49 PhD Programok ban ben Anyagtudományok 2024

PhD Programok ban ben Anyagtudományok 2024Filter
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az optika és fotonika PhD program a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtja az optikai tudomány és a mérnöki tudományok területén, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy tudományos, alapvető és alkalmazott kutatásokat végezzenek, miközben elősegítik a floridai és az ország technológiai alapú iparágainak fejlődését.

    • Auburn, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    6 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az anyagmérnöki tanulmányok lehetőséget nyújtanak a hallgatóknak arra, hogy szigorú tanfolyamok, szóbeli vizsga, disszertáció, valamint a disszertáció és szemináriumi előadások védelme révén magas szintű ismereteket szerezzenek az anyagtudományban vagy a mérnöki tudományban.

    • Urbana, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. Az Anyagtudományi és Mérnöki program olyan hallgatókra irányul, akik azt remélik, hogy kutatói karriert szeretnének folytatni akadémikusok, ipari vagy nemzeti laboratóriumokban. Tantervünk rugalmas és könnyen testreszabható, hogy támogassa a kutatást az anyagok és az egyéni érdeklődés minden területén.

    • Camerino, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Terület: Fizika, Föld és Anyagtudomány

    • Storrs, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az anyagtudomány és mérnöki tudomány egy interdiszciplináris terület, amely olyan anyagok szerkezetét, tulajdonságait és teljesítményét vizsgálja, mint a fémek, kerámiák, polimerek, félvezetők, bioanyagok, nanoanyagok, kompozitok stb. A kémia, a fizika és a különféle mérnöki tudományok alapelveit ötvözi, hogy megértse, hogyan képződnek az anyagok, hogyan viselkednek a valós körülmények között, és hogyan használhatók fel új technológiák és termékek létrehozására.

    • Stillwater, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az OSU anyagtudományi és mérnöki mesterképzési programja az OSU-Tulsa-ban található, és a Mérnöki, Építészeti és Technológiai Főiskolát egyedülálló helyzetbe hozza világszínvonalú oktatás, kutatás és technológiai fejlesztés lebonyolítására, valamint a stratégiai fontosságú anyagok előzetes átadására. nemzetünk.

    • Aglantzia, Ciprus

    Teljes idő

    8 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. célja program célja, hogy fiatal tudósokat képezzenek naprakész tudással és technikákkal a fejlett anyagok és nanotechnológia gyorsan növekvő (és a társadalom számára különösen fontos) területén. A hallgatók a program egyik kutatási területére specializálódtak azzal a céllal, hogy megfelelő feltételeket teremtsenek a sikeres szakmai karrierhez az állami vagy magánszektorban, az iparban vagy a kutatószervezetekben.

    • Fargo, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A bevonatok és polimer anyagok tanszéke posztgraduális tanulmányokat kínál az MS és a Ph.D. végzettség a polimerek és bevonatok területén. A tanszéki kutatás hidat képez a polimerek és bevonatok területén végzett alap- és alkalmazott kutatás között.

    • Ostrava, Csehország

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Veszprém, Magyarország

    8 félévben

    Az egyetemen

    • Richardson, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. Az anyagtudomány és a mérnöki program felkészíti az egyéneket arra, hogy eredeti, élvonalbeli kutatásokat végezzenek olyan területeken, mint a nanostrukturált anyagok, a fejlett félvezető anyagok, az elektronikus, optikai és mágneses anyagok, a biomimetikus anyagok, a polimer anyagok, a MEMS anyagok és rendszerek, a szerves elektronika, az elmélet és a szimuláció anyagrendszerek fejlesztése és a modern anyagok fejlett feldolgozása.

    • Saint Petersburg, Oroszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Orosz

    A Ph.D. Az anyagtechnológiában az anyagfeldolgozási technológiák elveire összpontosít. A következő szakterületeket tartalmazza: Anyagtudomány és hőkezelés; Porkohászat; Fém képlékeny deformációja.

    • Liberec, Csehország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Parma, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Összekevert

    Olasz

    Ph.D. Az Anyagtudományi és Technológiai Iskola (STM) célja, hogy az anyagtudomány, a fizika, a kémia és a mérnöki tudományok végzettségével rendelkező diplomások számára biztosítsa az anyagtudomány területén magasan képzett tudományos és szakmai kutatások elvégzéséhez szükséges ismereteket az egyetemeken, valamint állami vagy magántulajdonban ügynökségek

    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. Az anyagtudományi és mérnöki program célja, hogy a legfejlettebb anyagtudományi és mérnöki ismereteket és releváns készségeket biztosítsa. A program interdiszciplináris jellege lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kutatási lehetőségeket folytassanak különböző területeken, és sikeres karriert tegyenek a fejlett iparágak vagy tudományos körök széles körében vezetőként.