Filter
PhD
Törökország Izmir A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Humán tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019/2020 in Izmir Törökországban

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzés ideális azok számára, akik sokféle készséget szeretnének elsajátítani, hiszen ez a későbbiekben páratlan szabadságot biztosít majd számukra a munkaerőpiacon.

Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Trákia Délkelet-Európában. Sok török ​​egyetemeken (állami és magán) vesz részt páneurópai diákcsere programok (Socrates, Erasmus, stb.) Néhány szobához kötött nem európai egyetemek is.

Izmir mintegy négymillió polgár, és ad otthont kilenc különböző egyetemeken. Ez is, ha a harmadik US Space Camp a világon található. Ez azt jelenti, hogy lehet tanulni szinte mindent ott, többek között, hogyan kell egy űrhajós.

Kérj Információt Humán tanulmányok Doktori Tanulmányok in Izmir Törökországban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BA-k | MA

1 Találatok Humán tanulmányok, Izmir

Diplomák
Helyszín
Törökország
Izmir
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BA-k | MA
Izmir University of Economics

A program felajánlja a PhD jelöltek a főételek aktuális kérdések a nemzetközi kapcsolatok, összehasonlító politikatudomány, a török ​​politikai élet, a politikai elmélet ... [+]

Politológia és Nemzetközi Kapcsolatok PhD Program, amely már az első diákok számára a tanév 2015-16 célja atproviding PhD jelöltek átfogó tudományos képesség, amely lehetővé teszi számukra, hogy elméletileg, analitikusan és kritikusan értékeli a politikai és társadalmi átalakulások zajlanak a globális rendszer, Törökország hazai és külföldi politika, valamint a politikai kérdések és fejlesztések a régió környező Törökországban. A program felajánlja a PhD jelöltek a főételek aktuális kérdések a nemzetközi kapcsolatok, összehasonlító politikatudomány, a török ​​politikai élet, a politikai elmélet és a kutatási módszerek, valamint a legkülönbözőbb 30 választható kurzusok alatt öt különböző "szakterületenként": "Nemzetközi kapcsolatok "," Comparative Politics "," török ​​politika "," az európai politika "és a" politikai elmélet ".... [-]

Törökország Izmir
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul