Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Audiovisual Communication PhD Képzés Összevetése

Elérhető a területeken, mint az oktatás, a pszichológia, és biológiai tudományok, a PhD vagy doktori, az oda után átlagosan négy éves kutatás és tanulmány. Hirdető egyetemeken szerte a világon, az ilyen mértékű gyakran a végső dolgozat vagy szakdolgozat szakértői értékelés.

Diákok lehet, hogy vajon mi az a PhD audiovizuális kommunikáció? Ez a program biztosít a hallgatók a készségek, hogy végezzen szakértői kutatás a kommunikáció területén. Attól függően, hogy a program, a diákok elemzik a termelés, a fogyasztás és a keringés az audiovizuális kommunikáció érdekében, hogy írjon a doktori értekezés. Néhány területen, hogy a diákok választhatnak, hogy a kutatás közé televízió, videó, rádió, mozi, és az új digitális média. Néhány is összpontosítani létrehozása az audiovizuális kommunikáció.

Diákok, akik keresnek fejlett fok részesülnek számos módon.Gyakran vannak karrierlehetőségeket a számukra elérhető, és néha a fizetés magasabb, mint azok, akik csak egy egyetemi vagy mester fokozatot.

Sok diák van szó, a költségek megszerezte a diplomát. Mivel sok tényező határozza meg a tandíj, a diákok a kutatás különböző intézmények és találni, amelyik illeszkedik a költségvetést. Egyes iskolák is kínálnak ösztöndíjakat vagy más pénzügyi támogatást, hogy segítsen fizetni az oktatás.

Pályakezdő ezzel felsőfokú közül választhatnak a különböző karrier kapcsolódó kommunikáció. Úgy is dönthet, hogy továbbra is a kutatás világában, a kutatási projektek a vállalatok számára a reklám, kommunikáció, távközlés, az újságírás, vagy kommunikációs területeken tevékenykednek. Ők is dolgoznak a tanácsadók a magán- és állami intézmények vagy dolgoznak a tudósok, mint egy kutató vagy oktató.

Szánj időt, hogy a kutatás és összehasonlítani a különböző audiovizuális kommunikáció iskolákban.Az online katalógus kiterjedt, és könnyen használható. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Audiovisual Communication

University of Johannesburg

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulás terén audiovizuális kommunikáció a kiválasztott téma egyeztetve a megyei elnök. A legfel ... [+]

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulás terén audiovizuális kommunikáció a kiválasztott téma egyeztetve a megyei elnök. A legfeljebb négy speciális szemináriumokat vonatkozó szempontok a téma a tanulmány és szóbeli vizsga (egyenértékű a két papírok mindegyike négy modul) előírt általános rendelet könyv van szükség. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány egy akadémiai folyóiratban van szükség.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre kommunikációra van szükség, minimum átlagosan 65%. Az általános szabályozás időtartama tekintetében a mester program is alkalmazható ebben az esetben. A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
February 2020
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul