PHDSTUDIES

3 Botanika PhD Képzés Összevetése

A Doctor of Philosophy fokozatot, általában rövidítve PhD, az egyik legnagyobb egyetemi diplomák, hogy el lehet érni. Jellemzően után elkészült a hat-tíz év tanulmányi, ilyen mértékű által kínált száz felsőoktatási intézmények világszerte, és követhető számos különféle területen, beleértve a növényeket és a botanika.

De mi is a PhD Botanikai? Az ilyen mértékű magában foglalja a vizsgálat növények és magában foglalja a szó szoros értelmében több tucat különböző területeken. A diákok talán megtudjuk növény anatómia, taxonómia, élettan, biokémia, patológia, a genetika, biotechnológia, ökológia, mikrobiológia, és az azonosítás. Ők dönthetnek, hogy összpontosítson egy adott fajta növény, mint a fák, füvek, virágok, algák, moszatok, növények, szőlő, vagy bokrok. PhD hallgatók is szükség lehet, hogy válasszon egy nagyon specifikus prioritási terület vagy a teljes dolgozat vagy kutatási projekt, miközben tanulnak.

A diákok fogja tapasztalni, hogy számtalan előnye van, hogy megszerezte a PhD.Az egyik, az ilyen mértékű lehetővé teszi diplomások a jogot, hogy foglalkozni kell "orvos". A másik, van egy nagy karrier lehetőségeket vehetik igénybe, akik rendelkeznek PhD. Az ilyen mértékű javíthatja kereső hatalom, javítja tudás egy adott területen, és épít döntő élet és szakmai képességek.

Minden egyetemi lesz más PhD-program, és mint ilyen, a költségek elérve a PhD tág határok között változhat. Tényezők, mint a transzfer hitel- és első osztályú anyagok tovább bonyolítják a végső ár. A diákok gondosan találjon az intézmény az általuk választott annak érdekében, hogy meghatározza, hogy azok jól illeszkedik közgazdasági szempontból, mielőtt beiratkozik.

Azok, akik elérik a PhD Botanikai lehet folytatni egy sor különböző karrier. Tudnak dolgozni a mezőgazdaságban vagy az élelmiszer-termelési ágazatok, megvalósításához, tehát növényi termékek és javítsa az élelmiszer-ellátás, vagy a munka a kormányzati szervek.Sok tudományos doktori fokozattal rendelkezők azonban úgy dönt, hogy marad belül az egyetemek, egyre kutatók és a tanítás a diákok a maguk területén.

Kezdje dolgozik a PhD fokozatot ma. Iskolák egész világnak más doktori programok, és sok ajánlatot online osztály lehetőség azok számára, akik igénylik a rugalmas ütemezés, vagy nem található, közel az egyetem. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

3 Találatok Botanika Filter

Ph.D. a botanikában

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A botanika területe kiterjed minden növényi szervezet tudományára, beleértve a mikológiát is. A diákok jellemzően az alábbi területek egyikére specializálódnak: (i) nem érrend ...

Tovább

PhD a Botanikában

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;6 év
Angol
Campus

A Ph.D. célja A botanika célja, hogy a képesített hallgatóknak alapos megértést és integrált ismereteket biztosítson a botanika területén a fejlett alkalmazható elméletekről. ...

Tovább

Ph.D. a növényi anatómia és élettan területén

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A diplomás általános ismeretekkel rendelkezik a kísérleti növényi biológia jelenlegi állapotáról, amelynek középpontjában a növényi életfüggvények és struktúrák, a fiziológiai ...

Tovább