Filter
PhD
Malajzia Alor Setar A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Élettudomány PhD Képzések Keresése 2019 in Kedah Malajziában

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

Számos tudományterület vár rád a Biológia és Élettudományok képzéseken. Ide tartozik a természeti jelenségek vizsgálata, de az orvostudomány és a fenntarthatóság iránt érdeklődők is megtalálhatják a nekik való képzést.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

A Rice Bowl Malajzia, Kedah a város tele van gazdag kultúra és örökség. Ez a hely néhány nagy egyetemek, mint például Malajzia AIMST Egyetemen. Ez az egyetem biztosít sokféle fokú programok, mint a gyógyszert.

Kérj Információt Élettudomány PhD Diplomák in Kedah Malajziában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Élettudomány, Alor Setar

Diplomák
Helyszín
Malajzia
Alor Setar
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
AIMST University

A cél a posztgraduális program, hogy a végzős hallgatók számára lehetőséget, hogy fokozzák a tudás révén független kutatás egy kiválasztott ág biotechnológia. Ez lehetővé ... [+]

Doctor of Philosophy in Biotechnology

A Kar Alkalmazott Tudományok (FAS) a második kar kell létrehozni AIMST. Azt állította, hogy céljai előmozdítására élvonalbeli multidiszciplináris programok, amelyekben vannak átitatva elemeit innovációs és technopreneurship célja, hogy fokozza a piaci versenyképesség.

Jelenleg a kar csak egy osztály, amely Biotechnológiai Tanszék. E osztály, FAS kínál saját hároméves szak kitüntetéssel vagyis BSc (Hons) Biotechnológia (BT). Amellett, hogy a BSc képzés, Master of Science (MSc) és doktori (PhD) Biotechnológia (kutatási) is kínálnak FAS keresztül Biotechnológiai Tanszék. Posztgraduális programok egyre népszerűbb a diákok és a hallgatók száma, évről évre nő.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur Alor Setar
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul