PHDSTUDIES.HU

Humán tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019 az Amerikai Egyesült Tuen Mun Hong Kongban

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

A bölcsészet- és társadalomtudományok egy sokszínű képzés, amely számos különböző pályára felkészítheti a hallgatókat a legkülönfélébb iparágakban. A szociális szolgáltatások, oktatás vagy művészeti karrier iránt érdeklődők számára előnyös lehet egy ilyen képzés.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

Kérj Információt Humán tanulmányok Doktori Tanulmányok az Amerikai Egyesült Tuen Mun Hong Kongban 2019

3 Találatok Humán tanulmányok, Tuen Mun Filter

PhD a fordításban

Lingnan University
Campus Nappali 30 - 72 hónap Szeptember 2019 Hongkong Tuen Mun

A Lingnan Fordítási Tanszéke Hongkong egyik legnagyobb szakembere, a kínai nyelvű világ egyik legjobb fordító tudósa. Régóta felismerték, mint egyik legnagyobb fordítási osztályok Nagy-Kínában.

PhD filozófia

Lingnan University
Campus Nappali 30 - 72 hónap Szeptember 2019 Hongkong Tuen Mun

A Lingnan Filozófiai Tanszékének 15 tagja van. A filozófia minden főbb területe a kutatás és a tanítás, beleértve az esztétikát, az episztemológiát, az etikát, a metafizikát, a kínai és a nyugati filozófiát, a logikát, a filozófiát, az elméleti filozófiát és a tudományfilozófiát.

PhD a történelemben

Lingnan University
Campus Nappali 30 - 72 hónap Szeptember 2019 Hongkong Tuen Mun

Az idősebb szakemberek között Richard Davis professzor, a középkori Kínában (Öt dinasztia a dalban) foglalkozik. Kiadványai érintik a kulturális történelmet, történetírásokat és politikai történelmet.