vagy első vagy második nyelv) Csehországban vagy külföldön.

PhD az angol nyelvű irodalmakban és kultúrákban

Charles University Faculty of Arts
Vegyes online és egyetemi Nappali 4 év Október 2019 Csehország Prague

A diplomások az irodalmi és kulturális tanulmányok magasan képzett szakemberei az angol nyelvű országokra összpontosítanak, különösen a brit szigeteken és az észak-amerikai szakirodalomban és kultúrákban. Jól tudják az elméleti és módszertani megközelítéseket, képesek független kutatást végezni és az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Írország és más angol nyelvű országok irodalmi és kulturális történeteinek tanítását, valamint az ehhez kapcsolódó irodalmi és kulturális tanfolyamokat felsőfokú szinten. Részt vehetnek a csapatkutatási projektekben, és nemzetközi kutatócsoportokban dolgozhatnak. A cseh diplomások anyanyelven jól ismerik a fegyelem terminológiáját és stílusát, és alapvető ismeretekkel rendelkeznek a cseh kultúrában az angol nyelvű irodalom fogadásáról.

Hivatalos doktori program haladó angol tanulmányok: nyelvészet, irodalom és kultúra

Universidade da Coruña
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Szeptember 2019 Spanyolország A Coruña + 1 további

A program vonatok kutatók különböző területeken belül angol tanulmányok, irodalmi és kulturális tanulmányok nyelvészet.

PhD angol irodalomban

UAEU United Arab Emirates University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Augusztus 2020 Egyesült Arab Emírségek Al Ain + 1 további

Az Angol Tanszék Ph.D. angol irodalom és kritika programja. Ez a program a hallgatók számára számos lehetőséget kínál tanulmányozására a brit és az amerikai irodalom minden fontosabb területén, ideértve a prózát, a költészetet, a fikciót, a novellát és a drámát, a reneszánstól a posztkoloniális / posztmodern irodalomig.