close

Szűrők

Lásd a találatokat

Arab PhD Képzés Összevetése

A Filozófia doktora egy átfogó program egy koncentrált tanulmányi területen, amely befejezése után, tipikusan biztosítja a diákok több speciális lehetőségeket a szakmai területen. Világszerte elismerten az egyik legfejlettebb fokozat, amelyet a hallgató kereshet. Általában ez a fokozat három-négy évet igényel a teljes munkaidős tanulmányok elvégzéséhez. Mi a PhD arabu… Tovább

A Filozófia doktora egy átfogó program egy koncentrált tanulmányi területen, amely befejezése után, tipikusan biztosítja a diákok több speciális lehetőségeket a szakmai területen. Világszerte elismerten az egyik legfejlettebb fokozat, amelyet a hallgató kereshet. Általában ez a fokozat három-négy évet igényel a teljes munkaidős tanulmányok elvégzéséhez.

Mi a PhD arabul? Ez a fajta program a hallgatók számára átfogó tanulást és képzést kínál arab nyelven és irodalomban. A speciális fókusztől függően a hallgatók olyan előadásokkal foglalkoznak, mint a történelem, a kultúra, a nyelvészet, az irodalmi kritika és az elmélet. Azt is megtanulják tudományosan kutatni és elemezni egy arab tudományágban. A legtöbb program gyakorlati képzést is nyújt, amely a hallgatókat arra kötelezi, hogy előadóként vagy taneszközökként járjanak el egy adott kurzuson.

Azok, akik ezt a diplomát keresik, általában többet kapnak, mint a fejlett szakmai képesítések. A hallgatók olyan képességeket fejlesztenek ki a kutatásban, elemzésben és kommunikációban, amelyek szakmai és személyes életük bármely területére átruházhatnak.

Az arab nyelvtani doktorandusz költségei olyan tényezők miatt változnak, mint például az ország és a tudományos intézmény, ahonnan szerezhető. Az ilyen mértékű tanulók számára elengedhetetlen, hogy alaposan tanulmányozzák az iskolákat és a programok típusát a pontos árképzés meghatározásához.

Az arab nyelvű doktori (PhD) képes számos foglalkoztatási lehetőséget biztosítani az embereknek. Sokan egyetemi szinten professzorokként tanítanak, míg mások kormányzati, nonprofit szervezeteken vagy más iparágakon, például banki vagy vendéglátóhelyeken keresnek pozíciókat. Ezzel a fokozattal sokan munkát találnak fordítóként, arab íróként vagy szerkesztőként, kutatóként, közbeszerzőként vagy nemzetközi kapcsolattartókként.

Számos ország és egyetem szerte a világon kínál ilyen típusú fokozatokat. Néhányan még az online tanulás és a tanfolyam benyújtását is lehetővé teszik. Ahhoz, hogy megtalálja a legmegfelelőbb megoldást a konkrét célok eléréséhez, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain , Egyesült Arab Emírségek

Ph.D. Az arab nyelv és irodalom programjának célja, hogy felkészítse a hallgatókat e terület tudósaira és szakembereire, nyitott szemlélettel és horizonton a relatív tudományá ... +

Ph.D. Az arab nyelv és irodalom programjának célja, hogy felkészítse a hallgatókat e terület tudósaira és szakembereire, nyitott szemlélettel és horizonton a relatív tudományágakhoz. A program a tudományos kutatásra, az ismeretekre és a modern új elméletekre összpontosít két részében: 1- nyelv és szintaxis 2 - irodalom és irodalomkritika. Ez összhangban áll az Egyesült Arab Emírségek Egyetem mint tudományos kutatási egyetem céljaival. -
PhD
Nappali
Részidős
4 év
Arab
aug. 2021
28 feb. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba