PHDSTUDIES.HU

Humán tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019/2020 in Zurich Svájcban

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzés ideális azok számára, akik sokféle készséget szeretnének elsajátítani, hiszen ez a későbbiekben páratlan szabadságot biztosít majd számukra a munkaerőpiacon.

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

Zürich ad otthont több mint 60 ezer ember 20 egyetem és még több más felsőfokú iskolákban. Az is ismert, a technológia és az alkalmazott tudományok, főleg a győztes díjat az európai és a világ egyezmények és a termelő Noble-díjas.

Kérj Információt Humán tanulmányok A Filozófia Doktorai in Zurich Svájcban 2019/2020

2 Találatok Humán tanulmányok, Zürich Filter

Filozófia doktor (d.phil.)

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 6 év Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich + 1 további

Világszerte DPhil néven ismert kutatási Degree ami azt jelenti, nem lesz vizsgálat, vagy vizsgák, csak a végső védés, mi

Phd globális tanulmányok

European College for Liberal Studies
Campus Nappali 2 év Október 2019 Spanyolország Barcelona Belgium Brussels Madrid Svájc Zürich Japán Tokyo Antwerp + 8 további

PhD - doktori Global Studies (60 kredit)