close

Szűrők

Lásd a találatokat

Audiovizuális kommunikáció PhD Képzés Összevetése

Elérhető a területeken, mint az oktatás, a pszichológia, és biológiai tudományok, a PhD vagy doktori, az oda után átlagosan négy éves kutatás és tanulmány. Hirdető egyetemeken szerte a világon, az ilyen mértékű gyakran a végső dolgozat vagy szakdolgozat szakértői értékelés. Diákok lehet, hogy vajon mi az a PhD audiovizuális kommunikáció? Ez a program biztosít a ha… Tovább

Elérhető a területeken, mint az oktatás, a pszichológia, és biológiai tudományok, a PhD vagy doktori, az oda után átlagosan négy éves kutatás és tanulmány. Hirdető egyetemeken szerte a világon, az ilyen mértékű gyakran a végső dolgozat vagy szakdolgozat szakértői értékelés.

Diákok lehet, hogy vajon mi az a PhD audiovizuális kommunikáció? Ez a program biztosít a hallgatók a készségek, hogy végezzen szakértői kutatás a kommunikáció területén. Attól függően, hogy a program, a diákok elemzik a termelés, a fogyasztás és a keringés az audiovizuális kommunikáció érdekében, hogy írjon a doktori értekezés. Néhány területen, hogy a diákok választhatnak, hogy a kutatás közé televízió, videó, rádió, mozi, és az új digitális média. Néhány is összpontosítani létrehozása az audiovizuális kommunikáció.

Diákok, akik keresnek fejlett fok részesülnek számos módon.Gyakran vannak karrierlehetőségeket a számukra elérhető, és néha a fizetés magasabb, mint azok, akik csak egy egyetemi vagy mester fokozatot.

Sok diák van szó, a költségek megszerezte a diplomát. Mivel sok tényező határozza meg a tandíj, a diákok a kutatás különböző intézmények és találni, amelyik illeszkedik a költségvetést. Egyes iskolák is kínálnak ösztöndíjakat vagy más pénzügyi támogatást, hogy segítsen fizetni az oktatás.

Pályakezdő ezzel felsőfokú közül választhatnak a különböző karrier kapcsolódó kommunikáció. Úgy is dönthet, hogy továbbra is a kutatás világában, a kutatási projektek a vállalatok számára a reklám, kommunikáció, távközlés, az újságírás, vagy kommunikációs területeken tevékenykednek. Ők is dolgoznak a tanácsadók a magán- és állami intézmények vagy dolgoznak a tudósok, mint egy kutató vagy oktató.

Szánj időt, hogy a kutatás és összehasonlítani a különböző audiovizuális kommunikáció iskolákban.Az online katalógus kiterjedt, és könnyen használható. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Akron, Amerikai Egyesült Államok

Audiológia (Au.D) Az Akroni Egyetem és a Kenti Állami Egyetem a Clevelandi Klinika Alapítvánnyal kapcsolatban az Ohio északkeleti Au.D. Konzorcium (NOAC). A NOAC egyesíti az a ... +

Audiológia (Au.D) Az Akroni Egyetem és a Kenti Állami Egyetem a Clevelandi Klinika Alapítvánnyal kapcsolatban az Ohio északkeleti Au.D. Konzorcium (NOAC). A NOAC egyesíti az audiológia tudományos és klinikai alapjaira összpontosító két egyetemi program erős eszközeit a Cleveland Clinic Audiology szekcióval, hogy a hallgatók számára kitettséget nyújtson a diagnosztikai és rehabilitációs audiológia szélességének és mélységének. Elkötelezettek vagyunk a világszínvonalú audiológiai oktatás biztosításában. -
PhD
Angol
szept. 2021
Campus