Filter
PhD
Lengyelország Warsaw A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Humán tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019 az Amerikai Egyesült Warsaw Lengyelországban

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

A PhD Arts, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar összpontosít az emberi gondolatok és a kultúra. Ez egy emelt szintű oktatás, gyakran összpontosít tanuló tanár viszony, fejlett kutatási módszerek, és magasabb fokozatú tanfolyamok.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

Varsó a főváros és a legnagyobb város Lengyelországban úgy tűnik, hogy a turisztikai attrakció, gazdasági központja és oktatási központ. A város tele van természetes szépség és ideális oktatási központja a természet szerelmeseinek. Azt is intézmények kínálnak fok különböző területein a felsőoktatás.

Kérj Információt Humán tanulmányok Doktori Képzések az Amerikai Egyesült Warsaw Lengyelországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Humán tanulmányok, Warsaw

Diplomák
Helyszín
Lengyelország
Warsaw
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
The Graduate School for Social Research (GSSR) at the Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences

A PhD program négy évig tart - a legfeljebb egy ilyen programra általában megengedett a lengyel jog (korlátozott időre van tiltva a diákok megszakítása tanulmányok a külö ... [+]

PhD program (nappali)

A PhD program négy évig tart - a legfeljebb egy ilyen programra általában megengedett a lengyel jog (korlátozott időre van tiltva a diákok megszakítása tanulmányok a különböző okok miatt egyértelműen meghatározott miniszteri rendeletek). A diákok töltik csak kettõt a négy évet doktori hallgatók oktatott kurzusok, szenteli a fennmaradó két évben teljes egészében a kutatás.

Diákok tanulmányok szerint a saját képzésekről. Tanfolyamok előadások és szemináriumok rendelkezésre az adott tanévben szerepel-e a katalógus Iskola. Diákok válassza tanfolyamok nyilatkozat kitöltésével / regisztrációs űrlapot kell benyújtani a School Hivatal által közzétett határidőig. A második évtől kezdődően a tanulmányok, a válogatott tanfolyamok jóváhagyása szükséges a hallgató témavezető vagy tutor. Az írásbeli megállapodást a dékán a diákok is - ahol szükséges tanulmányaikat -, hogy tanfolyamokat kívül GSSR / CSS.... [-]

Lengyelország Warsaw
Október 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul