Filter
PhD
Bulgária A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Doktori Képzés Keresése Bulgáriában 2019

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Bulgária már több mint 13 évszázadon át az, amely összeköti Kelet és Nyugat. A nemzetközi diákok könnyen beilleszthetők bolgár kulturális társadalomba, és élvezze az életet, tele izgalommal, szórakozás és a kreativitás.

Doktorátusok Bulgáriában

Tovább Kevesebb

Találat

VUZF University

Minden gazdasági vagy vezetői problémának van pénzügyi és számviteli szempontja. Ezeken a területeken nem tudnánk hatékony problémamegoldásokat találni. A VUZF a következ ... [+]

Minden gazdasági vagy vezetői problémának van pénzügyi és számviteli szempontja. Ezeken a területeken nem tudnánk hatékony problémamegoldásokat találni.

A VUZF a következő szakmai irányokat kínálja a Ph.D. fokozat:

„Pénzügy és biztosítás”„Számvitel, ellenőrzés és elemzés”

A Ph.D. tanulmányi időtartama fokozat legfeljebb 3 év (teljes munkaidőben és egyéni terv formájában) és legfeljebb 4 év (részmunkaidős formában)

Útvonal

A doktori programok a „Közgazdaságtan” professzionális irányvonalának nagy spektrumát tartalmazzák:

Üzlet, pénzügy, biztosítás, társadalombiztosítás, egészségbiztosítás, banki, marketing és értékesítési, számviteli és ellenőrzési, audit és irányítási, innovációs, vállalkozói, üzleti pszichológia, körkörös gazdaság és fenntartható gazdálkodás, tőkepiacok és befektetések, ingatlanbefektetés, Blockchain innováció, menedzsment IT-ben az ipar, a pénzügyi matematika és a közgazdaságtanhoz kapcsolódó bármi... [-]

Bulgária Sofia
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul