PHDSTUDIES

4 Biotudomány PhD Képzés Összevetése

A filozófia doktora (PhD) megszerzése biztosítja a hallgatók számára a legmagasabb szintű oktatást és eszközöket szakosodott egy adott területen. Ez az oklevél kiterjedt kutatást és új tárgyi tantárgyak bemutatását teszi szükségessé, lehetővé téve a hallgatók szakértelmének elismerését.

Mi a PhD a biotudományban? A biotudományi doktori képzés a laboratóriumi kutatásban és a módszerek gyakorlati alkalmazásában készségeket biztosít a hallgatók számára. E fokon a diákok részt vehetnek az előadásokon, szemináriumokon és laboratóriumi üléseken, hogy teljes mértékben megértsék a sejt- és molekuláris biológiát, az agrobiotudományokat és a fizikát. A diákok választhatják, hogy szakosodnak a különböző területeken, beleértve a bioinxhiniing, sejt és molekuláris biológia, növénytermesztés, és a kertészet többek között. A széles körű érdeklődési körökkel a hallgatók megfelelő tanácsadással egyeztethetők egy tanácsadóval.

A Bioscience PhD-je egyedülálló lehetőséget kínál a munkaerő számára. Az egyének professzionális kutatók a fok végére, képesek egyértelműen és hatékonyan kommunikálni a pontot, valamint erős elemző készségek és a szemet a részletekre.

A biotudományi doktori képzés általában három évet vesz igénybe, és a költségek az iskolától az iskoláig terjednek. Fontos meggyőződni arról, hogy a megfelelő programot az iskola és a program kínálatában is kutatja.

Számos lehetőség van a biotudományi PhD-re. Természetesen az akadémia útja, és professzorrá válik. Vagy vannak lehetőségek arra, hogy kutatóvá váljanak egy biotudományi, élelmiszeripari vagy technológiai céggel. Lehetőség van a tudományágban dolgozó adatszakértők és technikai szakemberek számára is. A programból nyert kommunikációs készségekkel az újságírás vagy a kiadványok, különösen a tudományos vagy orvosi cégek számára is lehetőség nyílik. Ez a fokozat sok lehetőséget nyit meg a potenciális pályára.

A globális egyetemek a biotudományi doktori fokozatot kínálják, de ha inkább egy rugalmasabb ütemezést szeretne, vegye fontolóra, hogy a tanfolyamot online több intézményből vegye. Az oktatásra való törekvés érdekében keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a lead űrlap kitöltésével.

 

 

 

 

 

4 Találatok Biotudomány Filter

Ph.D. a Bioscience-ben

King Abdullah University of Science and Technology
PhD
<
Nappali
<
30&nbsp;-&nbsp;42 hónap
Angol
Campus

A Bioscience program kulcsfontosságú szerepet játszik a KAUST által kezelt számos globális kihívás kezelésében, különös hangsúlyt fektetve arra, hogy mi az Adaptív Biológia fo ...

Tovább

Filozófia doktora a bioszisztémákban és a biológiai sokféleségben

University of Lethbridge
PhD
szept. 2020
<
48 hónap
Angol
Campus

A Ph.D. a Biosystems és a Biodiversity a Művészetek és Tudományok Karán áll. A programban részt vevő hallgatókat rendszerint a következő egyetemi tanszékek / területek: a biol ...

Tovább

A biológiai tudományok doktora

Universidad de Sonora
PhD
<
Nappali
<
4 év
Spanyol
Campus

Általános célkitűzés: A magas szintű kutatók képzése a tudományos és technológiai kutatások önálló elvégzésére, széles körű kapacitással ahhoz, hogy hozzájáruljanak a biológia ...

Tovább

Ph.D. program agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A PhD Program "Agrobiosciences" egy három éves program jellemző az interdiszciplináris jelentéstartalmát, és célja a magasan képzett és motivált diákok, akik szeretnék megszer ...

Tovább