PHDSTUDIES.HU

Humán tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019 az Amerikai Egyesült New South Wales Ausztráliában

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

Ha egy hallgató szociális munkás vagy pedagógus szeretne lennie, esetleg jó művészeti készségeket igénylő pályára készül, a Bölcsészet- és Társadalomtudományok az ideális választás. A képzés kurzusai egy sor különböző olyan készséget nyújtanak a hallgatóknak, amelyeknek számos iparágban hasznát vehetik.

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Kérj Információt Humán tanulmányok A Filozófia Doktorai az Amerikai Egyesült New South Wales Ausztráliában 2019

4 Találatok Humán tanulmányok, New South Wales Filter

FILOZÓFIA DOKTORA

Avondale College of Higher Education
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 3 további

A doktori (PhD) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert doktori fokozat. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartós kutatás.

orvos az oktatás

University of Technology Sydney
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év Január 2020 Ausztrália Sydney + 1 további

A Doctor of Education úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek szakemberek, akik szeretnék, hogy a kutatás bizonyos szempontból a terület a gyakorlatban. Jelöltek csatlakozzanak a magas szintű, gyakorlati alapú kutatás az egyik a kutatás erő UTS: Oktatás.

Doctor of Philosophy

University of Technology Sydney
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év Január 2020 Ausztrália Sydney + 1 további

A PhD egy egyetemi szintű diplomával jár egy intenzív időszak végén tanulmányi és kutatási. Foka Doctor of Philosophy ítélik oda a sikeres pályázók, akik tettek egy külön hozzájárulást a tudás, akár eredeti vizsgálat, megjegyzésre vagy kritika.

Doctor of Philosophy

University of Technology Sydney
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Január 2020 Ausztrália Sydney + 1 további

A PhD egy egyetemi szintű diplomával jár egy intenzív időszak végén tanulmányi és kutatási. A doktori Filozófiai ítélik oda a sikeres pályázók, akik tettek a külön hozzájárulást a tudás, hogy az eredeti vizsgálat felülvizsgálat vagy kritikát.