PHDSTUDIES

4 Angol tanulmányok PhD Képzés Összevetése

A doktori iskola a korábbi képzésre épül, ha a diák tudását a szakértő szintjére terjeszti. A programok hajlamosak rugalmasak és legalább egy-négy évig tarthatnak. A diákok jellemzően a tanfolyamokat tervezik, hogy képesek legyenek teljesíteni ezt a diplomát olyan speciális ismeretekkel, amelyek karrierjüket a munkaerőpiacon indíthatják el.

Mi az a PhD angol nyelvtanulás? Ez az oklevél az angol nyelvű korábbi tanulmányok építőelemeit veszi át, hogy a diákok szakterületre specializálódjanak. Gyakran szoros együttműködésben dolgoznak a tanácsadókkal és a bizottságokkal annak érdekében, hogy kiterjedt kutatást végezzenek. A szakterületek közé tartoznak a nyelv és az irodalom, a kultúrák közötti kultúrák, a nyelvoktatás vagy a média. A hallgatók megismerhetik az irodalmi kritika technikáit, és kontextuális megértést nyerhetnek koncentrációjukban. Az egyetemeken általában a doktorjelöltek tanítják más diákokat a képzésük részeként.

Azok a hallgatók, akik ezt a diplomát folytatják, építhetik készségeiket arra, hogy új készségeket tanuljanak, amelyeket személyes vagy szakmai életükben használhatnak. A közösen megerősített képességek közé tartozik a kommunikáció, az elemzés és a kreatív problémamegoldás.

Az angol nyelvű doktori képzés költsége az egyetemtől függ. Egyes diákok finanszírozást kapnak az oktatásukért. A leendő hallgatókat arra ösztönzik, hogy különböző egyetemeket kutassanak, hogy megtalálják a céljuknak megfelelő programot.

A doktorjelöltek leggyakrabban egyetemistákként vagy más pedagógus szerepekké válnak, például angolul külföldi hallgatóknak. Számos karrier van más területeken is, például irodalmi kritikusok, írók, szerkesztők, szerkesztői asszisztensek, hirdetési szövegírók, lexikográfusok, történészek, filmkészítők, közönségkapcsolatok vagy üzleti menedzserek. Ezek a többi pályafutás a magán- és a közszférában is megtalálható.

Az iskolák az egész világon PhD-t kínálnak az angol nyelvtanulásban. A nagyobb rugalmasságot igénylő leendő hallgatók számára online programok állnak rendelkezésre. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

4 Találatok Angol tanulmányok Filter

Az irodalomtudomány és a kritika filozófiai doktora (Ph.D.)

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
28 feb. 2021
Angol
Campus

Az Angol Tanszék Ph.D. az angol irodalom és a kritika programja. Ez a program a hallgatók számára számos lehetőséget kínál tanulmányozására a brit és az amerikai irodalom mind ...

Tovább

Filozófiai doktor (PhD) angol nyelv és irodalom

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

A tanulási készségek távolságra a Művészeti Kartól

Tovább

Hivatalos doktori program haladó angol tanulmányok: nyelvészet, irodalom és kultúra

Universidade da Coruña
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
Spanyol
Campus

A program vonatok kutatók különböző területeken belül angol tanulmányok, irodalmi és kulturális tanulmányok nyelvészet.

Tovább

Filozófiai doktor (Ph.D.) angol nyelv

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
28 feb. 2021
Angol
Campus

Az Angol Irodalom Tanszék Ph.D. program angol nyelven. Ez a program lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy kritikusan megvizsgálják az angol nyelvet, mint lingua franca, ...

Tovább