PHDSTUDIES.HU

Humán tanulmányok PhD-k Összevetése Hong Kongban 2020

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

Hong Kong egyik a két különleges közigazgatási régiók a People 's Republic of China, a másik Makaó.

A Legjobb Humán tanulmányok A Filozófia Doktorai Hong Kongban 2020

6 Találatok Humán tanulmányok, Hongkong Filter

PhD a humán tudományokban

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Kérj Információt Hongkong Hong Kong + 1 további

A PhD program képzést nyújt a diákok számára, akik szakmai és akadémiai pályafutást kívánnak folytatni. A diákok specializálódhatnak a nyelvészet, az irodalom, a történelem, az antropológia, a filozófia és a vallás területén. Meg kell vállalniuk a tanfolyamot, át kell adni egy minősítő vizsgát, és be kell mutatnia és meg kell védenie a tézist.

PhD a fordításban

Lingnan University
Campus Nappali 30 - 72 hónap Kérj Információt Hongkong Tuen Mun

A Lingnan Fordítási Tanszéke Hongkong egyik legnagyobb szakembere, a kínai nyelvű világ egyik legjobb fordító tudósa. Régóta felismerték, mint egyik legnagyobb fordítási osztályok Nagy-Kínában.

PhD filozófia

Lingnan University
Campus Nappali 30 - 72 hónap Kérj Információt Hongkong Tuen Mun

A Lingnan Filozófiai Tanszékének 15 tagja van. A filozófia minden főbb területe a kutatás és a tanítás, beleértve az esztétikát, az episztemológiát, az etikát, a metafizikát, a kínai és a nyugati filozófiát, a logikát, a filozófiát, az elméleti filozófiát és a tudományfilozófiát.

PhD a történelemben

Lingnan University
Campus Nappali 30 - 72 hónap Kérj Információt Hongkong Tuen Mun

Az idősebb szakemberek között Richard Davis professzor, a középkori Kínában (Öt dinasztia a dalban) foglalkozik. Kiadványai érintik a kulturális történelmet, történetírásokat és politikai történelmet.

Hong Kong PhD ösztöndíjprogram

The Hong Kong Polytechnic University Department of English
Campus Nappali 3 év Szeptember 2020 Hongkong Hong Kong

Ez a rendszer a világ minden tájáról érkező hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy PhD-t tanuljanak Hong Kong egyik kiemelkedően magas rangú egyetemében.

Filozófia Doktori (PhD)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2020 Hongkong Hong Kong + 1 további

A Hongkongi Baptista Egyetem Társadalomtudományi Kar két kutatási alapú fokozatot kínál, nevezetesen a Filozófia Masterjét (MPhil),