PHDSTUDIES.HU

Humán tanulmányok Doktori Diplomák Összevetése Olaszországban 2020

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A Legjobb Humán tanulmányok Doktorátusok Olaszországban 2020

3 Találatok Humán tanulmányok, Olaszország Filter

PhD a politikában: történelem, elmélet, tudomány

LUISS PhD programs
Campus Nappali 3 év Október 2020 Olaszország Róma

A Ph.D. A Politika programja: történelem, elmélet, tudomány, az Etikai és Globális Politikai Központtal (CEGP) együttműködve 2004-től az interdiszciplináris perspektívát kínálja a kortárs globális politikai tanulmányoknak.

PhD a társadalomtörténet, intézmények és gondolkodás történetében. A középkortól a kortárs történelemig

University of Trieste
Campus Nappali 3 év Október 2020 Olaszország Trieszt

A "Társaságok, intézmények és gondolkodás története" általános oktatási célját. A középkortól a kortárs történelemig "a doktori képzés egységes minden tanterv számára, annak ellenére, hogy különböző érdeklődési területektől függően különböző témákat és perspektívákat tárnak fel.

PhD a kulturális örökség elemzésében és irányításában

IMT School for Advanced Studies Lucca
Campus Nappali 3 - 4 év Október 2020 Olaszország Lucca

A négy területspecifikus pálya egyike a kulturális örökség elemzése és menedzsmentje, amely a „Kognitív és kulturális rendszerek” doktori program alatt áll.